fruzsikaa Creative Commons License 2009.09.17 0 0 39
Látom téged felvet a pénz, s neked nem számít az, hogy a két fő euoresttel napi 10 ezer Ft-ot spórol és még azon felül ebádet is kap a svádasztalos reggelin túl.

Mindegy minek nevezed az 1500 Ft csekk árának is nevezheted, de ezzel jogot kapsz arra, hogy a napi 10 ezret megspórolj.

Mert két választásom van, ha nyaralni szándékozom menni a párommal.
Vagy megfizetem a teljes árat a szállás+ kosztért (32000 szállás + mondjuk 3000 ebéd az 35000 Ft) naponta két főnek, vagy euorest csekket veszek 1500 Ft-ért, és nem fizetek csak 22.000 Ft-ot naponta két főnek.

Szidhatod a csaló anyjukat, de szerintem a vak is látja, hogy spórolok az utóbbival napi 10-12 ezer Ft-ot, s az számomra nem mindegy, jól jártam!
Nem ingyennyaralást nyertem, ezt senki nem állította! (hanem az árkülönbözetre a lehetőúséget nyertem meg) És amúgy a hévizi szálloda egy kirívó példa (árban a külföldi szállodákkal vetekszik) mert welnesszáló, egészségcentrum. Az árai is olyanok természetesen. (az étkezési árai is)
De pl a siófoki egyszerűbb szállóban a kötelező ellátási díj (reggeli és 2 fogásos főétellel csak 3500 Ft/fő)-és a szállásért nem fizetsz.
Rajtad áll, hogy mit választasz, milyen az igényed, de mindenképpen olcsóbban nyaralsz, mintha a csekk nélkül mennél.

Hiába ugatsz csalásról. Addig nem csapnak be, amíg kevesebbet kell fizessek.

Persze, ha kifizettem az 1500 Ft-ot és ezért semmit nem kapok, akkor veled együtt kiabálok csalást! :-)
Előzmény: Törölt nick (38)