sélli Creative Commons License 2006.12.08 0 0 109

Szavaidat ERŐSEN barokkos túlzásnak vélem...!

 

Voltam kint hét elején, örömmel konstatáltam, hogy  túrbó-állapot: ON! Az udvaron már egész emberi állapotok kezdenek uralkodni, minden szépen le van dózerolva, -és bár füvesítve így tél közepén nem lesz, csak jövőre- és hamarosan megkezdik a maradék helyek betonozását is. A lépcsőházak is le vannak burkolva (kivéve az első lépcsőfordulót)

Pont akkor hozták a villanyóra dobozokat, uhogy gondolom már azok is megvannak. Asszem a héten volt kint az ANTSZ, hogy vízmintát vegyenek, teháááát már vizünk is van!

 

Az A lh-ban csináltak nyomáspróbát, ebből kifolyólag próbafűtést - SIHIHIHIRÁLY!

Ha minden jól megy a B lh-ra jövő héten sorra kerül.

Kis lakásom ki van festve-, le van burkolva-, és a fugázást is ki lehet pipálni. Karnisom is van már!!! A fürdőszoba ajtómról  és a fűtőtestjeimről nem is beszélve!!! Parkettázás remélhetőleg a fűtés beüzemelése után hipp-hopp meg is lesz, azután 'már csak' a villanyszerelés meg a szaniterek berakása van hátra. Szal ha a Jesszuska is úgy akarja, akkor a jövő év elejét már az új lakásban kezdhetem.

 

DGYZ, megnéztem a honalapot, frissebb képek nincsenek...? Vicces volt látni még azt az utcaképet amin a ház-fronton ott voltak a fák. Remélem lesznek helyette... tényleg! A füvesítésről-fákról tud valaki valamit? Voltam bent a Reaxban és egy hipppper-szuperájos makettot láttam ott az 1-2-3 ütemről. Háááát, ha VALÓBAN úgy fog kinézni, akkor csudajó lesz.

 

A Reaxos élményemet majd legközelebb... most nincs kedvem elrontani a hétvégémet.

 

Üdv,

sélli

Előzmény: Brittany (100)