zratkay Creative Commons License 2009.11.04 0 0 284
A salatat akkor kedvelem igazan, ha friss es ropogos zold. No meg nem jeghideg.
A salatat lemosom, kicentrifugalom - hihetetlen mennyit szamit a frissessegnek!

Lehet a salatat grillezni is - es meg csak grill sem kell hozza!
Felbe-negyedbe vagod a salatat es kicsi oliva olajon a vagott oldalt megsutod.

A joghurtos onteteket en sem, ha mas nem oliva olaj, citromle (firss) es so-bors. Ezzel mar jol vagyok. Ha nem citromle, akkor balzsamos ecet, vagy mas kellemes izu.

Szivesen csinalom az ontetet, mar regota nem veszem - foleg a mustarosat szeretem. Ahany fele mustar, annyi fele iz! Szivesen hasznalom a magos mustarokat es a dijon felet.Kicsi mustar, olaj, es jol osszekeverni, suru lesz mint a majonez. Ecet vagy citromle - es ha higitani akarod, ott a viz. Kellemes!
Előzmény: TTNora (282)