Kaileena Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1169

hello!

lehet mar volt ilyen kerdes korabban, boszen olvasgatom is vissza a regebbi hsz-ket..

 

szeptembertol uj helyre koltozunk, ahova szeretnenk majd egy kis kedvencet. hullotartas teren mindenkeppen kezdonek szamitok (otthon papagajaim vannak), igy elkellene egy kis segitseg (:

mivel nem vagyok szakerto, igy elore is elnezest ha valamit rosszul irok vagy nem a neven nevezek, szoval: valami "gyik-feleseget" szeretnenk, az agama peldaul nagyon szimpatikus, de nemi utanajarassal inkabb lemondtunk rola, mert viszonylag macerasabb (foleg egy kezdonek) a tartasa, es nem tudnank neki peldaul hatalmas terrariumot biztositani. 

szoval valami 'kevesbe igenyes' fajtara szeretnek tippeket kerni, akivel nem kell napi 0-24-ben foglalkozni es az etetese/tartasa is viszonylag egyszeru -tudom, ez hozzaallas kerdese, de a sok melo es a masik ket madar mellett, akik elegge idoigenyesek nem jutna kapacitas egy szinten nagyon idoigenyes allatkara.

 

illetve, honnan lenne erdemes beszerezni? a felszerelest oke, hogy kereskedesbol vagy neten, de magat az allatkat inkabb tenyesztotol szereznenk be, mert ki tudja, hogy a kereskedesben mit kamuznak az embernek ):

 

koszi szepen elore is!

 

udv,