Törölt nick Creative Commons License 2008.08.11 0 0 2133

Szia!

(OFF : off és nem bántóan! A LinkSys-szel vagy LinkSys-sel alak lenne jó, nem a LinkSys-el. [További nem helyes, de példánkra, magyarázón logikus a LinkSys-vel alak].. Ugyanis a -val/-vel rag teljesen hasonul és msh végződésű alapszó esetén kettőz, amit idegen szavak esetében is meg kell tartani : ON)

 

Javaslom az intelligens (hívásirányítást is kezelő, POTS és CO [FXS és FXO] portokat is tartalmazó) 2N gyártmányú (vagy hasonló) GSM adaptereket pl. Young B.T.S.-nél www.young.hu [YOUNG B.T.S. Kft. 1139 Frangepán utca 26. Tel: (1) 452-2600].

 

Young B.T.S. engedélyével - kiemelés tőlem:

 

"A SmartGate MM & FAX (501413E) a SmartGate (501403E) áthívásos analóg GSM adapter egy változata, mely azon túl, hogy rendelkezik G3 FAX támogatással, egy felhasználós Mobil Mellék megoldásként használható.

Alközponti mellékvonalra telepítve az eszköz használatával a felhasználó mobiltelefonja az adott alközpont teljes jogú melléke lehet.

 

[..]

 

Áthívásos funkció


A GSM adapter "felfűzhető", a PSTN és az alközpont közé kerül, képes eldönteni, hogy a kimenő hívás a PSTN-t vagy a GSM hálózatot célozza és oda irányítja azt. Mivel az áthívásos GSM adapter meglévő fővonalra kerül, nincs szükség az alközpont bővítésére. Azon a vonalon a vonalas hálózatot és a GSM hálózatot célzó hívás egyaránt bonyolódhat.

 

Végfelhasználói ár:
114.900,- Ft + ÁFA
(Bruttó: 137.880,- Ft)"

 

 

De más típusban is van hasonló tudású, sőt ha keresel kereskedőt, aki tud Young-éktól nagyker áron vásárolni, jelentősen olcsóbban is járhatsz.

 

 

 

Alközponttal Panasonic KX-TA szériától felfelé lehet egyszerű GSM adaptert használni....  vagy valóban: a két-portos (FXS + FXO)  SPA berendezések + egy "mezei" GMS adapter (25..35 ezer forintokért árulják pl. Vatera-án a Magyar Telekom raktárából tudtommal lopott egysávos (900 MHz-es) típusokat, tömegével :-DDD).

 

Üdv!

Robi

 

Előzmény: djsms (2132)