Wireman Creative Commons License 2007.03.26 0 0 191

Hahó,

az egyik lakó volt benn Rokolyánál múlt hét kedden. Azt mondta Rokolya, hogy nála van a UPC-s szerződésajánlat (ki is nyomtatta ott a lakó előtt), és továbbküldi Gumiev (?) Úrnak (nagyfőnök), aki ha aláírja a szerződést, akár egy hónapon belül benn lehet a házban a UPC.

 

Én úgy tudom, hogy amíg nincs használatbavételi, addig csak a Reaxon keresztül köthetünk ilyen jellegű szerződést. Aztán már mindenki azt választ, akit akar. De lehet, hogy eben tévedek (ezt telefonon mondta Rokolya úr nekem).

 

A UPC-s papírról azt csiripelik a verebek, hogy Szekeres Úr maga tépte le az ívet.  Talán össze kellene gyűljünk, és akkor mindenki aláírja a papírt, aki akar UPC-t. És Rokolyának/Gumievnek is kellene adni belőle egy másolatot, hogy lássa, mekkora igény van erre.

 

Talán az sem elképzelhetetlen, hogy az, aki a szerződést küldi a UPC részéről Rokolyának, és az, aki szerint 51 százalék kell, nem tud egymásról a UPC-nél. Abból is gondolom, ahogy a UPC különböző részlegei kommunikálnak.

 

Én részemről nem fogom elkötelezni magam a T-Comnak, mivel előnytelennek tartom, hogy ADSL-t akarnak rámsózni- a nekünk felesleges telefonvonallal együtt-, és arról levelet is küldtek,hogy kábelt nem tudnak biztosítani. A belépési költségek is magasabbak.