dégyézé Creative Commons License 2007.04.23 0 0 223
Sziasztok!

Május elején átköltözöm a lakásomba, spártai körülmények lesznek, se konyha, se ágy, de az enyém.

Korábban létrehoztam egy portált a Viza Apartmanház lakói, leendő lakói és az érdeklödök részére 2006 őszén. Ez volt a http://vizahaz.uw.hu .
Szép lassan hamvába holt, fő oka valószínűleg, hogy sokszor nem volt hozzáférés a szerverhez.
Sajnos gyakran túlterhelt volt a portálnak otthont adó Ultraweb szerver v. mesterségesen fogták vissza a működését, miután ez egy ingyenes szolgáltatás. Ezért gyakran nem lehetett elérni az oldalt a kurrens időben :(.

Most tavasszal előfizettem a Mediacenter webtárhely szolgáltatásra és elhatároztam, hogy nemcsak a cégemnek, hanem nekünk, a Vizaház lakóinak is biztosítok itt egy portált, amelyhez a hátteret a Drupál tartalomkezelő renszer biztosítja.
A portál helyet ad fórumnak, hirdetőtáblának, virtuális közgyűlés helye lehet, szavazásokat bonyolíthatunk vele, közös fellépést adhat a kezünkbe, információkat oszthat meg és érdekeink koordinálásában is segíthet.

A legfontosabb, hogy a szerver min. 99%-os rendelkezésreállást ad. Tehát állandóan elérhető, nem úgy, mint az előző ultraweb.hu .

Próbáljátok ki, teszteljétek és költözzetek át.

Fő előnye az index.hu fórumával szemben, hogy temetikusan besorolható, kategóriákba rendezhetők, így egy adott kérdéskör jobban átlátható, követhető. Nincs az, hogy egyszer a kötbér, egyszer az építkezési problémák v. a upc (stb) témái követik egymást rendszertelenül. Az index fórumon, miután időben lineárisan jelennek meg a hozzászólások sokkal nehezebben lehet egy kérdést, problémát követni.
Az eddigi index fórum hozzászólásai sem vesznek el, az információt adó hozzászólásokat átportolom a Mi portálunkba.

Akkor hát kattintsatok, ne legyetek gyáva nyulak: http://www.vizahaz.inf.hu/