Keresés

Részletes keresés

Wireman Creative Commons License 2006.10.18 0 0 63

Hát, szerintem ne add el! :) Ha már ennyi energiát fektettél bele. Bár, biztos nyernél az üzleten.

 

Ez a tavaszra vonatkozó megjegyzést is Szekeres mondta? Ahhoz képest, hogy úgy két hete még november-decembert emlegetett. Ha megyek ki, én is kifaggatom. Mondjuk nem irigylem, nem ő hozza a döntéseket, meg kezeli a pénzügyeket, aztán mégis valszeg mindenki őt faggatja. Nem hogy körlevelében vagy valahogy tájékoztatnák a lakókat rendszeresen.

És milyen munka tart egy kazánon öt hónapig?

 

Ez a fizetésképtelenség is érdekes.

 

A sétányhoz még annyit, hogy nem kell teljesen megnyugodni, mert csak azt mondták az önkormnál, hogy akkor nem volt beadva kérelem, aztán azóta be is adhatta a Viza-ház, és az nincs kizárva, hogy nekik engedélyezik a megnyitást ( a ház részére való használattal).

sélli Creative Commons License 2006.10.17 0 0 62

Ma beszéltem Szekeressel... aszongya először is, hogy a csempe-pótlásom azért csak MAAAAAAAAAAAJD érkezik, mert hogy a Cakom nem szállít, mivel nem tudnak nekik fizetni...

Ja, és ha beszélek a télapóval, akkor szóljak neki, hogy a karácsonyi ajándékot ne ide kérjem... vagy ha kérem, akkor olyat kérjek ami fagyálló, mert csak jövőre lesz készen a kazán!

 

Mondtam már, hogy imádom, ha hüjének néznek??? Komolyan mondom, az első érdeklődőnek odaadom a francba a lakást, vigye. Már másfél éve várok... asszem türelmes voltam.

 

Kicsit gyanús nekem, hogy fizetésképtelenek a Cakommal... mert ha egy csempeszállítónak nem tudnak fizetni, akkor még kinek nem...? Csődeljárással indítják az évet? Mert az ultrajóóóóóó lesz:se lakás, se lóvé.

Előzmény: Wireman (61)
Wireman Creative Commons License 2006.10.17 0 0 61
Húha!!! Ezt kitől hallottad? Mindjárt megőszülök.
sélli Creative Commons License 2006.10.17 0 0 60

Mai, friss-ropogós, vérciki hír: az idén biztos, hogy nem költözünk... TALÁN jövő tavasz...

 

asszem eladom a lakást :((((

sélli Creative Commons License 2006.10.13 0 0 59

Nagyon helyes, csak semmi megnyitott sétány :)) Különben is, az egész terület az Árpád hídig 30-as táblás gyerekövezetes móka. Van ott éppen elég út, nem kell mégegy. Sztem az autóval rendelkező kollégák kibírják, hogy 5 métert gyalogoljanak. (hacsak nemvettek garázsbeállót)

Monnyuk az is elég furi, hogy az egyik ismerősöm azt hiszem az A-ban (???) vett lakást, nála már a kád is bent van. Nem igazán értem a szisztémát, hogy mi alapján haladnak...

 

Azért nagyon bízom benne, hogy a karácsonyt már ott tudjuk tölteni...!!! Nem szeretnék egy jövő év eleji hideg, vacogós, tédigérő havas januári beköltözést!!! TALÁN dec 1..., attól függ, hogy a közművekkel hogyan lesznek készen. De ezt sem igazán vágom: azt miért nem kezdték el még a nyáron??? Ha bejön egy brutálhideg (már így is talajmenti fagyozik jövő héten) akkor mit csinálnak? Majd jövő nyárra készülnek el? Nem akarooooooooom !!! :)

 

Hát ez a dekorcsempés dolog, sajna ciki, mert mivel azt tették fel, amit kértetek. Tényleg szólhatott volna mielőtt felteszi nem hiszem, hogy 5 percnél több idejébe került volna (1ébként én is csak tök véletlenül éreztem rá tegnap, h telefonálnom kellene....Ha nem megyek ki tegnap, tuti hogy egy kórház hatású, TÖK fehér fürdőszobám lenne  :)))

Előzmény: Wireman (58)
Wireman Creative Commons License 2006.10.13 0 0 58

Hát ez szép, amit a csempéddel műveltek! Még jó, hogy le nem rakták a fehéret. A burkoló emberke nem volt túl kedves velünk sem.

 

A mi fürdőnk is sárga-fehér lesz, bár akadt egy kis gond...

Kábé négyszer megkértem a művezetőt, hogy szóljon már, ha megjött a csempe, többek között a hozzád hasonló gondok elkerülése miatt. Erre hív valami más miatt, és mikor rákérdezek, kiderül, hogy már ki van csempézve majdnem minden....  Nekem a fürdőszoba dekorcsempével van gondom. Igaz, hogy az, van fenn amit választottunk, de csak prospektus alapján néztük ki magunknak (a Sacomnál dekorokból szinte semmiből nem volt minta). Most tök rondán mutat (szerintem), és ha nem teszik fel, még visszaküledhettük volna.

 

Kádat, fűtőtesteket még nem tették fel. Azt mondta Szekeres, egy héttel azelőtt szól, mikor a zuhanykabint kell vinnünk.

 

A sétánnyal kapcsolatban beszéltem valamivel korábban az önkormányzattal is, nincs náluk ilyen beadvány, azt mondták. A közúti forgalom előtt semmiképp nem engednék megnyitni, de a ház részére nincs kizárva... Hát szerintem épp elég a többi bejárat, nem kellene még a sétánynál is bezavarni, főleg hogy egy játszótér is van ott.

 

Tudom, költői a kérdés, de most éppen most hogy gondoljátok, mikor költözünk :)? Dec.1, jan 1.? Hol telik majd a Karácsony..? :)  :(

sélli Creative Commons License 2006.10.12 0 0 57

Hali!

Nálam is LASSAN de biztosan kezd a helyzet tisztázódni, bár az ideg továbbra is itt figyel a vállamon. A villanyszerelést megcsinálták, na mondok ma ki megyek, hogy megbeszéljük a csempézést. Megérkezésem után 10 perccel konstatáltam a tényt, hogy a fürdőszobám padlólapját nem sikerült a megrendelt formában leszállítani...

Értsd: naranssárga padlólap helyett fehéret hoztak... Remek! Mondom elnézést, de ez úgy néz ki, mintha narancs színű lenne??? Nem, ugye? Erre aszongya nekem a Szekeres: miért a fehér nem lesz jó?

Mondom: NEM!

Na 15 perc huzavona után felhívtam a figyelmüket, hogy talán hívjuk már fel a csempeboltot és kérdezzük meg, háthta van narancsszínű, merthogy a fehér nem lesz letéve, az tuti! Ja, télleg, hívjuk fel őket.

Na, felhívtuk, megkérdeztük, VOLT!!! Uhogy ma, vagy holnap kiszállítják (tehát jövő héten talán oda is ér...) Szal elvileg az enyémet is meg tudnák csinálni egy hét alatt.  haha :)

Nálatok betették már a fürdő/csap/kád/zuhany akármi szerelvényeket? És a fűtőtesteket?

 

Ez a sétánymegnyitás újdonság nékem. Én sem nagyon szeretném, ha megnyitnák... tulképp a CSEND miatt IS választottam ezt a helyet.

Redőnyt én sem fogok csináltatni, elég a függöny, majd sötét-sötétítő függönyt veszek :)

Előzmény: Wireman (56)
Wireman Creative Commons License 2006.10.12 0 0 56

Hahó,

nálunk is felgyorsultak az események, a konyha kivételével kész a csempe, mindenütt megvan a padlólap és ki is van festve a lakás.:) Mindezt összesen úgy öt nap alatt sikerült nekik véghezvinni. ha ráhajtanak, akkor megy mint a karikacsapás. A parketta hiányzik még.

 

Azt nem értem én sem, miért van nagy különség a lakások készültsége között.

 

Az udvaron úgy láttam, eltakarították a törmeléket meg az építési anyagokat is nagyjából, csak a második ütem homokbuckái voltak ott.

 

 

A kötbérre kiváncsi leszek, mert mi már a teljes rég önrészt kifizettük, anélkül, hogy beszámították volna a kötbért, és a banki hitelszerződést is megkötöttük. Tehát mi szeretnénk megkapni azt az összeget.

 

 

dr. is,

Lehet, hogy ugyanaz volt a hitelügyitézőnk, hát tényleg nem könnyű eset. Egy éve beadott hitelkérelemre nemrég kötöttük meg a szerződést....

 

Engem még az izgat, nehogy megnyissák azt a sétányt, ami a Riverside és a Viza között van, mert nem biztos, hogy jó lenne, ha ott is pöfögnének kocsik az ablak alatt. Ti hallottatok erről valamit? Nekünk az egyik művezető mondta régebben, hogy tervben van a megnyitása, hogy a Riverside felől is be lehessen hajtani autóval a házba.

 

sélli,

köszi a függönyinfót, én a jövő héten szeretnék beszélni az emberkével. Majdnem biztos, hogy nem kérünk redőnyt. Te hogy döntöttél?

 

 

 

sélli Creative Commons License 2006.10.06 0 0 54

Hello, wire! Azért az elég szép baleset, hogy a csempéitek még a kanyarban sincsenek... de hát ugye, már neheheheeeem lepődünk meg semmin :)

 

A függönyös-karnisos fickóval a héten beszéltem, nekem egész korrektnek tűnik! Megbeszéltem vele egy találkát: kijött, megnézte, megbeszéltük (20 perc), másnapra küldte az árajánlatot. Sztem egész emberi árban van: nekem  4,3 méteres dupla karnis kell, (mármint 2 sínes) planfonra felfogatva. Guri-gurikkal, házhozszállítással, szereléssel együtt 21 ezer pengő. Megnéztem példának az OBI-t, ott egy 2 méteres dupla sines cucc 9.500. A gurigurikért külön kell fizetni, plussz az szállítás és ugye ki szereli fel. Uhogy én a fickóval fogom csináltatni.

 

Szerintetek költözünk még az idén...?

Előzmény: Wireman (53)
Wireman Creative Commons License 2006.10.06 0 0 53

Hali! :)

 

Mi az A-ban lakunk, és azt hiszem, sélli, mi nálad is később leszünk kész. Nekünk még mindig nem jött meg a csempénk sem.

Mi az A-ban láttunk egy lakást, az is teljesen kész volt, konyhabútorral, csempével, festéssel, gardróbszekrénnyel.

 

dr is,

Ti hogyan kapjátok vissza a kötbért, beszéltetek már vkivel ezügyben?

 

Mi a banki hitelszerződést már megkötöttük, és nem ebből vonatjuk a kötbért, hanem kérjük a pénzt.

 

A Szekeres által ajánlott függönyössel beszélt eseleg valamelyikőtök? Milyen árban dolgoznak?

sélli Creative Commons License 2006.10.06 0 0 52

Hát igen... hasonló élményeim vannak abban a tekintetben, hogy az elmúlt 1 hétben annyi történt, hogy lett bejárati ajtóm! Ez után hosszú, hosszú szünet! fű-fa-bogár be van ígérve, de sok minden nem történik.

Nem igazán értem, mert a szerződésmódosítás- és a kötbérem okt 31-ig szól. Ha nem lesz készen okt 31-ig akkor továbbketyeg??? VAGY: ha műszakilag ugyan átvesszük, de még nem lesz használható a lakás (mert h se víz, se villany, se fűtés) akkor is ketyeg a kötbér, vagy akkor már nem??? ehhh... kicsit több mint fejetlenséget érzek.

Azon drukkolok, hogy essen az eső és legyen rossz idő, mert akkor csak a belső munkálatokkal foglalkoznak.

az a baj, h szerintem már a második ütemmel is meg vannak csúszva. 

Bankoznom hál' Istennek nem kell, uhogy abban sajna nincs tapasztalatom.

 

Ja, mellesleg nem csak szerkezetkészen adtak már át lakásokat...! Múlt héten voltam azt hiszem a C lh-ban egy lakásban ami már majdnem készen volt (csempe, padólap, festéts készen volt, akkor szerelték be a konyhát és a szobába valami csidi-csudi bútort...) azt tuti átadták a héten!

Előzmény: Törölt nick (51)
sélli Creative Commons License 2006.10.05 0 0 50

Hali! Én tegnap voltam kint, az én csempéimet és járólapos dolgaimat a héten csinálják (szó szerint szinte az én lakásom lesz készen legutoljára...) ELVILEG jövő szerda-csüt-re a festéssel is készen lesznek.

Ha jól tudom a fürdőszobai telepeket a radiátorokkal együtt teszik be. Kb 1-2 héten belül. Van már olyan lakás amit már átadtak, uhogy ha minden jól megy okt végére mindet átadják.

De hát ugye, ettől még nem leszünk sajnos előrébb, tekintve, hogy a közművek nem lesznek készen csak nov/dec magasságára... Villany, víz meg fűtés nélkül senki sem fog tudni költözni :((( Már nem is idegesítem magam... ahogy Patópálúr is megmondta: Ejráérünkarramég! :)

Előzmény: Törölt nick (49)
sélli Creative Commons License 2006.10.02 0 0 48

Szia is!

 

Ha jól tudom csak én vagyok B-s, a többiek A és C lh. Ti hogy álltok?

Előzmény: Törölt nick (47)
sélli Creative Commons License 2006.09.08 0 0 46

BRÉKINGNYÚZ!!!: Most hívott Szekeres, hogy megjöttek a csempéim!!! Hétfőn reggel 8-ra megyek ki!!! Muhahahaaa! VÉGRE!!! Jövő héten meg is csinálják az egészet, a gipszkartonfal beépítésemmel együtt! Aztán most már télleg indul a buli :))

Ti hogy álltok? Siófokos asztalossal beszéltetek?

Előzmény: Wireman (45)
Wireman Creative Commons License 2006.09.04 0 0 45

Hát, nem tudom. Nálunk réges rég készen van az aljzatbeton, de még nem csempéznek. Talán a héten...Érdekes, hogy mindkettőnknek ugyanazt mondják.

 

A bambuszból mi lesz?

sélli Creative Commons License 2006.09.04 0 0 44

Hali!

illes.orsi@freemail.hu

Heheeeeee! Készen van az aljzatbetonom :)) Ma megyek megvenni a bambuszaimat amik a gipszkarton falamban lesznek, és a gipszkartonos falam is meg lesz a héten.

A csempéim még mindig az éterben kallódnak... nem tudják PONTOSAN megmondani hogy mikor ér ki az építkezésre, mert hogy folyamatos a szállítás.

Kösz, ezzel télleg lehet előre tervezni :((

Költözni akaroooooooooook! MOST! :)

Előzmény: Wireman (43)
Wireman Creative Commons License 2006.09.02 0 0 43

Szia,

hova tudnék Neked privátba írni konyhabútorügyben?

sélli Creative Commons License 2006.08.30 0 0 42

Vagyok, vagyok! Csak túl sok érdemleges dolog nem történt. MA megyek az ügyvédhez a szerződésmódosítást aláírni (a tervezetben október 31-e van... mint költözés és a kötbér is addig van számolva)

 

Ami tuti, a B lépcsőházat (leendő lakhelyem) a héten kezdik/kezdék aljzatbetonozni, elvileg jövő héten már csempéznek, ha szállít addigra a bolt. Hétvégén voltam kint, nyomják ezerrel a dolgokat - kell is. A művezető, vagy ki, a nagy ember azt mondta, hogy szept 30-ig az ÖSSZES lakással végezni akarnak. Ez persze nem jelenti azt, h lehet költözni, mert lift, meg kazán meg mittomén mi majd csak ezután lesz, addig meg ugye nem kapják meg a használatba vételi engedélyt ameddig nincs fűtés meg melegvíz.

Uhogy úgy számolom még két hónap. Engem nem érdekel mi lesz két hónap múlva, de hogy költözöm az tuti :))

Ti hol tartotok???

Ja kérdés: a konyhabútort ti az Ő asztalosukkal csináltatjátok vagy van valami kontaktotok???

 

Előzmény: Wireman (41)
Wireman Creative Commons License 2006.08.30 0 0 41

Hahó,

már nem ír ide senki?? :(

Szóbeli közlés alapján a legújabb költözési határidő: november 15.

Wireman Creative Commons License 2006.08.02 0 0 40

sélli,

legalább nem unatkoztak a munkásemberek! :)

A burkolóanyagokat a Reax/Sacom párosnál rendelted, és ott késnek, vagy máshová mentél?

Mi éppen konyhást keresünk. Nektek megvan már?

 

dr. is,

Ti tudjátok, hogy döntötök! Mi nem szállunk ki már. Ez előtt már kiszálltunk egy építkezésből, ahol a mai napig nincs még meg az építési engedély sem sajnos, egy vita miatt.

 

Engem továbbra is az idegesít, hogy meg akarják nyitni a Vizafogó sétányt, mikor annyira kevés mindenütt  a kerületben meg a környéken a zöldterület és a sétáló rész. De nem tudom, hol tiltakozhatnék még ebben a fázisban.

sélli Creative Commons License 2006.07.26 0 0 38

Na kérem tisztelettel: eljött a NAGY NAP... MA szemrevételeztem készülő lakásomat...

 

Remekül indult a reggel: megérkezésem után 3 perccel egy akkorát pereceltem az építkezés kellős közepén 30 munkásember előtt, hogy még azóta is magamon röhögök... mert persze a szőke nő hogy megy egy építkezésre? Na hogy? Papucsban... a franc se tudta, hogy nem lesz egy 'út' amiben nem süllyedek bokáig a trutymákba :)))

No, a lényeg: az összes lépcsőház remekül halad, kivéve a B-t, mert hogy én a B-ben fogok lakni... ugye? Tiszta beton volt még minden, a lépcsőházban alig bírtam felmenni a lépcsőn, mert még húzták be a fűtőkábeleket, meg ilyenek, uhogy nem tom.

A fickó mellesleg nagyon rendes volt (meg vicces is), azt mondta hogy úgy néz ki (!!!) szept végére, okt elejére átadják a kulcsokat... de én már nem táplálok hiú reményeket, majd az a biztos ami elmúlt.

A lakás sokkal kisebbnek tűnt mint amire számítottam... a fürdőszoba nemhogy egy személyes, de fél-személyesnek tűnik, bár az alaprajz és a mérőszalag azt állítja, hogy elfér benne majd a zuhanysarokkád, a mosógép, a wc, meg a mosdókagyló meg a törölköző-szárító is... ezt ismét nem tom elképzelni.... a konyhám szintén naon naon kicsike... vagy legalábbis annak tűnik.

Viszont ami kellemes meglepetés volt, az az erkélyajtós megoldás: tekintve, hogy nem szimpla standard erkélyajtó van, hanem nagyobb méretű és az is dupla. Uhogy legalább a fénnyel nem lesznek problémáim.

 

A megrendelt burkolóanyagaim még a kanyarban sincsenek, uhogy most már TÉLLEG átmegyek Patópálúrba és 'ejráérünkarramég' lesz a fő mottóm.

Wireman Creative Commons License 2006.07.26 0 0 37

Üdv a fórumon!

 

Melyik rész keserített el? Mert ugye lehet több minden miatt keseredni.

Wireman Creative Commons License 2006.07.10 0 0 35

Jó, hogy legalább ennyit el tudtál érni.

Szerintem azért érdemes majd kimenni, kiszúrhatsz esetleg olyan hibát, amiről egyébként nem tudnál.

 

Egyébként jó ez a fórum, ketten társalgunk :). Hol van az a sok ember, aki ott fog még lakni? :) Ne érts félre, élvezetes a társaságod. :))

 

Még annyi infót szereztem, hogy minden lépcsőházban lesznek lakások, amelyeket előbb, mások, amelyeket később adnak át. Így van, aki hamarabb költözhet. Mondjuk ez a gyakorlatban elég érdekes lenne.

sélli Creative Commons License 2006.07.06 0 0 34

Á, még nem jutottam ki, valszeg most hétvégén sem, utána meg szabira megyek, uhogy legkorábban 2 hét múlva - bár nem sürgős :((

 

Pont tegnap sikerült válaszolniuk (azonnali válasz náluk 1 hét... no comment) leírtak végre mindent pontosan. Persze tartják a szept 30-at, de mondta a belsőépítős Éva, hogy úgy sem fogják írásba adni, hogy dec.

Leírták VÉÉÉÉÉGRE, hogy pontosan mennyi a kötbér, mennyi az áfa változás miatti különbözet, stbstb. És ha bemegyek akkor írunk szerződésmódosítást. Végül is megérte asztalt verni, de miért kell ezt megvárni???!!!

Ja, csak hogy azért nehogy tökéletes legyen a tájékoztatás: az eddig befizetett összegekből elfelejtettek egy röpke 3 millás tételt leszámolni... uhogy visszaírtam, hogy ugyan már számolják már újra, hogy mennyi hitelt kell felvennem, mert sztem 3 misivel kevesebbet... ismét no comment :))

Előzmény: Wireman (33)
Wireman Creative Commons License 2006.07.06 0 0 33

Jó film lehet! :)

Sikerült megnézni a lakást? A leveledre válaszolt a Reax?

 

Én egy újabb negatív infót kaptam, miszerint meg akarják nyitni a forgalmat a Vizafogó-sétányon. Ez szerintem nagyon negatív és tenni kellene ellene valamit. Ott a játszótér, mostmár a gyerekek szagolhatnák a benzingőzt, és a gyalogosoktól is újabb területet vennének el. Emellett az azon az oldalon lakók is kapnának az ájerből.

Állítólag azért, hogy egyes Viza-ház beli autósoknak ne kelljen a másik bejárat felé kerülni. A sétány az önkormányzaté, és a Riverside-ból már állítólag tiltakoztak. Én egyetértek a tiltakozással.

 

sélli Creative Commons License 2006.06.30 0 0 32

Milton egy szereplő a Hivatali patkányok című filben, akit mindenki csesztet. Minden egyes alkalommal mikor  a főnöke szivatja, azt motyogja, hogy 'Végül is, fel is gyújthatom a céget'. 

Majd amikor leköltöztetik az alagsorba, egy zseblámpával, hogy ezentúl ott dolgozzon, mert nincs máshol hely és nem pazarolják rá az áramot, akkor végül télleg felgyújtja az egész irodát :)) Műremek, mindenkinek ajánlom!!! :)

Előzmény: Wireman (31)
Wireman Creative Commons License 2006.06.29 0 0 31

Mi úgy másfél hete kérdeztük erről a hölgyet, akkor csak hümmögött. Gondoltam, hogy ezért.

 

Ez jó ötlet, az albérleti díj behajtása. Egyes cégeken nem kell behajtani, hanem eleve fizetnek ilyen esetben albérleti hozzájárulást. Na, nem ők...

Nekünk az volt a gondunk, hogy mikor elkezdtük keresni az albérletet, még úgy nyolc hónapra kellett volna, így meg senki nem akarta kiadni....

Mi van Miltonban? :)

sélli Creative Commons License 2006.06.29 0 0 30

Egy ismerősöm is ott vesz lakást, csak a másik lépcsőházban. Valami hetedik-érzéktől vezérelve rátelefonált a hölgyre, aki a burkolatot, meg belső munkálatokat koordinálja, és Ő mondta, hogy ja, még nem sürgős a padlólap, mert hogy nem szept, hanem dec.

 

De egyébként azt nem értem, hogy ha monnyuk úgy kötök albérletre szerződést, hogy pont egy év, és monnyuk pont nem tudok hosszabbítani, mert a tulaj eladja, vagy mittomén, akkor hol a *****-ba találok olyan albérletet, ahol nem tudom előre megmondani, hogy mennyit akarok ott lenni, mert lehet egy hónap, 3 hónap, vagy fél év... vagy kituggya. ehhh :(

 

Valahogy azért utána megyek ennek, hogy az albérleti díjat hogy lehet behajtani rajtuk, mert hogy a kötbér nem fedezi az anyagi káromat az hótziher!

Hehe, az is lehet, hogy addig idegesítenek amig át nem megyek Milton-ba és mire elkészül a ház,  felgyújtom :)) Akár fel is gyújthatom, nem ;))

Előzmény: Wireman (29)
Wireman Creative Commons License 2006.06.29 0 0 29

Hát ez nagyon jó...

Honnan tudtad meg? Ha nem vagyok indiszkrét :)

Bár mi már eleve így álltunk hozzá...Mi is albérletben vagyunk, köszönhető a Reax rugalmasságának.

sélli Creative Commons License 2006.06.29 0 0 28

Köszi az infót!!! Vaszeg akkor élek a lehetőséggel és megkukkerolom a dolgot.

Ja, tegnapi bréking nyúz: NEM, NEM LESZ KÉSZEN A HÁZ SZEPTEMBER 30-ra!!! Új időpont: DECEMBER...!!!

 

Persze, megint nem tőlük tudtam meg az újabb csúszát és az újabb időpontot... Ennek örömére, úgy elkapott a harctéri idegesség, hogy írtam egy nem túl kedves hangvételű levelet, amelyen szíves tájékoztatásukat követelem ÍRÁSBAN!!! hogy mégismijafranc van már... Egyszerűen most már tényleg fogyóban a türelmem, mert az egy dolog, hogy csúsznak (elég szomorú már alapjában véve) de hogy még kussolnak is róla, és mikor megkérdezem, csak hümmögnek vérlázító. Tegnap azzal töltöttem a délutánomat, hogy előszedtem a régi ügyvédem számát.

Mert hogy a következő levél már tőle megy, az tuti.

 

Ja, és arról nem beszélek, hogy ennyi csúszás miatt duplán dobálom ki az albérletre a pénzemet ,és amit befizettem már ugye, azt meg ők használják...

 

A kötbért a hajamra kenhetem, mert az albérletet fedezi maximum... azt hogy a pénzemet használják, és nem nálam van lekötve és nem nekem ketyeg a kamat, azt ki téríti meg???

 

sélli@k.mérgesésidegbeteg.hu

Előzmény: Wireman (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!