Keresés

Részletes keresés

Ulna2 Creative Commons License 2011.07.27 0 0 103

 

Ez az új módi az elszállásolási csomagért nem kell fizetni de az ellátásért sokat.

 

Tudja-e, hogy egyike annak a néhány embernek, akik ma átvehetnek egy garantált, 2 személyre szóló, ÖT NAPOS TARTÓZKODÁST EGY HOTELBEN cserébe azért, hogy megnéz

3 DARAB, HOTELEKET REKLÁMOZÓ FILMET ?

Ha szeretné átvenni a csomagját, kattintson ide.


FIGYELEM!

Az Ön promóciós kódja: PROM-E879155DJZ

Ha a filmek megnézése után beírja az űrlapra ezt a kódot, akkor a két személyre, 5 éjszakára szóló elszállásolás csomagért nem fizet semmit!


Kattintson, és tekintsen meg egy rövid filmet, hogy működik ez az egész.

Üdvözletünket küldjük,
Az elektronikus postafiókot használóknak szóló promóció csapata

U.I. Az üdülés időpontját és a hotelt önállóan választhatja ki közel 1000 szálláshelyből.


Rübezahl Creative Commons License 2011.06.02 0 0 102

Hát az ilyenekről rögtön lehet tudni, hogy kamu. Engem is naponta hivogatnak üdülni ide - oda, ajándékozni akarnak, kösz, nem érünk rá, és leteszem. Mindenkinek csak ezt tudom ajánlani.

Előzmény: sajnos boka (-)
RePeet77 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 101

Kézhez kaptam a csekket, és szétnéztem, milyen árakon mehetnék nyaralni. Kicsit megdöbbentem, miután körbetelefonálgattam a szállodákat, hogy mennyibe kerülne, ha csak úgy odamennék és lefoglalnám a szállást reggelivel, vagy vacsorával is és megdöbbentem, hogy a szállás nem ingyenes, vagyis a kötelező fizetni való az nem a kettő különbözetét jelenti, hanem majdnem teljes árat, sőt van ahol olcsóbb árat sikerült kapnom a gyanutlan recepcióstól, mint csekkel együtt.

Na itt a nagy átverés!

Boldogan kipengetnám az alapdíjon felüli szolgáltatások díjait, ha csak erről lenne szó (tehát a teljes étkezési díjat valamint azon szolgáltatások összegét ami az alap szállásdíjon felül van), de nem erről van szó. Ennek az értéknek sok esetben a 3x-4x-ét kell kifizetni ami gyakorlatilag a szállásdíj maga.

Szóval megkerestem telefonon Mohácsi Gábort (telefon: 215-8817) a Poltrade Bt-től, ő áll feladónak a borítékon, hogy vagy visszafizeti az összeget és én visszaadom a csekket, vagy megkeresem (könnyű lesz megtalálni) és kénytelenek leszünk elbeszélgetni az élet dolgairól... és ebben azt hiszem jó vagyok.

Én csak élek a törvény adta lehetőséggel, hogy interneten vásárolt termék esetében 7 napon belül elállhatok a megvásárlástól minden indok nélkül.

...és az alapos indok lenne, hogy hazudnak a weboldalon, hogy a szállás ingyenes és csak az ellátási díjat kell fizetni.

 

TEHÁT FIGYELEM!!!! ÁTVERÉS AZ EGÉSZ MERT KÖZEL SEM AZ ELLÁTÁSI DÍJAT KELL FIZETNI CSEKKES NYARALÁSKOR, AMI TÖBB IS LEHET MINT EGYÉNI KP-s FOGLALÁS ESETÉBEN!!!

 

Gep13 Creative Commons License 2011.05.30 0 0 100

Ha felveszed a szállodával a kapcsolatot és rákérdezel, hogy valóban elfogadják-e az ilyen "utalványokat" és igen-t mondanak akkor semmivel sincs nagyobb kockázat benne mint ha magad intézed az egészet. Mondom mi már használtunk többször hasonló lehetőségeket és csak pozitív élményeink vannak. Persze megjárhatjuk mi is még mert semmire sincs garancia és ezzel a EPETF-el nincs konkrét tapasztalatunk. Csak annyi volt a korábbi hozzászólásom lényege, hogy az átvernek, lehúznak, becsapnak és az álomutazás "ingyen" között azért vannak átmenetek. Mikor egyénibe intézel valamit egyeztetsz egy szállodával kifizeted a foglalót netalántán egyénileg is utazol pl repülővel és kiérsz az adott országba és nem azt kapod amit megigértek (esetleg elfogy a svédasztalról az étel, nem azt a szobát kapod ami a képeken van, nem megfelelő a higénia stb..) nem igazán tudsz semmit se csinálni főleg ha a repjegyed miatt korábban haza se tudsz jönni. Nekem eddig az utazási irodákkal is csak pozitív élményeim vannak de nyílván akit kint hagytak külföldön mert "csődbe" mentek azok nem fogom tudni meggyőzni vagy ha én is így járok akkor nekem is más lesz a hozzáállásom.

 

Szép napot! Üdv!

Előzmény: Ulna2 (98)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.05.28 0 0 99

Amikor én még kissrác voltam,,,-vagyis ezerkilencszázszörnyűrégen-, még voltak ún. vásári kikiáltók,,,

Kedvenc szövegük volt (többek között): "Nem csapok be senkit, csak akit lehet!!! "  :-)

Ulna2 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 98

Én 3-5e ft ért nem izgulnék, hogy meglessz valakin keresztül és úgy ahogy én akarom, vagy nem és dühöngés vár rám. Inkább én intézek mindent és az biztos. Ezek a "csak étkezést kell fizetni és semmi mást" igéretekkel a helyszínen érnek a meglepik. Aztán a végén ugyan ott vagy, mintha teljes áron mentél volna.

Előzmény: Gep13 (97)
Gep13 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 97

Igen átverés annyiból, hogy mindenhol az "ingyen" szót hangsúlyozzák de elég buta ember az aki azt gondolja, hogy a semmiért bármelyik szálloda 3-4 napig vendégül fogja látni. Igaz az "ingyen" szó könnyen megvezeti az embert de ezért kell figyelmessen vágigolvasni a feltételeket. Átverés abból a szempontból is, hogy a kötelező tételek majdnem kiteszik az aktuális szoba foglalási értékét de ez esetben szerintem a "majdnem" szón van a hangsúly.

 

Saját példámból kiindulva: Télen voltunk Prágában pár napot és nagyon megtetszett így szeretnénk visszamenni még most nyáron. A mi minimális igényeinket kielégítő szállást akkor se találtunk 5000 Ft/Fő/Éj-nél olcsóbban. Nyárra főszezonra (pl: Augusztusra) csak feljebb mennek ezek az árak. Ebben az árban egy éjszaka és egy reggeli volt benne. Most ezen a weboldalon olyan szállást ami hasonló a télihez 6000 Ft/Fő/Éj értékben lehet találni ebben egy éjszaka egy reggeli és egy két fogásos ebéd van benne.

 

Na most megnéztem konkrétan egy szálloda ajánlatát: 1 éjszaka 600 Korona 1 főre és ebben egy reggeli van benne ha magamnak intézem a szobát. Ha az EPETF weboldalon keresztül intézem akkor 1 éjszaka 550 Korona 1 főre és ebben 1 reggeli és egy kétfogásos ebéd van benne. Nem azt mondom, hogy ez az évszázad biznisze és ettől leszek milliomos de még mindig jobban járok ha rajtuk keresztül intézem a szobát mint ha magam foglalnám le. Persze vannak más weboldalak és cégek akik hasonló kedvezményes szoba foglalással foglalkoznak esetleg még jobbak is mint ez körül kell nézni de én úgy gondolom, hogy pár ezret azért meg lehet spórolni ha az ember kiszámolja mennyi is az annyi. Lehet nem marad sok a zsebemben de ha 1-2 belépő ára megmarad az se rossz. Ezzel az oldallal konkrét tapasztalatom még nincs de vettünk már igénybe más hasonló oldalak szolgáltatását és pozitívak az élményeim.

 

Vannak pl utazás licit oldalak azok is nagyon kecsegtető árról indítják az utazásokat de végül szinte kivétel nélkül mind a piaci ár alatt pár ezerrel áll meg. Ettől függetlenül az elöző gondolatmenet okán ezeket is igénybe szoktuk venni. Sajnos, olyan csak a mesébe van, hogy az ember nem is játszik egy nyereményjátékon még is megnyer egy álomnyaralást tök ingyen.

 

A leírtaktól függetlenül én is azt gondolom, hogy picit megvezetik az embert és TV Shopos a marketing (Nagyon nem tetszik nekem se) de ha ugyn azt megkapom 3-5 ezer ft-al olcsóbban egy 30-40 ezres tételnél akkor az nekem is jó.

 

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.26 0 0 96

Igen, tehát nem kamu, nem lehúzás, hanem: átverés...

Előzmény: 21stcentury (95)
21stcentury Creative Commons License 2011.05.26 0 0 95

üdv, 

 

ez az eptf nem kamu nem is lehuzás,  küldik a csekket , csaaaaak , ellátási díjat kell fizetni a szállodának  ami meg kva sok ... 1/fő/nap 4000 huftól a csillagos égig ... 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.19 0 0 94

Igen: kapzsinfláció... ;)

Előzmény: melus16 (93)
melus16 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 93

A múltkor valaki még 1500Ft-ot írt, mi ez, infláció?

Előzmény: mj620di (91)
melus16 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 92

Az a legszomorúbb, amikor egy olyan családba kerül egy ilyen szemétlevél, ahol nem akad gyanakvó személy, aztán, ha már befizettek, hiába mondják: én nem ilyen lovat akartam!

A pénz, ( amiből mostanság nem túl sok van ) vagy elveszik, vagy eltöltenek egy kevésbé édes néhány napot, muszályság alapon.

Előzmény: k.gyula45 (87)
mj620di Creative Commons License 2011.05.17 0 0 91

,,A tanúsítvány kibocsátásáért és postai kézbesítéséért díjat kell fizetni 1900 Ft összegben."

Laoudosis Creative Commons License 2011.05.13 0 0 90

Azt még megértem, hogy kapok pár SPAM levelet, de hogy ezt az Origo is támogatja…..

 

„Ezt a levelet az optimail online direkt-marketing rendszeren keresztül küldtük a(z) ****@freemail.hu címre az Ön előzetes hozzájárulásával, melyet az Origo Zrt.-nek tett a freemail.hu ingyenes rendszerébe történő regisztrációja során. E szerint Ön marketingtartalmú célzott üzenetek fogadását vállalja. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb információval szolgálunk az Ön számára a www.optimail.hu oldalon.
Amennyiben a továbbiakban mégsem szeretne az érdeklődési körének megfelelő kedvezményes ajánlatokat vagy nyereményjáték-ismertetőket kapni, kattintson ide.
Az Origo Zrt. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 820-0001”

 

Szóval az „ide”-re kattintva le is iratkoztam róla!

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 89

Leírtuk itt már párszor pedig. Úgy lehetséges, hogy nincs joggyakorlat ellene. Egyszerűen egy olyan kvázi legális reklámtechnika, ami joghézagot lovagol meg. Félrevezeti az érdeklődőt, de mégsem...

Előzmény: k.gyula45 (87)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 88

Azért kiváncsi lennék, hogy ki küld nekik smst?

Előzmény: sajnos boka (-)
k.gyula45 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 87

A családom teljesen belelkesült, már a térképet nézegették, amikor felhomályosítottam őket,   hogynincsen ingyen leves. Csak azt tudnám, hogy a pék f@szába tehetik ezt meg, most hol van a PSZÁF, meg a többi hatóság? Amúgy a levél hemzseg a nyeltani hibáktól, a leggorombább az igen-nincs alternatíva. Valahol a távolban egy szótárból fjordították, szégyelljék a pofájukat!

Na erről ennyit, további átverés mentes napokat nektek!

Előzmény: melus16 (86)
melus16 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 86

Halihó, Mindenkinek!

 

Én ma kaptam meg az ominózus levelet, kétszer elolvastam, aztán azonnal keresgélni kezdtem, és már itt is vagyok köztetek!

Hálás köszönet, a topik nyitójának, és a hozzászólóknak!

Az ember gyanúja nem elég, kell hozzá bizonyosság is, és én most ezt megkaptam.

Még nem is jelentkeztem be hozzájuk, de nem is fogok!!

Végig olvastam a fórumot, és ez nekem elég!

Lehet, hogy tényleg kedvezőbb áron lehet nyaralni, mármint annak aki ilyen üdülést tervez!

Kíváncsi lennék, vajon mi lett Fruzsikával, azóta?

Az én álláspontom szerint, ott van az egyik trükk, hogy szállodába kell menni, megszállni.

Nekem magamtól ez eszembe sem jutna, én saját magam szeretek szállást keresni, nyaralást szervezni. Olyannak tervezem, amilyennek én akarom, és mivel nem vagyok egy helybenülő fajta, nekem nem az az igazi pihenés, ha közben NEKEM kell igazodnom a szállodához. A másik dolog az, akkor kelek amikor akarok, és nem időre megyek kajálni, hanem, ha éhes vagyok, stb.

Aztán, ha valami nem jól sülne, csak magamat szidhatnám, de ilyen nem szokott előfordulni!

Na, megyek, törlöm ezt a szemetet, ami valamilyen rejtélyes okból nem is spam-ek közé érkezett!

 

Mindenkinek további szép, átverés mentes napot!

 

magyar bucó Creative Commons License 2011.05.13 0 0 85

Most megtudtuk a kódodat és gyorsan regisztráltunk helyetted. :)

Előzmény: maghol (83)
Ulna2 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 84

Igen pl: napi 2000ft a parkolásért. Illetve olyan dolgokért pénzt kérnek amit csak mott tudsz meg a helyszinen.

Előzmény: Törölt nick (82)
maghol Creative Commons License 2011.05.02 0 0 83

ÉRTESÍTÉS

Értesítjük, hogy az Európai Programban az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Önre esett a választás, hogy eltölthessen 3 éjszakát egy szálláshelyen, amit a kis és közepes objektumok csoportjából Ön választ ki.

A jóváírt elszállásolásról szóló tanúsítvány átvételéhez kérjük, jelentkezzen be az EPETF Program internetes szervizébe, és az alábbi Kiutalási Kóddal, annak lejárati ideje előtt, erősítse meg személyazonosságát.


A kiutalási kód lejárata: 2011-05-15 23:59
Kiutalási Kód: UE2ET-FRRX4




JELENTKEZZEN BE

A belépés után töltse ki a kérdőívet, és adjon meg egy kézbesítési címet, ahol át tudja venni a Tanúsítványt tartalmazó küldeményt. A Tanúsítvány egy olyan dokumentum, amely két személy 3 éjszakányi jóváírt elszállásoláshoz való jogát igazolja, egy, általuk kiválasztott hotelben. A Programban Európa 14 országának 650 hotelje és panziója vesz részt.

A Program célja a kis és közepes szálláshelyek támogatása. A Program Kedvezményezettjei maguk választják ki a nekik megfelelő hotelt, panziót, ahol pihenni szeretnének. Így Önök, az EPETF részvételével, anyagilag támogatják ezeket a szálláshelyeket.

Az EPETF, mint minden ismert európai fejlesztési program, pénzügyi és nem pénzügyi eszközökkel lehetővé teszi, hogy a Kedvezményezettek jelentős engedménnyel pihenhessenek európai hotelekben, panziókban és falusi szálláshelyeken.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 82

Amennyiben nem hazugsággal (hogy nyertünk ugyebár) lenne az egész megoldva, hanem pl legalább apróbetűsen ott lenne hogy promóciós, akciós ajánlat és nem pedig az, nyereményjáték. Hiszen valóban - már ezt is kitárgyaltuk itt - a végösszeg esetenként ugyan valamivel tán kedvezőbb (de ezzel sem árt vigyázni, mert sok más esetben meg még lefejnek ezzel-azzal), de ez még messze csak egy átlagos akciós árengedménynek felel meg.

Előzmény: Ulna2 (81)
Ulna2 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 81

Egyébként lenne realitása, mert az únió segíthetné a turizmus fejlődését, ha már a belűl termelt és kívülre eladott termékek mennyisége csökkent. Nekünk itt Magyar országon nem hozott semmi jót az únió és szerintem lenne élet kívül is. Ha gyengítenénk a forintot és mindent magunk termelnénk meg akkor a külföldiek mind ideözönlenének.

 

Előzmény: sajnos boka (80)
sajnos boka Creative Commons License 2011.04.30 0 0 80

és még küldik, úgy látszik sikeresen húzogatnak embereket:(

 

 

ÉRTESÍTÉS  Értesítjük, hogy az Európai Programban az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Önre esett a választás, hogy eltölthessen 3 éjszakátegy szálláshelyen, amit a kis és közepes objektumok csoportjából Ön választ ki. 
A jóváírt elszállásolásról szóló tanúsítvány átvételéhez kérjük, jelentkezzen be az EPETF Program internetes szervizébe, és az alábbi Kiutalási Kóddal, annak lejárati ideje előtt, erősítse meg személyazonosságát.

 belépés után töltse ki a kérdőívet, és adjon meg egy kézbesítési címet, ahol át tudja venni a Tanúsítványt tartalmazó küldeményt. A Tanúsítvány egy olyan dokumentum, amely két személy 3 éjszakányi jóváírt elszállásoláshoz való jogát igazolja, egy, általuk kiválasztott hotelben. A Programban Európa 14 országának 650 hotelje és panziója vesz részt. 

 

 

A kiutalási kód lejárata: 2011-05-02 23:5

UE2ET-JA44F

Előzmény: Ulna2 (79)
Ulna2 Creative Commons License 2011.04.28 0 0 79

Köszönöm Sajnos boka olvtársnak ezt a topikot, mert az érkező mail nagyon gyanus (csak úgy kapok valamit ingyé olyan helyről amiről még senki se hallot) dolog leellenőrzése gyorsan ment. Én egyébként alapvetően semmit nem hiszek el elsőre körültekintés nélkül, mert a környezetemben annyi embert csaptak be ilyen olyan szar ajánlattal, hogy én immunis lettem. De a tájékozottságomnak jót tesz az utánaolvasás.

horex Creative Commons License 2011.04.27 0 0 78

Itt vagy még?

:))

Szabad hulyének lenni, valamely politikus szerint

Honnan ismertek téged, gondolod szivjóságbol adnak 1Ft-ot is bárkinek?

Elolvastad az apróbetüst?

De nem is!

Megadtad az engedélyt hogy inkasszózzanak a b.számládrol?

Megérdemelted

by horex

Előzmény: svindlerseg (68)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 77

Van egy nagy különbség. Amit te kaptál az az úgynevezett scum üzenet, azaz nettó csalás (internetes bűnözők spam üzenetekben zombiképekről, botnetekről küldözgetik milliószám), a palimadár közvetlen lehúzása, tehát abszolút bűncselekmény (bár a kisérlet sajnos nem súlyos), legalábbis ha meg is csinálják és a madár kifizeti a kicsalt "költségeket"...

 

Amiről a topik szól, viszont legális dolog. Egy sajnos törvényes trükk, legális átverés, mézesmadzag. Egyelőre nincs tudtommal joggyakorlat ellene, pedig morálisan Kb ugyanolyan disznóság, mint mikor a sört felvizezik egy étteremben, vagy mint mikor átcímkézik a romlott árut. Olvass vissza: a topik erről szól. Ezt most azért tettem be, metr ez a legújabb hasonló próbálkozás...

Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 75

feladó:Iroda Igazgató informaciosiroda@epetf.eu

 

ÉRTESÍTÉS   

Értesítjük, hogy az Európai Programban az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Önre esett a választás, hogy eltölthessen 3 éjszakát egy szálláshelyen, amit a kis és közepes objektumok csoportjából Ön választ ki. 
A jóváírt elszállásolásról szóló tanúsítvány átvételéhez kérjük, jelentkezzen be az EPETF Program internetes szervizébe, és az alábbi Kiutalási Kóddal, annak lejárati ideje előtt, erősítse meg személyazonosságát.  A kiutalási kód lejárata: 2011-05-04 23:59 
Kiutalási Kód: UE2ET-QQ3FV     JELENTKEZZEN BE  A belépés után töltse ki a kérdőívet, és adjon meg egy kézbesítési címet, ahol át tudja venni a Tanúsítványt tartalmazó küldeményt. A Tanúsítvány egy olyan dokumentum, amely két személy 3 éjszakányi jóváírt elszállásoláshoz való jogát igazolja, egy, általuk kiválasztott hotelben. A Programban Európa 14 országának 650 hotelje és panziója vesz részt. 

A Program célja a kis és közepes szálláshelyek támogatása. A Program Kedvezményezettjei maguk választják ki a nekik megfelelő hotelt, panziót, ahol pihenni szeretnének. Így Önök, az EPETF részvételével, anyagilag támogatják ezeket a szálláshelyeket. 

Az EPETF, mint minden ismert európai fejlesztési program, pénzügyi és nem pénzügyi eszközökkel lehetővé teszi, hogy a Kedvezményezettek jelentős engedménnyel pihenhessenek európai hotelekben, panziókban és falusi szálláshelyeken.   Az üzenet az Európai Unió egyik tagállama véletlenszerűen kiválasztott állampolgárának lett elküldve. 

Az üzenet jelzete: UUWE/38999000000001as11  Európai Program
az Egyéni Turizmus FejlesztéséértAz EPETF-ről |Szabályzat
A szálláshelyek listája
Kapcsolat

e-cet Creative Commons License 2011.04.25 0 0 74
Levél jön, kód Gugliba, topik megtalál, beleolvas, egyetért, levél kuka :-)
sajnos boka Creative Commons License 2011.04.12 0 0 72

még működnek a nyomorultak?:)

Előzmény: Törölt nick (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!