windproof Creative Commons License 2023.02.11 0 0 168461

"évente egyszer kétszer hordanám, ezek után mire kell költeni? Milyen szerviz? Hol csinálják meg milyen gyakran kell és mennyibe kerül?"

Az óra ugyanolyan, mint az autó, néha "olajat kell cserélni" benne. Itt gyakorlatilag szétszedik a szerkezetet apró darabokra, megtisztítják, és újra olajozzák. Ha nem csinálod meg, akkor egy idő után elkezd pontatlanná válni, akár meg is állhat teljesen, de a fő probléma, hogy kopni is kezd, aminek a vége az, hogy valami alkatrész végérvényesen károsodik, jöhet a drágább szerviz, ahol alkatrészt is cserélnek

 

 

Általában 5 évet szoktak mondani, az Omega 5-8 évet mond szervízre, viszont nem olcsó mulatság, mivel kézi munka és idő igényes, jelenleg 700chf körül megy hivatalos márkaszervizben, és ez valószínűleg nem olcsóbb lesz a jövőben. Ha nem márkaszervízben csináltatod, akkor ennél sokkal olcsóbb lesz, de semmiképpen nem filléres tétel, és ugye találnod kell egy órást, akinek oda mered adni a 2 millás időmérőt, márpedig ez nem az plázás elemcserét vállalunk helyek valamelyike lesz. 

Előzmény: Drujba (168460)