sélli Creative Commons License 2006.10.12 0 0 57

Hali!

Nálam is LASSAN de biztosan kezd a helyzet tisztázódni, bár az ideg továbbra is itt figyel a vállamon. A villanyszerelést megcsinálták, na mondok ma ki megyek, hogy megbeszéljük a csempézést. Megérkezésem után 10 perccel konstatáltam a tényt, hogy a fürdőszobám padlólapját nem sikerült a megrendelt formában leszállítani...

Értsd: naranssárga padlólap helyett fehéret hoztak... Remek! Mondom elnézést, de ez úgy néz ki, mintha narancs színű lenne??? Nem, ugye? Erre aszongya nekem a Szekeres: miért a fehér nem lesz jó?

Mondom: NEM!

Na 15 perc huzavona után felhívtam a figyelmüket, hogy talán hívjuk már fel a csempeboltot és kérdezzük meg, háthta van narancsszínű, merthogy a fehér nem lesz letéve, az tuti! Ja, télleg, hívjuk fel őket.

Na, felhívtuk, megkérdeztük, VOLT!!! Uhogy ma, vagy holnap kiszállítják (tehát jövő héten talán oda is ér...) Szal elvileg az enyémet is meg tudnák csinálni egy hét alatt.  haha :)

Nálatok betették már a fürdő/csap/kád/zuhany akármi szerelvényeket? És a fűtőtesteket?

 

Ez a sétánymegnyitás újdonság nékem. Én sem nagyon szeretném, ha megnyitnák... tulképp a CSEND miatt IS választottam ezt a helyet.

Redőnyt én sem fogok csináltatni, elég a függöny, majd sötét-sötétítő függönyt veszek :)

Előzmény: Wireman (56)