Donszili Creative Commons License 2007.05.30 0 0 243

Sziasztok Lakótársak!

 

Március óta vagyunk a D lépcsőházban. Most jutottam el odáig, hogy a meló és a lakásberendezési teendők mellett pennát tudok ragadni.

TV+net: a beköltözésem első napjától van UPC direktem, amit 1 nap alatt a megrendeléstől kötöttek be. Havi 3.990 ft 2 éves hűséggel. Abszolút korrekt digitális (400 csatorna) műsort kapok.

Internetet ugye szintén nem lehet bevezetni a T-Com miatt (csak vezetékes telefonnal együtt lehet), ami kb. havi 10-11 ropi körül jönne ki. Céges korlátlan telefonom van így pláne egy nagy szar a tcom árukapcsolása. Most 1 éves hűséggel aláírtam a T-Mobilenál adatkártyás internetes megoldásra (HSDPA) ami 3,6 megás sebességgel jön igaz, hogy filmeket most 1 évig nem nagyon tudok majd fájlcserélővel letölteni, mert havi 2 giga a letöltési korlát, de havi 8.000 ft-ért abszolút jó szélessávú netem van, s a laptoppal bárhol tudok netezni az országban.

 

Közös költséget biztosan nem fogok fizetni a semmiért, még a kötbér 40%-ával is lóg nekem a REAX. Valamilyen szeánszot kellene szerveznünk Nekünk lakóknak, hogy közösen tudjunk fellépni közös ügyeinkben!!!

 

Ne legyünk restek!

 

Szép napot Mindenkinek!