Wireman Creative Commons License 2007.04.13 0 0 210

dégyézé,

üdv  a beköltözők közt!

 

Nem engem kérdeztetek, de azért bátorkodom leírni. Ahogy be is írtam korábban, én egyelőre lemondtam a UPC-ről, nincs kedvem hónapokig várni, míg valaki bekábelezi a házat. Persze ha lejár az általam is aláírt egy éves hűséigdő, én is mindenképpen a UPC mellett "kardoskodom".

 

Így maradt a T_Com. A telefont kábé három nap alatt bekötötték, és onnan számítva egy szűk hét vot, mire az internetkapcsolat is létrejött. Most is így tudok írni.

 

Nekünk Optimum csomag van egyelőre, nem egy nagy gyorsaság, de nekünk most megfelel (a pontos adatok fenn vannak a honlapon). TV ügyben még nincs fejlemény, de állítólag nemsokára lesz az is (T-Comos).

A lakcímmel semmilyen gond nem volt, elfaxoltuk a szerződést, és ennyi.  A Viza házbeli címünket adtuk meg. Gondolom, képben vannak a T-Comnál ezügyben, hogy hogy is állunk itt...

 

A használatbavételiről nincs híretek? Én nem olyan rég zargattam őket, még nincs beadva. Gondolom, minél többen hívjuk, anál gyorsabban lesz. Elég ciki így, hogy nem lehet bejelentkezni.

 

 

Ti tudjátok, milyen köbméter etc. áron kapjuk a melegvizet/hidegvziet/ fűtést? Hogy legalább becsülni tudjam, mekkora számlát kapok majd.