apron64 Creative Commons License 2024.02.03 -3 9 138513

Ne beszéljünk most másról, mint a magyar tehersorról!

Most már délután van és még mindig rendelhető mindkét modell, az eddig kiadott 1. és 2. szám is.

Egyébként szerinted ha "tegnap kipucolták", akkor az éjszaka a DeA gyorsan legyártatott még pár száz darabot belőlük, hogy mára újra legyen a lapkernél (is)?

 

"a sorozat teljes bevételének a felét be fogják húzni az első két, csak nekünk érdekes modellen"

A sorozat első tíz darabja között az első két megjelenten kívül még öt (5) magyar gyártmányú teherautó modellje van, amiből kettő ráadásul sem a lengyel, sem a cseh sorban nem jelent meg. Szerinted ezekre nem lesz kereslet? Főleg a RÁBA F26 és a RÁBA 832-re?

Vagy a szintén az első tízben szereplő KAMAZ teherautó, TATRA vontató és a SKODA locsoló nálunk nem futottak és teljesen ismeretlenek, tehát eladhatatlanok lesznek?

Továbbá (a lengyel és cseh sorból kiindulva) egy ZIL billencs, URAL katonai teherautó, bármelyik TATRA billencs, IFA W50 teherautó, bármelyik további SKODA 706, stb. szintén eladhatatlan lesz és nem hoz majd bevételt nekik országunkból?

Egyébként nem értem teljesen a többszörös "siránkozásod", hogy feléd ez sincs, az sincs, ezért nem tudod megvenni.

Tegyük fel, hogy feléd tényleg nem árulják őket. Az tény, hogy sok újságárus megszűnt. (Bár pl. a csömöri Auchan előterében levő újságosnál és bent az áruházban is árulják őket. Az Örs-ön három újságárusnál is elérhető. Egy a Sugár-ban, kettő az Árkád-ban. Pár röpke példa a teljesség igény nélkül.)

De a lehetőség számodra is adott, van interneted (hiszen azon írsz ide is). Tudnál rendelni te is (ahogy mások is teszik), legfeljebb "időben kell ébredned".

Ekkor még csak rohangálni sem kell utána, házhoz hozzák és a szállításnak (2500 Ft vételár felett) még csak külön költsége sincs.

 

Előzmény: TLBY (138511)