sélli Creative Commons License 2007.05.29 0 0 238

HAHAHAHA! Leheet hogy felszámítaná, de hogy egy fillért nem vagyok hajlandó fizetni, az is tuti!!! Már elnézést, de mikor februárban beköltöztem a lépcsőházban még vagy egy hónapig nem volt rendesen világítás (elemlámpa rulez), a szemétszállítás nem volt megoldva - a konténerben történő szemételhelyzés nem ér -  a takarítást hagyjuk, mert 3 lábtörlőn keresztül kellett bemennem a lakásba, hogy ne vigyek be 1 kg szemetet csak felet, a lift egy hete működik, uhogy nem igazán értem milyen közösköltséget akar felszámolni....

Mellesleg ha jól tudom: nincs házszám... nincs kábeltévé... nincs internet.... nincs telefon... nincs a szolgáltatókkal szerődés kötve (ELMŰ, stbstb) MAJD ha ezek mind készen lesznek, MAJD akkortól. Addig részemről nincs miről beszélni :)

 

Nálatok is alábbhagyott már a zöld bogár effektus? Múlt héten még annyi volt, hogy nem tudtam ablakot nyitni. Be-Chemotox-oltam mindent, uhogy nem tudom, hogy attól vagy csak simán elmentek, de most hétvégén már nem láttam annyit mint eddig.

Előzmény: Wireman (237)