vv13 Creative Commons License 2006.12.05 0 0 103

Hello kedves "lakótársak"!

 

Mi is elsők között szálltunk be, annyi előnyünk van, hogy nem vagyunk költözési kényszerben. Nem akarok senkit elszomorítani, de az építkezésen tapasztaltakból valamint a  leendő lakásunk láttán március előtti költözésben nem igazán bízom. Szerencsére nekem van hátra jelentős vételár-részlet amiből a kötbér levonható.

Építési tapasztalatok:

Nálam ugyan burkoltak, de lemaradt egy radiátor kiépítése, és a csap kiállások is mind rossz helyen vannak...Szerintetek bontanak?...IGEN!

A díszcsmpét pedig sikerült fordítva felrekni...leszedettem.

A folyosónkat sikerült úgy megépíteni, hogy a 3 méteres hosszában 8 cm-t szűkült. Először eléfalaztak a szélesebb résznek ... így is párhuzamos de én a véséses megoldást javasoltam ... nem volt egyszerű viadal. A beton oszlopot is megvésték. Nem kicsit volt elb-va! Volt egy terv, amin a kisebbik hálószoba 221 cm széles volt. Megépült 206 cm szélesen. Én kivetettem a válaszfalat amit kb 1,5 hete építettek újra. Most csak abban bízom, hogy a szerelvényeket sikerül az előzőek szerint visszaépíteni, mivel már sehol sincs aki a korábbi állapotot építette.

A fenti kálváriák: építés, bontás, bontás, építés persze a padlólapozott lakásban történtek, mert az marha fontos volt már a nyáron lerakni a lapokat. Kiváncsi leszek hogyan vészelte át a burkolat ... iszonyatos felára volt a választott lapoknak... legfeljebb fellszedetem.