Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 32
Hát bátor vagy, ha Paypaloddal fizetsz egy ilyennek 1500-at is csak (mivel csak Paypal-os fizetés esetén 1500), de ahogy gondolod...
Ha figyeltél részletesen leírtam, képet is tettem be.
KÖTELEZŐ NAPI ellátási díj a legolcsóbb helyen is 26 euró-TÓL van.

Mint irtam, extrém módon nem károsítanak meg, de becsapás mivel messze nem ingyenes napi minimum 8 ezer forint, de lehet hogy 20 000 amivel a helyszínen fogsz szembesülni. Tuti hogy telefonon össze vissza fognak rizsázni róla... ;)

Ez még két főre sem olcsó egyszeri átlagos halandó számára. Pláne nem ingyenes...

Ugyanis mit igérnek? Ingyen szállást! Csakhogy - és ez már szakállas trükk - elveszik tőled a szállás díját is más jogcímen. A neve KÖTELEZŐ ELLÁTÁSI DÍJ !!!
Nem úszhatod meg és ne mondd hogy reális ha te napi 10000 ezer forintot költessz még ha a pároddal is vagy..
Amit nyersz a réven elveszted a vámon.

Ezt ajánlják:

"A Programba bekapcsolódók, akik részt vesznek a felmérésben, garantált jogot kapnak ingyenes elszállásoláshoz 2 személy részére, amit az Eurorest rendszerhez csatlakozott és az EPETF-ben is részt vevő szálláshelyek valamelyikében használhatnak fel. Ahhoz, hogy megkaphassák a tanúsítvány, ami az ingyenes szállás igénybevételére jogosító dokumentum, a Résztvevőknek egy kérdőívet kell kitölteniük. A kérdőív kitöltése után küldjük meg a tanúsítványt, ami az Eurorest hotelcsekk. A szálláshelyen fizetni kell az ellátásért, aminek a díja a szálláshely színvonalától, az időszaktól és attól függ, hogy hol található a hotel. Nem szabad elfelejteni, hogy az elszállásolás a tanúsítvány tulajdonosainak teljes egészében térítésmentes."

De menj csak és referálj tapasztalataidról kérlek! Tanulságos lesz.. ;)
Előzmény: fruzsikaa (30)