thereal Creative Commons License 2010.08.03 0 0 433
"A kötbér kifizetése: a kötbér fizetjük, de tekintettel, hogy nem a banki hitelből építjük a Vizát, így a likviditásunkra tekintettel, az első célunk a ház befejezése, így nem tudjuk egyszerre minden igény kielégíteni. Minden lakás elszámolásnál, kártalanítjuk a vevőinket akár ingatlanokkal is, persze ha van rá szüksége."

nem teljesen igaz, a kotbert NEM fizetik ki. 1 evvel ezelott legalabbis ez volt a helyzet.

nekunk 3 ev csuszas utan 3 millio kotber jart volna. hosszas egyezkedes utan erre azt mondtak, hogy 1 milliot elengednek, a tobbit felejtsuk el. vagy lehet mashova menni. teremgarazs-hellyel probaltak minket "kartalanitani" (3 millio egy hely), de azzal nem tudtunk volna mit kezdeni... igy nem kaptunk semmit. ezek utan ezt olvasva, az gondolom hogy igazan korrekt tarsasag, egy forumon hazudtoljak meg a vasarlokat. :D

azota persze senki nem keresett meg bennunket, hogy megprobaljon kartalanitani.
erdekes, hogy errol itt, egy forumban kell ertesulni. ez nagyon web2-es dolog :)

tovabba az erkelyunk 1 eve all ugy ahogy hagytak a kedves munkasok, de tobbszor igeretet kaptunk ra hogy befejezik. persze semmi. meg egy telefon se , hogy "sajnos iden nyaron se fogjak elvezni a teraszt kedves lakok". nyilvan ez utan se kapunk majd kotbert.
Előzmény: Gubijev (424)