Wireman Creative Commons License 2007.03.30 0 0 197

Hahó mindenkinek,

új infók innen-onnan:

 

Gumiev Úr nem írta alá a UPC-s szerződéstervezetet, így innentől nála kell zavarkodni annak, aki mégis UPC-t akar már most....  Állítólag azt szeretné, ha belső (Reaxos) hálózatról menne az internet- TV. Ez állítólag nem olyan rossz, azt hallottam, a Reax központban/házban és egy Lágymányoson épült házukban is ez van, és nagyon alacsonyak a költségek. (Sebességről, stb. nincs infóm). 

De.

Műszakis vezetőtől (Tóth) a következők: egyelőre ugye csak a telefonhálózat van kiépítve házban, így egyelőre arra lehet előfizetni (T-Comtól). Kábel nincs kiépítve, így egyelőre se belső, se UPC-s, se T-Kábeles nem lehet. (Utóbbit a T-Com/T-Online is megerősíti).  Az, hogy mikorra lesz kiépítve, annak a határideje lehet  néhány hónap, de akár egy év is.... !!! (...)

Állítólag korrektül elmondta a dolgokat, elég meggyőző volt.

 

Tehát sajna részemről is a T-Comos előfizetés fog menni egy évig, mert azért ennyi időt nem akarok várni a kábelre. :((

 

Az önkormányzatnál múlt héten még nem volt beadva a használatbavételi, tehát még legalább három hónap.  Önkormányzat szerint Reax szereti jellemzően hiányosan beadni a papírokat (ezért húzódott el az építési engedély megadása is.), tehát a pótlás időtartamát még hozzá kell adni....Ez ügyben egyelőre a Reaxot kell rugdosni.

Ezért húzódott el az építési engedély megadása is.

 

dr, is,

köszi a választ.

 

brekidown,

Rokolya Róbert vezető vagy társtervező, nem tudom pontosan, de a Reax értékesítés minden ügyben hozzá irányítja az emberkéket.   Gumiev fő-főnök.

 

sélli, mi újság? :) Kijavították a hibákat?