Törölt nick Creative Commons License 2009.09.15 0 0 20
Ez nem hasonló, hanem UGYANAZ, mint az Eurorest, csak kicsit átöltöztetve....

1500 ft a paypal, 2000 sms és 2500 ha postai úton fizetsz az utalványért. Szépen látszik hogy minél gyorsabban akarják a zsebükben a cash-t a bűnözők.

De itt még nincs vége!

Ha beregisztrálsz a hotelbe, van egy "kötelező ellátási díj".. Na én még ilyenről nem hallottam. Hát kicsit utánanéztem.
E bűnözők - valóban gusztustalanul hivatalos EU-s dizájnú - honlapján, ha választassz egy hotelt/motelt annyit irnak, ez a díj az utalvány átadásakor fizetendő és egy összeg itervallum van felső határ nélkül, tehát mondjuk 29 euró-TÓL!!!
Mit jelent? Hogy határ a csillagos ég, mivel a férgek ravaszul nem adnak meg felső határt...

Ha végigcsinálod a regelést, akkor ha a gyönyörű álcázó tesztjüket kitöltöd, olyan "szerencsés" leszel, hogy már nem is 3 nap, hanem kibővítik neked egy egész hétre az "ingyenes üdülést"... Ez is tipikus scum technika, hogy minél motiváltabb legyél és tejelj (hasonlóan mint amikor már indítják a nyeremény 10 milió eurót a számládra csak még egy apró utalási költséget, 200 eurót fizess be).

Hú hát mi az egy hét tengerparthoz ez pár ezer forint ugyebár... Csakhogy az apróbetűs részt ha elolvasod. Ezt a kötelező, nem kikerülhető ellátási díjat, MINDEN NAP ki kell fizesd, újra és újra....

Akkor számoljunk.
- Egyszer 2500, mert sem paypalon sem sms-ben nem fizetnék, tehát marad a postai...
- Hét nap az 7x30, azaz pillanat, minimum 30, szóval akkor számoljunk inkább 40-el,

Tehát az durván 300 euró-ban van az ingyenes üdülésed.

Ez mondjuk egy hét szállásért és ellátásért a Spanyol riviérán nem is lenne még mindig annyira rossz szezonban. De hát akkor tessék mondani hol itt az akció és az ingyenesség?
Kb reál áron vagy annál 20-30%-al olcsóbban nyaraltunk egyet.

Tehát 100% hogy átverés. Csak azt kéne tudni, hogy lehet az ilyeneket úgy feljelenteni, hogy le is bukjanak...

Megjegyzem meggyőződésem és valószínűleg az a szélhámosok stratégiája is: aki ennyire hülye, hogy horogra akad ezen és elmegy üdülni ezzel az "akcióval", az még fog találkozni a helyszínen néhány megkerülhetetlen váratlan kiadással (pl takarítási díj, telefon díj, minibár díj, utólagos szauna hanszálat és ki lehet találni még egy sorral), ez legalább garantált... ;)
Sacc per kábé 1 hét Spanyolban, mindenestül benne lenne velük 1000 euróban.
Saját szervezéssel kihozom levesebb mint a feléből...