Wireman Creative Commons License 2007.05.30 0 0 242

Hahó,

egyetértek, szinte semmit nem szolgáltattak a közös költségért eddig, főleg az "első időkben". Azt nem tudom, milyen jogi eszközeik vannak a behajtásra.

Egyébként meg van adva vmilyen emberke száma, akit ezügyben keresni lehet.

A Riverside-ban a lakásoknál is alacsonyabb a közös költség, és ugye elég sok mindent szolgáltatnak érte, uszoda, fitneszterem, portaszolgálat.

 

Az óraleolvasással kapcsolatos beírással teljesen egyetértek, ha hívjuk azt az emberkét, mi is fogjuk mondani ezt a dolgot. Olvassák le először az egyéni mérőket, és számlázzák ki, ne becsüljenek fel semmit.

 

Lakógyűlést hivatalosan szerintem nem tarthatunk amíg nincs használatbavételi, meg albetétesítés. Viszont nemhivatalosan akár össze is gyűlhetnénk valamelyik nap, nem?

 

jaffa,

azon ne aggódj, hogy hideg van a lakásban, hamar be fog melegedni. Itt már nagyon meleg volt az utóbbi napokban.

Nekünk megy a telefon, meg az internet is. Vagyis megyeget, volt már vagy három leállás. Kétszer magától helyreállt vagy félóra múlva, egyszer jelezni kellett az ügyfélszolgálton, és helyrehozták. Somoskői Helgát kell hívni a bekötés miatt.

 

Muslicaszerű bogarak itt is vannak, nem tudom, hogy miért. Talán a Duna közelsége miatt? Itt is csökkent a mennyiségük Chemotox nélkül. :) Ha valaki tud vmilyen vegyszer nélküli riasztást, írja már meg! :)