sélli Creative Commons License 2007.01.16 0 0 125

Hát igen, a lépcsőház az olyan amilyen, de ameddig nem lesz készen az össze lakás, és nem költözik be mindenki (márpedig ez még arrébb van) addig ígyis-úgyis lesz kosz. Nem kell hogy enni lehessen a padlóról, de azért mégse járjunk bokáig a cuccban.

Én is ma összefutottam egy leendő szomszéddal, és valóban egyre több 'civil' embert látni ami azt jelenti, hogy csudijóóóóó!!! A leendő szomszédok már lassan elkezdhetik a lakásavató-partik tömkelegét :)

 

Műszaki átadásra valszeg az unokabátyámat viszem el, mert építész-tervező mérnök - csak jobban ért hozzá, hogy mire kell figyelni :) Szerintem olyat biztos meg kell nézni, hogy ott vannak-e a konnektorok és annyi-e amennyit kértél, - ezek működnek-e, ugyanez a villanykapcsolókkal - van-e világítás mindenhol. Meg kell nézni, h a burkolat mindenhol hogy illeszkedik, és van-e fuga mindenhol. Víz csapokat lecsekkolni h jön-e mindegyikből víz, festésnél: nincs-e megrepedve valahol a fal. Ilyesmire gondoltam, de mivel ugye annyira nem vagyok otthon, ezért viszek 'szakembert' :))

 

A címmel kapcsolatban annyi, hogy már van kint a sarkon utcatábla, és ha jól láttam Viza u. 5-7...??? Ha jól emlékszem. Monnyuk érdekes, mivel ugye két utcából áll a ház... majd megnézem ha megyek legközelebb.

 

Nálatok? konyhabútor? Egyebek?

Előzmény: Wireman (124)