Keresés

Részletes keresés

SebDani Creative Commons License 2001.05.28 0 0 93
Áljj! Ha a 17 éves fiadat egy buzi környékezi meg, az pedofília?!
Olvass!!
Előzmény: Elephant (91)
Youwine Creative Commons License 2001.05.28 0 0 92
Meggyőző.
Előzmény: Léderer (90)
Elephant Creative Commons License 2001.05.28 0 0 91
ha gyerekeinket zaklatják.
Valaki nem csak homofób itt, de még tudatlan is. Amíg RANGER keresi az értelmezőszótárban a homoszexualitás és a pedofília közti óriási szakadékot...
Léderer Creative Commons License 2001.05.28 0 0 90
No comment a hozzáröfögéseitekre. Ha szerintetek rendben van amit Ákos zolg csinált, akkor verjétek a fejeteket a falba.
P.RANGER Creative Commons License 2001.05.28 0 0 89
Léderer!
Akkor az Ákos rasszista,a Frikusz meg buzi?
Hova kerültem......??????Brrrrrrr!!!
Én is húzok el innen,vitatkozzanak itt a"buzik"!
Má' buzizok!!!
Nyissunk erről 1 topicot! :-)
Youwine Creative Commons License 2001.05.28 0 0 88
Leder=bőr => Léderer=bőrös, de ha ez gond neked, akkor bocs és vissza.

Léderer,ha nem azt írtad és mmondta, amit írtál és mondtál, akkor mit írtál és mondtál? Bocs, de momentán nincs nálam a Léderer-magyar szótár.

Előzmény: Léderer (84)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 87
Hát mára ennyi. Amíg Léderer az idegen szavak szótárában a rasszizmust keresgéli, én elhúzok haza.
Előzmény: Spanci (86)
Spanci Creative Commons License 2001.05.28 0 0 86
Ha az Ákosra azt mondod, hogy tehetségtelen, avval magad minősíted köcsög. Ezenfelül a buzizás nem rasszizmus, úgyhogy még hülye is vagy.
Előzmény: Léderer (84)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 85
Szóval faszozni, köcsögözni lehet, buzizni nem. Furcsa értékrend...
Te hogy fogalmaztál volna? (Végülis ezt kérdeztem előbb is.)
Előzmény: Léderer (84)
Léderer Creative Commons License 2001.05.28 0 0 84
Nem vagyok bőrös, a nevem Léderer. Én ilyet nem mondtam, nem írtam, nem gondoltam. Mutasd meg légyszíves, hogy hol írtam le ilyet.

Ákoskától senki sem várja el, hogy hazudjon. Én sem mondtam semmi ilyet. De ki a faszt érdekel, hogy egy ilyen tehetségtelen fasz miért nem megy el egy másik tehetségtelen fasz műsorába? A probléma itt azzal van, hogy ha már kimondta, hogy rasszista, akkor próbálta volna kultúráltabban. Dehát mit is vár az ember egy ilyen köcsögtől. Ugyebár.

Léderer

Előzmény: Youwine (82)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 83
Tényleg!
Tegyük fel, hogy Ákos úgy tudja, hogy Friderikusz buzi! (Most mindegy, hogy az-e, vagy sem.)
Tegyük fel továbbá, hogy Ákos pont ezért nem akar szerepelni a műsorában, ami szíve joga!
Tegyük fel végül, hogy Ákos az idézett kérdésre, az itt hőbörgők által ismert választ adta!

Szerintetek mit kellett volna válaszolnia, hogy ne hazudjon?

Youwine Creative Commons License 2001.05.28 0 0 82
Válasznak jobban örültem volna, kérdésre kérdéssel felelni udvariatlanság, de mindegy.

Szóval Bőrös: akkor szerinted aki nem buzi az nem ember, hangsúlyozom EMBER?

Előzmény: Léderer (80)
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 81
Szó se róla, lenne különbség tényleg, ha azt mondta volna. De nem azt mondta! Ne vakarjuk, ami nem viszket!
Előzmény: Léderer (80)
Léderer Creative Commons License 2001.05.28 0 0 80
Aha. Az is rendben lenne ha mondjuk azt mondaná legközelebb Ákos, hogy oda nem megyek, mert cigány a műsorvezető? Vagy nem is. Bocs. AHHOZ A CIGÁNYHOZ nem megyek! Ahhoz a zsidóhoz nem megyek. Ne is haragudjatok kedves Tasztaltársak, de ez szerintetek normális dolog? Hasznos lenne kimennetek az utcára és beszélgetni emberekkel. Hangsúlyozom, EMBERekkel.

Léderer

Youwine Creative Commons License 2001.05.28 0 0 79

Asszem le vagyok maradva egy pár brossúrával: minek kellene hívni a saját nemük iránt vonzódókat?

A homokos még elmegy, mert nyilván a homoerotikus szóból viccesítették el annak idején. Mert az, hogy meleg, meg géj - ezek "felvett" címkék, mondhatni eufemizmus, éppen a dolgok letakarásának szándékával. A zsidót zsidónak, a heterót heterónak nevezik, totál értelmetlen lenne, ha a heterókat hidegnek kezdenék el hívni.

De az miért van, hogy most már annak kellene szégyellnie magát, aki undorodik tőlük (ld. homofób címke).

Most az miért baj, hogy a buzikat buzinak hívják? Mennyivel dehonesztálóbb, mint mondjuk a meleg szó? Miért nem szabad a dolgokat a nevükön nevezni?

P.RANGER Creative Commons License 2001.05.28 0 0 78
Teljesen szimpatikus ez az Ákos elszólás.Ő legalább a nevét adta véleményéhez,nem ugy a "Kedves Ákos" nyilt levél szerzője.Vagy ha ezzel a W.teljes szerkesztősége szólalt meg,hát elég gáz vagytok...
Pláne a 4-es pont.Primitív,trágár,bunkó,szakmai/orvosi/hozzáértést hiányolandó.Á.véleménye őszinte/manapság ritka -ez érdekes nem?/,és nem sok újjat hoz.Frid. "hovatartozását" mindenki tudja.
Szóval EZ AZTÁN A HÍR!Ilyenek miatt nem érdekel nívós lapotok-egyébként Á. munkássága sem köt le,tehát ez nem "szurkolói levél".
Ja és szegény melegek!!!Védjük szeressük őket,szervezzünk nekik felvonulást,értsük meg őket-aztán óvakodjunk tőlük ha véletlenül próbálkoznak,ha gyerekeinket zaklatják.
Média,előre a nemes úton!!!
Zsoldos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 77
És? Hol itt a gond? Ha a buzik vállalják a homoszexualitásukat, akkor miért gond, ha más és észrevételezi. Vagy a szóhasználat a gond? Hát 2 szótag a 6 helyett csábító kísértés...ez van. Azt meg hadd válogassa meg mindenki, hogy kinek a műsorában, miért szerepel, vagy nem szerepel!
Léderer Creative Commons License 2001.05.27 0 0 76
_Ember_=Ákos a faszfej?
_Ember_ Creative Commons License 2001.05.16 0 0 75
Mert nem szeretem és hirtelen csak ez az alpári jelző jutott eszembe sok más, szintén alpári jelző mellett.
Az előbb írtam, hogy nem akarok új jelszót, mert örülök, hogy legalább ez valahogy rögzült abban a nagyon pici agyamban.
Előzmény: X polgártárs (74)
X polgártárs Creative Commons License 2001.05.16 0 0 74
polgártárs,
mé "BUZI újság" a vantid?
és hogy segítsek is: lehet jelszómódosítást eszközölni...
xpt
Előzmény: _Ember_ (73)
_Ember_ Creative Commons License 2001.05.16 0 0 73
Foglalkozzunk már a témával és ne engem cincálgassunk, ha lehet. Ne személyeskedjünk, please. Bár azt kézségesen elismerem, hogy erős szavakat használtam, ezért az érintettektől elnézést kérek, a tegnapi napom sajna maga volt a pokol, ki kellett írnom magamból a feszültséget. A Wanted magazint azonban még mindig nem szeretem.

Egyébként meg a nickem tényleg nem túl találó, de már megszoktam, ráadásul kb. 5 hétbe került, míg megjegyeztem a jelszavamat, ezért sem érné meg a váltás. Egyébként sem arra meg ki a játék az Indexen, hogy kinek találóbb a nickje. Ha erre utaztam volna, akkor nyílván nem _Ember_ néven írnék.

Elephant Creative Commons License 2001.05.15 0 0 72
Hát, ha Ákosnak is olyan fantasztikus egója van, mint neked...
Előzmény: _Ember_ (70)
_Ember_ Creative Commons License 2001.05.15 0 0 70
A Wanted egy szarrágó, szenzációhajhász, undorító, BUZI újság, teljesen ráállt arra, hogy alteres körökben divat utálni Kovács Ákost, akinek pedig egyáltalán nincs nagyobb egója(pedig neki kurva nagy van-mármint ego) mint a Wantedos patkányoknak. Ti pulóveres, tarisznyás, sálas, zsíroshajú wantedos tetvek(kb. a Kacsa magazinnal egyszinten vagytok):HÚZZATOK A FRANCBA!

U.i.:nem vagyok Kovács Ákos rajongó.

diszkosztar Creative Commons License 2001.05.12 0 0 69
Kérem tisztelettel , én már egy idős ember vagyok éppen ezért emléxem a következő esetre.
A topicban már felbukkant Fábián úr neve, aki még a Bonanza Banzáj korai éveiben, nagyívű karrierjük indulásakor a manageri funkciókat vitte az együttes körül. Ez még valamikor a nyócvanas évek elején - közepén a kádári rezsim szörnyű regnálása idején történt. Ekkoriban hétfői napokon, estefelé, a Petőfi rádióban futott a Rockujság fantázianevű műsor, itt Ákos és bandája egy szörnyű esetet mesélt el a fent említett Fábián úrral kapcsolatban. Sajnos beláthatjátok már igen hosszú idő telt el azóta és én már csak vázlatosan emlékszem az elhangzottakra, de okulásképpen elibétek tárom emlékfoszlányaimat:
"Az együttes tagjai meghívást kaptak Fábián úr lakására, a naív fiatalok nagy örömmel éltek a kedves invitálással, és tiszteletüket tették a manager otthonában. Fábián tehetős ember lévén már akkoriban rendelkezett un. videomagnetofonnal melyet be is kapcsolt. Ákos és kis barátai megrökönyödésére a televíziókészülék képernyőjén pikánsnak szánt homoszekszuális pornófilm bizarr képsorai tüntek fel. Később Fábián simogatni kezdte vendégeit és az ágyát is szerette volna megosztani velük" Ezen részletek maradtak meg hosszútávú emlékezetemben a műsorból. A műsor hangvétele, egy közismert ember homoszexualításának taglalása abban a korban, - és úgy vélem még napjainkban sem - nem jellemző a közszolgálati rádióra ill. úgy általánosságokban a magyar médiára, így számomra érthetetlen, hogy kerülhetett ez egyáltalán adásba, de az tény, hogy megtörtént.
_wave Creative Commons License 2001.05.09 0 0 68
Nnnna, ne!!!!
Napok óta semmi?
Nehogy má'!
Hát gyerekek, Ákos buzizott!
Nehogymá' süllyedjen a topik!
Mindenki gyüjjék gyalázkodni, két légy egy csapásra, lehet Ákost is meg Wantedot is fikázni!
MEGA Akció!!!
netizen Creative Commons License 2001.05.02 0 0 67
Nemértem. Ákos nívójáról szellemi szintjéről beszéltek... No jó végigjárta a közgázt, ergó nem hülyébb mint a magyar átlag. De nemrég hallgattam valamelyik éccakai rádióműsorban, kb 25 percet beszélgetett a megjelenő legújabb lemezéről. Jó volt a duma komolyan felcsigázott. Aztán produkcióó 8bejácctták az akkor még nem kapható lemez címadódalát. asszem hűség a volt a címe - na most az Ákos addiktok le fognak ugatnia a nyagleségemért). Szal jött a 'verse' olyan '90 esek elejei depesmód - ok. a sác végülis ebben utazot.. Aztán jött a rfrain - szar primitív kakofónikus, teljesen kimászott a verse zenei világából. Mintha fogtam volna 2 magnószalagot és szépen ollóval meg celuxszal ragasztgattam volna össze 1 dalt. A Szöveg is nagyon hullámzó, helyenként talál majd 1 sorral lejjebb szart csinál abból amit talál. Szal azt tudom erre mondani sajna, hogy Friderika már jobb... /bár tom friderikának irják a dalokat./

Ami a buzizást illeti. Igen. Naés? Nincsen joga bárkinek felállni és azt mondani, hogy bocs gyerekek de én nem szívelem a buzikat? Nem mondom azt hogy bele kell lőni a dunába őket, hanem csak azt hogy nem szeretem őket a habitusuk miatt.

Elephant Creative Commons License 2001.05.01 0 0 66
Remélem majd egyszer ezért még minimum boldoggá avatja valamelyik pápa. :oO)))
Előzmény: bartsimps (65)
bartsimps Creative Commons License 2001.04.29 0 0 65
Azért hördül fel mindenki arra, ha Ákos mond ilyet, mert mindenki tudja, hogy kicsit magasabb szellemi nívója van, mint Dopeman papának :) Amúgy egyre szimpatikusabb számomra. Mármint nem a Dopeman.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.28 0 0 64

Na ne hogy már egy külön topicot kelljen létrehozni egy ilyen beszólás miatt!!

Annyira nyílvánvaló Fridi buzisága egész magyarország számára, hogy a beszólás elsősorban nem is Ákosnak, hanem neki égő.

keheske Creative Commons License 2001.04.27 0 0 63
en meg mindig azt allitom, hogy ameddig nem tudjuk pontosan mit is mondhatott, addig semmi jogunk felette palcat torni.kesz.
gondolj csak bele te, igen te, aki ott ulsz a gep elot es bambulsz: milyen lenne, ha vki csak ugy szorna a fejedre a szitkokat, csak aze, mert vhonnan ugy hoallota, hogy ezt meg ezt mondtad, mert vkit lebuziztal, lekurvaztal estebe...
es ezt ugyanugy ertem az altalam erosen fikazando wanted ujsagra(amennyiben az, es nem egy beka segge alatt levo retyopapirnak is rossz vmi) is: amig nem voltak ott, es nincs kezben infojuk, addig huzzakbe azt a nagy farkukat es fogjak be a szajukat.
(komolyan ez rohoges, mennyi gargyu embre futkos az utcan..)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!