Keresés

Részletes keresés

bondie Creative Commons License 2007.04.21 0 0 222

Beírom még 1X, hátha! :)

 

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajna kifogyott lerakás közben az előszoba járólapunk, és vagy két hónapja sajna hiányosan van fenn. A Sacomtól történt utánrendelés, de másodjára eltérő színt kaptunk. Nincs valakinek belőle feleslegesen úgy két-három darab?  A neve Toscoker/Vintage cuio 33X33. Vöröses színű.

 Előre is köszönöm a segítséget!

Wireman Creative Commons License 2007.04.18 0 0 221

Hahó,

 

 

Mazsomka,

nem baj, hogy hosszan írsz, sőt! :)

 

Hát, a víz, az jelezve lesz, mert én sem szeretem, ha váratlanul hideg vizet kapok a nyakamba. Bár érdekes, ha hosszan folyattuk a vizet, akkor felmelegedett vmennyire.  Bár ez egy kicsit költséges... Lehet, hogy ez a kazán programozásától függ, nem tudom. 

 

Igen, a személyes utánajárás néha csodákra képes...

 

 

T-com ügyben a következők:

Az egyhetes internet ma du. bedöglött. Miután egy órája szünetelt az ADSL, jeleztem a hibabejelentőnek, egy félóra múlva megjavították.

 

Somoskői Helgától, a T-Com üzletketötől az alábbi infó (nem én beszéltem vele, csak nagyjából tudom leírni): azért nem történt semmi TV-ügyben, mert a Reax nem egyezik bele vmibe a hálózattal kapcsolatban, így nem tudják bevezetni a TV-t...!  Ő is azt mondta, hogy saját hálózatot tervez a Reax, ami kábé félév múlva üzelemhet...!

 

Akkor én már végképp nem értem, hogy mi van. Eddig a T-Comot nyomatta a Reax, most már azt sem?

 

Mazsomka Creative Commons License 2007.04.17 0 0 220
Sziasztok,

az éjszaka közepén ... ilyen eset nem volt, de a Mester utcában elég hamar kidobta a ház a Reaxot. A legnagyobb baj az volt, hogy nem volt kihez fordulni, ezért egy házüzemltetéssel foglalkozó céget bíztunk meg (főállású közös képviselővel).
Olyan viszont előfordult, hogy hétvégén hazaértünk vidékről, lefürödtünk volna és nem volt melegvíz. Akkor még kevesen laktak ott és nem értettük miért nem szólnak. Csak azt akartam írni - bármennyire is nyilvánvalónak tűnik - hogy tessék szólni minél hamarabb, minden hibáért. Lift, fal, víz, stb. Inkább derüljön ki, hogy vaklárma, de szólj.

Egyébként a közös kazánnal volt baj (most már nincs), mert sajnos kell hozzá egy üzemeltető, ami viszonylag drága a háznak, de megéri. Két nagyon bosszantó dolog volt:
1. ha egy 2 perces áramszünet van, akkor is leáll a melegítés.
2. ha nincs jól beállítva, akkor olyan iszonyú hangja van, hogy az egész ház zeng tőle. Azt hiszem azért mert a csövekbe 100 fok feletti víz kerül és rezonál, de én egy bunkó közgazdász vagyok, műszakisok előnyben a magyarázattal.

Hibajavítás:
Amit a műszaki átadás átvétel alkalmával (amikor a kulcsot megkaptuk) felírtunk azt kivétel nélkül előbb-utóbb megcsinálták. Anyósom egy elég igényes teremtés, és azt hiszem 7-szer végigmeszeltette a hajszálrepedések miatt a szobákat és megcsinálták. Ahol van gipszkarton takaró rész, az egyébként tökéletes soha nem lesz. A műszaki átvételnél tehát észnél kell lenni, fel kell íratni azt ami nem tetszik.

Ami a közös területen volt javítanivaló, az nálunk külön történet volt, mert a ház és a Reax között nem volt valami rózsás a kapcsolat. Viszont a Reax az egyes tulajdonosokkal tulajdonképpen korrekt volt.

"Gogolucca":
Hát nekünk telefonon semmit nem akartak megérteni az építkezés során, vagy nem vették fel a telefont. Ezért aztán a feleségem kezébe vette az irányítást és ostorral a kezében felkutatta a művezetőt, parkettázót, a csempézőt. És így aztán minden a helyére került. De mi sem voltunk egyszerű esetek, mert átterveztettük a falakat.

Egy kérdés: ilyet valaki csinált már itt az első ütemben, mármint, hogy a belső szobaelválasztó falakat nem oda kérte, mint az eredetileg volt tervezve? És mennyit számítottak érte?

Bocs a regényért.







Wireman Creative Commons License 2007.04.16 0 0 217

Mazsomka,

érdekes dolgokat írtál, sok hasznos infó van benne!

 

Ti akár az éjszaka közepén is szóltatok a víz miatt? Míg a Reax üzemeltetett, akkor kinek szóltatok?

 

A Gogol utcai bejárkálás mihez volt szükséges? Ahhoz, hogy beadják a használatbavételit, vagy a kötbér miatt?

 

dr. is,

nálunk minden hibát kijavítottak úgy két héten belül, repedés egyáltalán nincs. Nálatok látható repedések vannak? Hanyadikon vagytok?

Kötbér ügyben ugyanaz a helyzetünk, mint Nektek, így én is kiváncsi lennék, hogy aki már a pénzéhez jutott, annál mi a szituáció.

gabor.c Creative Commons License 2007.04.16 0 0 216

Üdv mindenkinek,

 

A sors úgy hozta hogy hosszabb/rövidebb(?) időre én is a Viza-ház egyik lakója lettem, igaz én nem tulajként... A késedelmes átadás és sok mizéria engem kisebb mértékben érintett, reméljük a jövőben minden más kedvezően fog alakulni a kedves lakók számára. Ja, B 2/1.ben vagyok, ha jól saccolom Sélli felett és Dégyézé mellett. :)

 

net ügyben én is a UPC-t preferálnám, de ha tényleg hónapokig tart még ideér...  :(

G.

hakuna matata Creative Commons License 2007.04.16 0 0 214
Kedves Mazsomka!

A magam és mindenki nevében köszönjük neked az információt, azt hiszem, aki olvassa annak a szívébe egy kis pozitív, reményteli érzést varázsolsz a sok-sok negatív élmény után!!!!

Mi is a II. ütemben vagyunk érdekeltek és hát mit mondjak…? Drukkolok mindenkinek aki most gyűri a nehézségeket és drukkolok magunknak is, látva a problémákat!!!!

Mazsomka Creative Commons License 2007.04.14 0 0 213
Sziasztok,

mi 2-es ütemben veszünk lakást, de már az előző kisebb lakást is a Reaxtól vettük (Mester utca 2003). Néhány tapasztalat a régmúltból:
- ott is másfél év csúszás volt.
- a lakóközösség leszavazta, hogy a Reax legyen az üzemeltető. Ez abból a szempontból jó volt, hogy innentől ha nem volt melegvíz, volt kinek szólni, és 2 órán belül megcsinálták, de a Reax onnantól kivonult és a közös területen végzendő utómunkákat azóta se csinálták meg (pl. vezetékek lógnak össze vissza). Ja és a tulajdonukban maradt lakások és üzlethelyiségek után nem fizettek közös ktg-et, amig jelzálog nem került rájuk.
- a garázsra nagyon vigyázzatok (ha már az át van adva...), a garázsban lévő kocsikat sokkal könnyebben feltörik ilyenkor, (akár egy CD-ért is), mert senki se zavarja a tolvajt, és ha mégis, simán munkásnak adja ki magukat. Amig nincs vége a munkáknak biztonságosabb az utcán parkolni. A garázs lépcsőház felőli bejáratán, ha kilincs van, mielőbb cseréltessétek le gombra, mert a "mindig mindenki zárja" elv sajnos nem működik.
- használatba vételi: nálunk a tűzoltóság szívózott (mert nem kenték meg eléggé, és ez komoly...), ezért mi 2004 márciusi beköltözést követően 2005 januárban kaptuk meg. Ekkor kezdődődött meg az albetétesítés is.
- UPC kábel 2005 nyárra lett, igaz, mi nem voltunk akkor még a "lefedettségi területen" (vagy mi a szösz volt a szöveg).

Ami jó hír viszont:
- a falak és az alapanyagok minősége tényleg jó.
- ha a közös kazán működik (többnyire azért működik, csak szólni kell bátran és gyorsan, ha nincs melegvíz) akkor nagynyomású, azonnal meleg, szinte korlátlan mennyiségű melegvíz van. Ezt régi-cirkós és bojleres tapasztalatokkal rendelkezők tudják értékelni.
- a hő mellett a zajszigetelés is viszonylag jó. Persze van, amin ez sem segít. (pl ütvefúró reggel 6-kor)
- a közös kazán és a jó szigetelés előnyeit a fűtésszámlán is látni fogjátok (nekünk most 56 nm 3000 Ft alatt volt havonta)
- kötbért fizettek használatbavételikor
- a park azóta is szép, egyre szebb


Szóval összességében az egész olyan igazi magyar történet volt. Kis humorérzékkel, sok türelemmel és végtelen sok telefonos és személyes (gogolucca...) rásegítéssel csodákat lehet elérni.








bondie Creative Commons License 2007.04.14 0 0 212

Sziasztok,

én is benn lakok már, üdvözlök mindenkit!  Jó, hogy eljutottunk idáig.

 

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajna kifogyott lerakás közben az előszoba járólapunk, és vagy két hónapja sajna hiányosan van fenn. A Sacomtól történt utánrendelés, de másodjára eltérő színt kaptunk. Nincs valakinek belőle feleslegesen úgy két-három darab?  A neve Toscoker/Vintage cuio 33X33. Vöröses színű.

 Előre is köszönöm a segítséget!

viza91 Creative Commons License 2007.04.14 0 0 211

 

Leendő Telekom ügyfeleknek:

 

Wireman pontosan leírta, és mivel nekem is nagyon hasonló volt a történet, így talán általánosíthatunk. Max két hét, és mind két szolgáltatás megvan. Nekem 10 nap volt a telefon, és 3 az internet.

 A Reax értékesítésen megadott Telekomos üzletkötővel intéztettem a dolgot. (Somosköi Helga, (30)388-3228 )

 

A telefonom: a "Felező" díjcsomag, havi 3290 Ft-ért, aminek a felét lebeszélhetem. Ha nem mobilt hívok, bárhova, bármikor 10 Ft. Nem kell sokat gondolkozni :))

 

Az internet: ADSL Maximum, 8096 kbps lefele, és 512 kbps felfele. Ez 9900 havidíjjal. A mostani akcióval az első évben egy ezressel kevesebb lesz.

 

Egy hete használom: a letöltés 7000 kbps körül van mindig, a fel pedig, 400 kbps.

Ez gondolom abszolút használható, bár eddig a UPC elkényeztetett fix 10.000 kbps le, és 1.000 kbps feltöltéssel, kevesebb pénzért !!

 

 

 

Wireman Creative Commons License 2007.04.13 0 0 210

dégyézé,

üdv  a beköltözők közt!

 

Nem engem kérdeztetek, de azért bátorkodom leírni. Ahogy be is írtam korábban, én egyelőre lemondtam a UPC-ről, nincs kedvem hónapokig várni, míg valaki bekábelezi a házat. Persze ha lejár az általam is aláírt egy éves hűséigdő, én is mindenképpen a UPC mellett "kardoskodom".

 

Így maradt a T_Com. A telefont kábé három nap alatt bekötötték, és onnan számítva egy szűk hét vot, mire az internetkapcsolat is létrejött. Most is így tudok írni.

 

Nekünk Optimum csomag van egyelőre, nem egy nagy gyorsaság, de nekünk most megfelel (a pontos adatok fenn vannak a honlapon). TV ügyben még nincs fejlemény, de állítólag nemsokára lesz az is (T-Comos).

A lakcímmel semmilyen gond nem volt, elfaxoltuk a szerződést, és ennyi.  A Viza házbeli címünket adtuk meg. Gondolom, képben vannak a T-Comnál ezügyben, hogy hogy is állunk itt...

 

A használatbavételiről nincs híretek? Én nem olyan rég zargattam őket, még nincs beadva. Gondolom, minél többen hívjuk, anál gyorsabban lesz. Elég ciki így, hogy nem lehet bejelentkezni.

 

 

Ti tudjátok, milyen köbméter etc. áron kapjuk a melegvizet/hidegvziet/ fűtést? Hogy legalább becsülni tudjam, mekkora számlát kapok majd.

dégyézé Creative Commons License 2007.04.13 0 0 209
Sziasztok!
Múlt héten vettem át a lakásom B 2/2. A kötbérem 865000 Ft lett. Az utolsó részletem így ennyivel kevesebb lett, amit most kedden fizettem ki.
Most a projectem a zárcsere és a költözködésem megszervezése. Utána úgy látom jön egy internetmentes időszak (lehet, hogy függő vagyok, majd leírom a tüneteket, de nem nektek, miután nem lesz internet elérésem :) )
Előzmény: Jaffa_hu (208)
Jaffa_hu Creative Commons License 2007.04.13 0 0 208

Nagyfiú: kötbér témáról érdeklődnék én is. Mennyivel lógtak? Csak azért kérdezem, hogy lássam, mekkora nagyságrendről van szó. Nekünk már annyi a kötbér, hogy lassan ingyen kell adniuk a lakást. :-) 

(Jöhet magánba is h nem akarod nagy dobra verni: Jaffa_hu@freemail.hu)

 

Viza91: ha még nincs a neveden a lakás, nincs hivatalos cím, hogyan köthettél szerződést "T"-ékkel? Milyen címet adtál meg? Milyen sávszélesség? Minden részlet érdekel. :-)

 

Köszi!

sélli Creative Commons License 2007.04.13 0 0 207

Hello kedves szomszédok!

 

Nálunk a B-lhban is lassan lassan alakulóban a beköltözők száma. Értsd: 1 emelet kb 2 lakó... na jó talán 3-om is van, de csak elvétve.

A kerttel kapcsolatban nekem is hasonló pozitív élményem van: igazán hangulatos lett/lesz, főleg ha a fű is kiserken jövőre :) Nagyon tetszik, hogy ennyi virágot ültettek!

A lift üzemelését hiányolom - bár én az elsőre nem használom- csak kicsit fura, hogy még mindig nem műxik.

A tv hiánytól már lassan kezdek megőrülni (a belétri antenna időjárás függvényében közvetíti a képet. Ha nagyon borult az idő szinte semmit nem látni... bár, a hangminőség kiváló :) Nagyon örülnék ha lenne már végre fejlemény, házszám ügyben szintén!!!

 

 

 

Wireman Creative Commons License 2007.04.13 0 0 206

Hahó, itt  már viszonylag sokan laknak (A.ép.).

 

Nekem is tetszik a kert, még tegnap is hoztak egy csomó virágot/bokrot. A fákból eleinte nem sok jót néztünk ki, de aztán magukhoz tértek.

 

Azt észrevette valaki, hogy éjfél után elég nehezen melegszik a víz fel a fürdéshez?  Főleg hétvégén.

 

nagyfiú76,

gratz, hogy megkaptátok a kötbért!

Nektek mi volt a szerződésben? Sajna már nem emlékszem. A lakás átadását követő egy hónapos határidő?

nagyfiu76 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 205
A D-ben a lakások kb egynegyede foglalt, a többi üres, és nem is látok nagy sürgés-forgást, hogy elkészüljön.
A kert szerintem nagyon szép lett, nem gondoltam volna, hogy ennyi figyelmet fordítanak rá.
Kötbér ügyben a reax meglepően együttműködő volt, kis késéssel ugyan, de kifizették, amit eddig ki kellett fizetniük. Ez pozitív élmény.
Egy hölgy valamelyik másik lépcsőházból a múlt héten próbálkozott érdeklődőket gyűjteni az UPC ügyében, mivel az UPC hasonló célú papírjait letépték. Kíváncsi lennék, milyen fejlemények vannak. Összegyűlt-e megfelelő számú ember? Mik a következő lépések?
NF
Előzmény: viza91 (204)
viza91 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 204

 

Üdv Mindenkinek!

 

Megjött a lakásunkba a T-Com, és a T-Online is. A megrendelés után két héttel, mind a két szolgáltatás működik. Én csak egy év hűséget vállaltam, tehát jövő májusban, ha nem tetszik, válthatok szolgáltatót. Most egy hetes használat után, az ügyfélszolgálat mérhetetlen bénaságát leszámítva, nem lehet panaszom.

 

Nem tudom miért, de a "C" lépcsőház nagyon lassan tellik meg lakókkal. Sok lakás még beköltözhetetlen. A többiekben hogy álltok??

 

 

Wireman Creative Commons License 2007.04.06 0 0 203

Micsoda kis csemegére akadtam a google-ban.

Egy korábbi cikk:

 

http://www.nol.hu/cikk/102275/

Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2007.04.05 0 0 202

Sziasztok!

 

Én ugyan nem itt veszek lakást, csak felkeltette az érdeklődésemet a probléma. Nem lehet WiFi routerekkel megoldani a UPC előfizetést? Előfizettek a szomszéd házban és WiFi-vel csatlakoztok rá. Elvileg 50 MBit/s-es sebességet lehet vele elérni és nem is drága. Ezzel ki lehetne kerülni a kábelt.

Wireman Creative Commons License 2007.04.05 0 0 201

Hahó,

én azt szűrtem le az eddigi infókból, hogy egyelőre hiába győzködjük a UPC-t, mivel egyénileg nem köthetünk velük szerződést, amíg nincs használatbavételi engedély.  Legfeljebb a Reaxot lehet győzködni, hogy erre az átmeneti időre is kössenek szerződést a UPC-vel. Legalábbis én így értelmeztem az eddigieket.

 

Más:Nekünk már ki lehetett nyitni a lakásból a kaput a kaputelefonnal.

 

A kerthez mit szóltok?

nagyfiu76 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 200
Valahogy meg kellene győznünk az UPC-t arról, hogy vannak érdeklődők a házban. Ha letépkedik a papírokat, akkor úgy, ahogy eredetileg próbálkoztak, nem fog menni.
Előzmény: Wireman (199)
Wireman Creative Commons License 2007.04.02 0 0 199

Ha jól tudom, a T-Comos TV (amit most lehet kérni), az az ADSL-ről működik, de azt, hogy ezt helyileg hogy alakítják ki, azt nem tudom.

 

 

Wireman Creative Commons License 2007.03.30 0 0 197

Hahó mindenkinek,

új infók innen-onnan:

 

Gumiev Úr nem írta alá a UPC-s szerződéstervezetet, így innentől nála kell zavarkodni annak, aki mégis UPC-t akar már most....  Állítólag azt szeretné, ha belső (Reaxos) hálózatról menne az internet- TV. Ez állítólag nem olyan rossz, azt hallottam, a Reax központban/házban és egy Lágymányoson épült házukban is ez van, és nagyon alacsonyak a költségek. (Sebességről, stb. nincs infóm). 

De.

Műszakis vezetőtől (Tóth) a következők: egyelőre ugye csak a telefonhálózat van kiépítve házban, így egyelőre arra lehet előfizetni (T-Comtól). Kábel nincs kiépítve, így egyelőre se belső, se UPC-s, se T-Kábeles nem lehet. (Utóbbit a T-Com/T-Online is megerősíti).  Az, hogy mikorra lesz kiépítve, annak a határideje lehet  néhány hónap, de akár egy év is.... !!! (...)

Állítólag korrektül elmondta a dolgokat, elég meggyőző volt.

 

Tehát sajna részemről is a T-Comos előfizetés fog menni egy évig, mert azért ennyi időt nem akarok várni a kábelre. :((

 

Az önkormányzatnál múlt héten még nem volt beadva a használatbavételi, tehát még legalább három hónap.  Önkormányzat szerint Reax szereti jellemzően hiányosan beadni a papírokat (ezért húzódott el az építési engedély megadása is.), tehát a pótlás időtartamát még hozzá kell adni....Ez ügyben egyelőre a Reaxot kell rugdosni.

Ezért húzódott el az építési engedély megadása is.

 

dr, is,

köszi a választ.

 

brekidown,

Rokolya Róbert vezető vagy társtervező, nem tudom pontosan, de a Reax értékesítés minden ügyben hozzá irányítja az emberkéket.   Gumiev fő-főnök.

 

sélli, mi újság? :) Kijavították a hibákat?

 

 

brekidown Creative Commons License 2007.03.27 0 0 195
Ki az a Rokolya? Ki az a Gumiev ??????????
sélli Creative Commons License 2007.03.27 0 0 194

Még MÉG EGY hónap??? Azt eddig is tudtam, hogy Isten malmai lassan őrölnek, de hogy ennyire...???!!! Nem hiszem el, hogy ennyit kell tökölni egy nyomorult tv/internet/akármi bekötéssel. Bezzeg, ha olyan szolgáltatásról van szó amire baromira semmi szükséged, az összes szolgáltató 2 napon belül bejelentkezik, hogy már HOLNAP igénybe tudod venni :(

 

Nekem mind1 hogy UPC vagy TKábel (bár inkább UPC), csak legyen már valami!!! Az első közgyűlésen már én is gondolkodtam, de nem hinném, hogy nyár vége előtt ez nyélbeüthető lenne... pedig nem ártana!!!

Előzmény: Wireman (191)
hiperbola Creative Commons License 2007.03.26 0 0 193
bocs, h beleduma, én máshol vagyok érdekelt (Toscana kert) de mennyivel használatbavételi előtt költözhettetek be? Vagyis mit mondanak, mikorra lesz?
Előzmény: Wireman (191)
Wireman Creative Commons License 2007.03.26 0 0 192

dr is.,

milyen emil késett öt napot?

Wireman Creative Commons License 2007.03.26 0 0 191

Hahó,

az egyik lakó volt benn Rokolyánál múlt hét kedden. Azt mondta Rokolya, hogy nála van a UPC-s szerződésajánlat (ki is nyomtatta ott a lakó előtt), és továbbküldi Gumiev (?) Úrnak (nagyfőnök), aki ha aláírja a szerződést, akár egy hónapon belül benn lehet a házban a UPC.

 

Én úgy tudom, hogy amíg nincs használatbavételi, addig csak a Reaxon keresztül köthetünk ilyen jellegű szerződést. Aztán már mindenki azt választ, akit akar. De lehet, hogy eben tévedek (ezt telefonon mondta Rokolya úr nekem).

 

A UPC-s papírról azt csiripelik a verebek, hogy Szekeres Úr maga tépte le az ívet.  Talán össze kellene gyűljünk, és akkor mindenki aláírja a papírt, aki akar UPC-t. És Rokolyának/Gumievnek is kellene adni belőle egy másolatot, hogy lássa, mekkora igény van erre.

 

Talán az sem elképzelhetetlen, hogy az, aki a szerződést küldi a UPC részéről Rokolyának, és az, aki szerint 51 százalék kell, nem tud egymásról a UPC-nél. Abból is gondolom, ahogy a UPC különböző részlegei kommunikálnak.

 

Én részemről nem fogom elkötelezni magam a T-Comnak, mivel előnytelennek tartom, hogy ADSL-t akarnak rámsózni- a nekünk felesleges telefonvonallal együtt-, és arról levelet is küldtek,hogy kábelt nem tudnak biztosítani. A belépési költségek is magasabbak.

viza91 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 188

 

Végre-valahára átvettük a lakást, egyenlőre normálisan lakható, nincsenek komoly hibák, ("C" lépcsőház).  Telefon, internet ügyben úgy tűnik csak egy választásunk van, a T-Com. Én is mindenképen UPC-t akartam volna,(gyorsabb, jobb, és olcsóbb mint a T-Com) de nem lehet kivárni, amig a tulajdonosok többsége majd valahogy becsalogatja a UPC-t. Én 1 éves T-Com telefont, és internetet rendeltem, amit elvileg néhány héten belül bekötnek. Ha nagyon nem leszek megelégedve, akkor jövő tavasszal majd szolgáltatót váltok.

A T-Com-nak van saját üzletkötője aki velünk foglalkozik. A REAX értékesítési irodában adnak egy szórólapot, amin rajta vannak a pontos adatok.

nagyfiu76 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 187
Talán nem jó ez a papírkirakós módszer. Ha valakinek sikerülne kapcsolatba lépnie a UPC-s emberrel, akkor javasolhatná, hogy a levélszekrényekbe dobjon be egy telefonszámot vagy emailcímet, ahol jelezhetjük az érdeklődésünket, mert már a második papírt is letépték. Én nem a Reaxra gyanakodtam, hanem a t-comos üzletkötőre.
Amúgy a letépés előtt már tök sok lakásszám volt a mi papírunkon, aki beköltözött, szerintem mind felírta magát.
Előzmény: sélli (186)
sélli Creative Commons License 2007.03.26 0 0 186

Igazad van! Ott a pont - sajnos! Remélem azért most már hamarosan ti is tudtok költözni!!! Kb mikorra tervezitek? Illetve nem is a TERVEZITEK a jó szó ugye...! Hogy álltok?

is! benne vagyok, hogy önállóan kommandózzunk aláírás-ügyileg, mert ha rajtuk múlik, akkor az életben nem lesz belőle semmi... :((

Előzmény: Jaffa_hu (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!