t67 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 332

Sziasztok!

 

Egyet értek a közös képviselet mielőbbi leváltásával. Egyszerűen katasztrofális a nyújtot szolgáltatás a befizetett összegekhez képest. Elgondolkodtatok már, hogy vajon mire megy el a befizetett havi több mint 1 millió forint. Talán ez a szuper takarítás illetve a kukatárolók rendbentartása emészti föl? A kertet szerintetek most már örökre így hagyják föltúrva, szeméttel a közepén, hátha a hó eltakarja majd?Négy évig voltam az előző lakásomnál közös képviselő 108 lakásnak, de ott nem voltak ilyenek, hogy szemét a földön, meg kosz a lépcsőházban stb... Érdekes hogy ott most is kevesebb mint 100 ft/ m2 a közös költség, amibe beletartozik a rendszeres takarítás, liftek karbantartása, házfelügyelők fenntartása, 6 db tévécsatorna ingyenes ugárzása stb., emelett még minden évben megmarad kb 2 millió forint a rendszeres felújítások mellett ( kb 50 éves a ház). Átvetítve a költségeket a mi új házunkra, ahol felújítási alapot sem kell egyelőre képezni, kb 60-70 ft/m2 lenne reális a közös költségre.

 

Kérjetek ajánlatokat közös képviseletre ti is más cégektől, én egy cégtől már cégtől kértem, hogy összehaonlítási alapunk legyen legalább. Úgy hallottam hogy kb egy hónap múlva lesz a lakógyűlés.

 

Mit tudtok a vízszámlákról, esetleg a csatornázásról? Még semmilyen számlát nem kaptam tőlük, villanyszámlát is csak egy hónapra.

 

A mielőbbi összeröffenésig sziasztok.