Wireman Creative Commons License 2006.10.13 0 0 58

Hát ez szép, amit a csempéddel műveltek! Még jó, hogy le nem rakták a fehéret. A burkoló emberke nem volt túl kedves velünk sem.

 

A mi fürdőnk is sárga-fehér lesz, bár akadt egy kis gond...

Kábé négyszer megkértem a művezetőt, hogy szóljon már, ha megjött a csempe, többek között a hozzád hasonló gondok elkerülése miatt. Erre hív valami más miatt, és mikor rákérdezek, kiderül, hogy már ki van csempézve majdnem minden....  Nekem a fürdőszoba dekorcsempével van gondom. Igaz, hogy az, van fenn amit választottunk, de csak prospektus alapján néztük ki magunknak (a Sacomnál dekorokból szinte semmiből nem volt minta). Most tök rondán mutat (szerintem), és ha nem teszik fel, még visszaküledhettük volna.

 

Kádat, fűtőtesteket még nem tették fel. Azt mondta Szekeres, egy héttel azelőtt szól, mikor a zuhanykabint kell vinnünk.

 

A sétánnyal kapcsolatban beszéltem valamivel korábban az önkormányzattal is, nincs náluk ilyen beadvány, azt mondták. A közúti forgalom előtt semmiképp nem engednék megnyitni, de a ház részére nincs kizárva... Hát szerintem épp elég a többi bejárat, nem kellene még a sétánynál is bezavarni, főleg hogy egy játszótér is van ott.

 

Tudom, költői a kérdés, de most éppen most hogy gondoljátok, mikor költözünk :)? Dec.1, jan 1.? Hol telik majd a Karácsony..? :)  :(