Wireman Creative Commons License 2007.03.01 0 0 176

Sziasztok,

miután beköltöztünk, net hiányában egy netkávézóból jelentkezem.... :(((

 

Sikerült a napokban Rokolya úrral beszélnem mobilon (nem volt könnyű elérni).  Ha jól vettem ki szavaiból, a használatbavételi eng-ig. csak a Reaxon keresztül tudunk internetes/TV-s szerződést kötni. Jelenleg a T-Commal ADSL-t vagy ISDN-t lehet igénybe venni. Mondtam, hogy ez nem érdekel, de mondjuk kábel igen. Erre a válasz az volt, hogy jövő hétfőn ül le tárgyalni a UPC egy prominensével. Ezután lehet nála érdeklődni. UPC-nél egyelőre úgy tudják, hogy nem köthetünk velük szerződést, de ez még az említett telefon előtti infó.

Van valaki, aki beköltözött, és használja már a T-Comos dolgot? Mennyibe kerül/milyen/milyen feltételekkel lehet lemondani?

Mi vettünk egy háromezer forintos szobaantennát, és azon fogjuk az RTL-t, a TV2-t, meg a királyi TV-t.

 

Postaláda ügyben megadta R. úr egy beszerző telszámát, aki azt mondta, ma érkeznek a ládák. Hát, én még nem láttam ott semmit... Pedig egy-két napon belül nekünk már jönnek a leveleink.

 

A bejelntkezésről nem tud senki semmit?

 

Ja, Reax azt mondta, kaptak egy hivatalos határozatot a ház  címéről, ami Viza u. 9-11. Én az A-ra kérdeztem rá, erre mondták ezt a címet. De állítólag a léph-k külön címeit csak a használatbevételi után adja meg a kedves (...) önkormányzati hölgy.