Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2088

Szia!

 

A bejövők darabszáma (így már) nem kritikus, mert rögzíteni csak a kimenő volnalat (még nem VoIP) kell. Nem foglalkozom a VoIP fejlesztésekkel, de azon sem csodálkoznék, ha a VoIP adatfolyam paralell fájlba-rögzítését nem oldották volna meg, vagy ne lehetne az Asterix-szel pölö... (Azért a miskolci cég adatai ezzel a sz-sal egyetemben ment Hozzád e-mail-ben!)

 

A HW-ről, ha rám halgatsz:

a) egy KX-TA alközpontot szerezz (olcsón) és annál a továbbkapcsolás (továbbtárcsázással) CO-CO között (FXO-FXO ha VoIP-s szlenget akarsz ;-D) elég egyszerűen programozható.

b) egy szimpla (de CLIP-et átadó, aktívan transzparens) alközpontra teszed rá a "bejövőket" és fixen átirányítódnak egy mellékre -> erre egy FXO-FXS konverter (Google-ban keress rá, de tán a Gloster-éknél láttam 20-on akárhány ezerért) kell, vagy még az sem: ha a VoIP berendezésed FXO protjára kötöd (ez megkapja a hívó hívószámát a transzaparens CLIP által) és onnan a VoIP átirányítással a megy a hívás a Te mobilodra..

 

A bejövő illesztéshez pedig GSM irányonként egy-egy GSM adapter kell (amely a CLIP-re szintén transzparenciát biztosít) , onnan megint egyértelmű az ügy az alközpontig.

 

A hívószám (A-szám, CLIP) "átersztés" gondolodm egyértelmű, miért kell.

 

A hangrögzítést pedig akár egy paralell PC-vel is meg lehet oldani, az alközponti mellék oldaláról párhuzamosan - a szabványos jelszintű CLIP-et párhuzamosan is lehet venni 2-3 készülékig (csengetés terhelésig) bőven.

 

 

Szerintem keresd meg a miskolci csapatot!

 

 

Üdv!

Robi

 

Előzmény: djsms (2085)