Dr Huso huso Creative Commons License 2007.08.27 0 0 279

A garázst nem tudom javítják-e, mert ott ritkán járok. A lépcsőházat javítják, azt láttam.

 

A beázáson kívül van nékem egy másik vesszőparipám, a redőny. Az egész ugye onnan indul, hogy az utca felöli loggiákra volt valami "elhúzható falamellás árnyékoló szerkezet" ígérve. (Lehet hogy nem egészen pontosan ez volt a megnevezése, de akit érdekel, az megnézheti az adás-vételi szerződése mellékletét képező műszaki leírásban.) Ilyen elhúzható akármi ugye nem készült. Reklamáltam, és erre azt a választ kaptam, hogy a "lakók kérésére marad el". Hogy mi van? Én vagyok a lakó, és éppen most kérem, nem??? Vagy volt valami titkos lakógyűlés vagy aláírásgyűjtés ahol döntöttek erről, és én kimaradtam? Erre azt a bővebb választ kaptam, hogy a lakók többsége azért nem kéri, mert nem lenne teljesen elhúzható, kinyitható a szerkezet, hanem 4 táblából állna, és csak a 2 középsőt lehetne a két szélső mögé betolni. No, mondom olyat nyilván én sem akarok, ami a nyitott állapotban is félig csukott, de szerencsére a XXI. században ennek a problémának a műszaki megoldása is rendelkezésre áll, úgy hívják hogy: redőny. Szóval kértem két redőnyt az utcai frontra - a falamellás elhúzhatatlan izék helyett.

 

A dolog hónapok óta ott áll, hogy a kérés jogosságát szóban elismerték, kértem hogy írják le - na, hát azt nem. Viszont ígérgetik, hogy majd szerelnek valami minta redőnyt, egy minta lakásba, azt megnézhetem majd, ha tetszik, akkor szerelnek nekünk is olyat, vagy ha nem tetszik, akkor meg megkapom az árát. Állítólag. Bármikor kérdezem, mindig ugyanazt mondják, hogy majd szerelik a mintát, stb. - hónapok óta.

 

Valaki kért még rajtam kívül falamellás elhúzható biszbasz pótlót? És ha igen, akkor jutottatok valamire? Esetleg valakinek sikerült visszaszámoltatni a lakás árából? (Nem, én nem azt akarom, én tényleg redőnyt akarok - csak érdekel.)

Előzmény: vizalako (278)