Wireman Creative Commons License 2007.02.10 0 0 148

dégyézé,

köszi! Azt hittem, az A-ban laksz.

 

 

Mi az A-ban lakunk, és febr. huszadika körül költözünk.

 

 

viza91,

szia!

Maximálisan egyetértek internetszolgáltató ügyben.

Gondolom, a Rokolya Úrra gondolsz, mint illetékes, Nekünk a hét közepén azt mondta, már megkötötték a szerződést a T-Commal. Erről ekkor a T-Comnál még nem tudtak, de ez lehet, hogy az ügyfszolg. tájékozatlansága.

 

Mi mindenesetre úgy döntöttünk, a UPC-vel vezettetjük be a kábelt. Akkor is, ha a háznak a T-Commal lesz szerződése. Azt mondták egyelőre, hogy nincs akadálya(?), csak  a lakcím kellene ugye.  Gondolom, ha többen vagyunk, még könnyebb lesz.

 

 

Azért is döntöttünk így, mert nekünk is UPC-nk volt, és nem volt velük semmi gond. A bekötést anno két-három nap alatt lerendezték.

Illetve a T-Comnál azt nyilatkozták, hogy nem kaphatunk kábelt, csak ADSLt a Viza-házba, amihez kötelező (!) telefonvonalat rendelnünk. Illetve egy hónapot mondtak bekötési határidőnek.

 

Szóval az a konklúzió, hogy bárkit választ a Reax, mi a UPC-t választanánk, remélem, nem lesz ebből gond.

 

 

A kötbér a mi esetünkben úgy nézne ki, hogy az utsó vételár részlet banki kölcsön, amit a használatbevételi után utal a bank, és abból utalja vissza nekünk a kötbért a REax.  Egy hónap a határidő a banki kiölcsön utalását követően. Erről, meg a kötbér összegéről adtak egy papírt, aztán meglátjuk, mi lesz....(Szerintem ebből úgy ősz eleje előtt semmi.)