saválló Creative Commons License 2024.05.17 0 0 62767

Elmesélem, hogy jártam ma a Dusterral.....párom tegnap mondja kigyulladt a tankvisszajelző lámpája, és kérdezte meddig mehet még vele, mennyi üzemanyag van még benne?

Mondom neki kb. 100 km-re elég az üzemanyag, de a kijelzőn  le tudja kérdezni, a jobb oldali kormánygombok segítségével lehívható a még megtehető km.

Na ezt nem találta, jó tudom ő használja nap, mint nap az autót már 2 éve, de ez mégsem sikerült.

Megbeszéltük ma megyek a munkahelyére, elviszem az autóját, és megtankolom, úgy is lett beülök megyek kifelé a városból a benzinkút felé, miután kiértem a főútra (70-es tábla )vmi gyanús lett elől a motorháztetővel kapcsolatban, úgy láttam mintha mozogna le föl....., és tényleg.....befordultam a kútra, kiszálltam, és valóban nyitva volt a motorháztető vagyis nem teljesen mert az a kis kar még fogta.

 

Délután mondom a páromnak a sztorit, erre ő.....a kolléganője akinek már kb. 4 éve van Dusterje kérdezte tőle tegnap hogyan lehet kinyitni a motorháztetőt, párom mondta neki azt a kis kart kell meghúzni, de mondja, hogy ne húzza meg.....természetesen meghúzta, de ő ezt nem látta így tegnap hazafelé, ma pedig munkába menet félig nyitott motorháztetővel közlekedett.

Aztán én is néhány km-ert, de nekem legalább feltűnt igaz nem azonnal csak néhány km után, még jó, hogy nem csapódott fel a szélvédőre, lett volna öröm, boldogság.:(