Wireman Creative Commons License 2006.10.19 0 0 74

 

marhaba

Üdv a szomszédok között!

Sajna a kérdésedre nem tudok válaszolni, nálunk ez fel sem merült.

 

 

Én két percre lakok Reaxéktól :), de valahogy nem visz rá a lélek, hogy bejárjak. De pedig most már be kell menjek, leglább hogy a kötbérre rákérdezzek.

 

dr. is, tetszik ez a fatornyos falucska, meg a benne lakó munkások :) De én láttam fekete munkást is (így, külön :) ), ő akkor meg mikor tér vissza? :))))

 

Nálunk elég nagy a fejetlenség csempézés terén. Csak egy mozzanat: úgy két hónapja leadtuk a rajzot, hogy hogyan kérjük feltenni a konyhacsempét. Elmentünk bő egy hete személyesen, meg is beszéltük a csempésekkel. Erre hívnak hétfő reggel, hogy akkor rakják-e a hűtő mögé a csempét. Mondom, ne, de ott a rajz, nézzék meg. Hát, azt elvesztették. Mondom, akkor várjanak, a férjem egy órán belül ott lesz a tervvel. Jó, várnak. Erre kimegy a férjem, és már fel volt rakva, a hűtő mögé is... Vakargatták a fejüket a papírt látva.  De ez csak egy példa volt.

 

Az albérlettel mi is szívunk. Tavaly augusztusban kezdtünk albérletet keresni, júniusig (épp akkor akt. határidő). Senki nem akart bennünket, mert ugye minimum egy évre adják ki. Találtunk azért. Most két hete szóltunk, hogy max januárban kiköltözünk. A főbérlő erre válaszol, hogy akkor februártól kere új albérlőt. Erre megint itt az új infó...