sélli Creative Commons License 2006.10.13 0 0 59

Nagyon helyes, csak semmi megnyitott sétány :)) Különben is, az egész terület az Árpád hídig 30-as táblás gyerekövezetes móka. Van ott éppen elég út, nem kell mégegy. Sztem az autóval rendelkező kollégák kibírják, hogy 5 métert gyalogoljanak. (hacsak nemvettek garázsbeállót)

Monnyuk az is elég furi, hogy az egyik ismerősöm azt hiszem az A-ban (???) vett lakást, nála már a kád is bent van. Nem igazán értem a szisztémát, hogy mi alapján haladnak...

 

Azért nagyon bízom benne, hogy a karácsonyt már ott tudjuk tölteni...!!! Nem szeretnék egy jövő év eleji hideg, vacogós, tédigérő havas januári beköltözést!!! TALÁN dec 1..., attól függ, hogy a közművekkel hogyan lesznek készen. De ezt sem igazán vágom: azt miért nem kezdték el még a nyáron??? Ha bejön egy brutálhideg (már így is talajmenti fagyozik jövő héten) akkor mit csinálnak? Majd jövő nyárra készülnek el? Nem akarooooooooom !!! :)

 

Hát ez a dekorcsempés dolog, sajna ciki, mert mivel azt tették fel, amit kértetek. Tényleg szólhatott volna mielőtt felteszi nem hiszem, hogy 5 percnél több idejébe került volna (1ébként én is csak tök véletlenül éreztem rá tegnap, h telefonálnom kellene....Ha nem megyek ki tegnap, tuti hogy egy kórház hatású, TÖK fehér fürdőszobám lenne  :)))

Előzmény: Wireman (58)