csalódott_ Creative Commons License 2006.06.21 0 0 20

Tapasztalataim:

 

Az értékesítésen műszakilag-jogilag hozzá nem értő, hetente változó információkkal látnak el (tisztelet a kivételnek, volt ilyen is)

 

+ A felkínált 2 oldalas előszerződés teljesen komolytalan. Állítólag a szerződés is azonos tartalmú. Vannak bátor emberek, akik egy 20 milliós lakást a megadott feltételekkel megvesznek?  300 nap, 120 nap... Módosítások persze csak módjával lehetségesek.

 

+ se szó, se beszéd, se kis figyelemfelkeltő bejegyzés a honlapon, a hetek óta rendszeresen érdeklődő a letölthető lakáslista jobb felső sarkában veszi észre, hogy hoppá, a lakások átadása 3 hónapot csúszik. Most. Első körben...

 

+ meg lehet nézni az építkezést...

a legjobb reklám lehetne, ha rend és tisztaság lenne. Ha azt a 10-20 embert leképzelem az építkezésről, akik ott tevékenykednek, úgy néz ki a terület, mintha egy csődbement cég hagyta volna el 5 éve.

 

+ a műszakilag kevésbé erős vénával rendelkező már a kerítés túloldaláról is észrevehet olyan építési hibákat, amik garantáltan garanciális hibákhoz fognak vezetni. (sorolhatnám hosszasan..)

 

+ érdeklődtem az építési osztályon is, ahol ráerősítettek az előzőekre. Az engedélyezés is hasonló szervezetlenül zajlott. Volt, hogy hetekig nem érték el a beruházót. A megkeresésekre se személyesen, se írásban nem reagáltak.

 

+++

 

sajnos a környékbe vagyok nagyon beleesve. Miért egy ilyen társaság szerezte meg ezt a jó telket??? Az AL-nek készül hamarosan a közelben egy új beruházása, már csak ebben bízom...