Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 629

http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel



First look: Rachel Welsh Fargo and Coo... Rachel mother of Benjamin... In the Lucky Luke The Stagecoach comic you will find a pistol which cached in Bible same as in Shawshank Redemption where in Bible cached a hammer what named at first to toothbrush in Shawshank Redemption movie. The black dressed priest has this weapon:
http://lecturederaymond.over-blog.com/article-25764483.html

Kings of Israel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saul
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaul_Mofaz
http://en.wikipedia.org/wiki/David

http://www.imdb.com/name/nm0000152/
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts
http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon



BIBLIA
József története

Ják OB, hosszú évek óta Kánaán pátriárkája... Tizenkét fia körében élt, akik két feleségétõl, Leától és Ráheltõl...
- Na, nézzétek csak Simon, Lévi! Az álomlátó tisztel meg bennünket! Ne hagyjuk veszni az alkalmat! Öljük meg! Majd azt mondjuk, hogy széttépte egy vadállat... - kútba vetik, majd: - Adjuk el Józset ezeknek a kereskedõknek, így megmarad az élete, de nem is áthat nekünk. - és eladják húsz sékel ezüstért Egyiptomban... Telnek az évek és József felügyelõ lesz Egyiptomban. Így találkozik a piacon testvéreivel (leszámítva Benjámint), akiket kémnek jelent:
- Honnan jöttök? - Kánaánból - Hogy kémkedjetek... - Jól van, csak egyikõtöket tartom itt fogva, de ha a többiek nem jönnek vissza halál fia lesz... Simon marad ott túszként. Mikor is visszatérnek már Benjámin is velük van. Majd távozásukkor kerül sor a képekben vázolt jelenetre.