vv13 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 331

Kedves Lakótársak!

 

A szeméttároló véleményem szerint is katasztrofális. Legalább 5db de inkább 6db kuka szükséges lépcsőházanként. A takarítás szerintem is kihívásokkal kűzd. Nem elég egy nagyon vizes rongyal szétkenni a koszt. A fenntartási és közös ktg. díj elméletileg tartalmazza a garázs takarítását és karbantartását is. Én nem a garázslehajtó közelében lakom, de a kapura is ráférne a karbantartás a hangja alapján. A hó el nem takarítása szintén felháborító, és a garázsra is ráférne legalább 2 heti takarítás. Szintén bosszantó a munkások átjáróházként való járkálása is. A garázst sok autó használja úgy, hogy mindig más helyen parkol!? Nem hiszem, hogy ennyi beállót vásárolt! Én elég sokat fizettem hogy beállhassak. Ha valaki nem vett garázst és be szeretne állni, fizessen érte bérleti díjat a háznak és a fenntartási díjat is. Ez talán nem megeröltető egy gépkocsi fenntartása mellett.

 

Szerintem lakógyűlés max akkor lesz, ha a lépcsőházakban meghírdetésre kerül egy konkrét időpontra, és ennek intézését valaki magára vállalja. Sokat lehetne egy ilyen gyűlés alkalmával előrelépni az ügyekben.

 

Én támogatnám az épület kamerázását is, és a közös képviselő mielőbbi leváltását egy olyan emberre, aki érdemben is foglalkozik a ház problémáival. Ha valakinek van ilyen ismerettsége bátran írjon és vitassuk meg az üzemeltetés átadását a REAX menesztésével.