Keresés

Részletes keresés

thrawn Creative Commons License 2000.08.26 0 0 109
Miért is utálom a tv2-öt meg a retek klubbot????

a válasz igen egyszerű: mert iszonyatos pénzcentrikus mindakettö. Már lassan egy éve a TV3-ból élnek. UNDORITÓ hiénák!!!!!!!!!!!!!! Szappanopera kb negyedannyiba kerül mint egy normális sorozat Pl.: Csillagkapu, Rém Rendes stb....

már hánynom kell ha meglátom a sok sznob, bunkó müsörvezetőt akik annyira hanyatt vannak maguktól vágodva mint ..... nincs is rá kifejezés.

És ami a legszomorubb: A MAGYAR EMBER EZT NEM VESZI ÉSZRE és ott üll egésznap a szappanoperák elött és tömeggyilkolja az agysejtjeit.

Itt volt a TV3. Ami sokkal de sokkal de sokkal jobb volt mint ezek a pénzgyártó Tv-k. Szinvonalas filmek,sorozatok,müsörok és jó hangulat + humor. De persze mint minden jónak ennek is végeszakadt a tv2 és a hányás klub jóvoltából.

És az is nagyon szomorú, hogy a TV3 veszteséges volt. És mért??? mert IGÉNYTELENEK VAGYUNK!!!!!!

A jókismagyarparasztbácsik és nénik inkább nézték az eszmeráldát meg a mitomén mit mint a
Rém Rendest a Simpsont az Ürháború 2063-mat. MERT AHOZ MÁR NEM VOLT AGYUK!!!!!!!

Szóval akinek tetszik a tv2 vagy rtl klub annak az agysejtjeinek száma már csak 3 jegyü

Thrawn

TV3 télen,nyáron és örökké

radai rosseb Creative Commons License 2000.04.24 0 0 108
Én nem tudom miért szídjátok itt a TV2-t? A legszupibb ami cég. Most jobb az UFA (RTL), akik még a náci időkből valók?

Nem "szídok" senkit... Véleményt "nyílvánítottam"... Amúgy nem jobb egyik sem a másiknál... Mindkettő profi szórakoztatóipari termék. Nyamm...

A Sthál Juditba meg szerelmes vagyok. Senki ne merészelje bántani.

Stáhl Judit és szerelmi életed valószínűleg kimerül a "Touch the screen" kategóriában, de ez nem baj. A lényeg, hogy nézd! ;)

A reklámmal meg mi a gond. Nehogy már valaki azt mondja, hogy nem informatívabbak a Dragon Ball-nál! És fejlesztik a vizuális kultúrát. Ma már egyre animáltabbak, és a vizualitás az emberiség egyik legfontosabb kultúrális tényezője. Nem kell mindent megvenni, amit reklámoznak. Nem is tudod. De nem is ez a lényeg.

Persze, hogy fejlesztik. Amint a DragonBall reklámsorozat lesz, azonnal lesz összehasonlítási alap. Addig azt hiszem, csak dobálózás a szavakkal. A fogyasztói társadalom alapja, hogy vegyél, ezzel gondolom nem mondok újat. Sok ilyen emberre lesz szükség, mint Te. Dolgozz bátran fél évig egy Fila cipőért, mert kell, hogy viszontlásd a TV-ben, hogy milyen klassz srác vagy a cipődben. (Ragadnak rád a nők, helyből ugrassz át házakat, nagyobb a .... stb.) :)

Hanem, hogy gyönyörködj....

Argh. Itt áshatjuk el a szépérzékünket, ha egy BuzaSanyis TIX-reklámban kell gyönyörködni. Ideje megkeresnem a sörétes puskámat, és csendben beilleszteni pár fémdarabot a szemeim közé... :)

RR

Előzmény: http (107)
http Creative Commons License 2000.04.24 0 0 107
Én nem tudom miért szídjátok itt a TV2-t? A legszupibb ami cég. Most jobb az UFA (RTL), akik még a náci időkből valók? A Sthál Juditba meg szerelmes vagyok. Senki ne merészelje bántani. A reklámmal meg mi a gond. Nehogy már valaki azt mondja, hogy nem informatívabbak a Dragon Ball-nál! És fejlesztik a vizuális kultúrát. Ma már egyre animáltabbak, és a vizualitás az emberiség egyik legfontosabb kultúrális tényezője. Nem kell mindent megvenni, amit reklámoznak. Nem is tudod. De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy gyönyörködj....
Előzmény: radai rosseb (106)
radai rosseb Creative Commons License 2000.04.24 0 0 106
Hali,

Én személy szerint szeretnék köszönetet mondani a TV2-nek (ja, és az RTL Klubnak is), mert a színvonalas műsoraik mindig tudnak egy kis fényt hozni üres mindennapjaimba.

Köszönöm, hogy olyan szappanopera-tömeggel árasztják el a közönséget, amelyben igazából azt sem lehet tudni, mikor van vége az egyiknek és mikor kezdődik a másik. Már most is hihetetlen sebességgel megy a néphülyülés, de elősegítendő ezt a folyamatatot örömmel tölt el, hogy plasztikbabák lesznek hatályos időn belül. Úgy gondolják, hogy az az élet, ami ezekben a sorozatokban folyik. Helyes. Könnyebb lesz őket irányítani. (természetesen nem lehet mindenért a televíziót okolni, de mivel általában a jónép a napjának minimum 1/8-át arra szánja, hogy rágógumiztassa rajta a szemét, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni).
Jó érzéssel tölt el, hogy csak és kizárólag hatásvadás bevezetőkkel és kommentárokkal sikerül találkozni a képernyő előtt ülve, mert már a munkahelyemen is hasonló szófordulatok kezdtek sokasodni a munkatársaim között. Elmondható tehát, hogy új műfajt teremtettek.
Legvégül szeretném megköszönni azt is, hogy leginkább a társadalom peremére szorult emberekről készítenek hírműsorokat, mert így minden nap boldogsággal tölt el, hogy tudom, vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek, és én a magam Audijával újgazdagnak számítok ebben az országban.

Tudom, sokmindent nem említettem, de higgyék el, visszajövök a reklám után.

RR

Constn Creative Commons License 2000.04.12 0 0 105
"Sokat zsebelni, gagyin lehet" tv2 - Jó estét, Magyarország
Tróger Creative Commons License 2000.04.12 0 0 104
Minek kell ide ilyen mindenféle jött-ment TV2 reklám?! Már csak az hiányzik, hogy egy RTL-es rész is induljon itt... Nem tudom kinek az ötlete volt ez, de szerintem nagyon nem jó ötlet! Egyszerűen nevetséges hogy ez a két adó (is) TV-adónak tartja magát. Én inkább egy dél-amerikai kis kábeltársaság egyik leányvállalatának nézném őket, ami a gyenge próbálkozásaikat illeti.
Remélem, hogy senkinek se gázoltam a lelkivilágába, legalábbis olyanéba nem aki nem aktívan érintett ez ügyben.
Miért olyan nehéz viszonylag szinvonalas műsorokat egyszer-egyszer leadni? Miért csak azt a töménytelensok agyzsibbasztó húszpercet kell állandóan nyomatni? Nem igazán értem...
csakegypasi Creative Commons License 2000.04.12 0 0 103
Persze, kurva konnyu ugy jonak lenni, hogy annyi filemt vetitesz, amennyi jolesik, annyi az europai es hazai gyartasu, amennyi jolesik, mert semmi nem koti a kezed. ugyanis az orszagos kereskedelmi csatornakon ez meg van hatarozva.

a Mo.-n gyartott musorbol meg vagy darido lesz vagy valami halal kerekasztal, lasszoval kell fogni a popularis, de szinvonalas musorkeszitoket.

TomAce Creative Commons License 2000.04.11 0 0 102
Na, azert, feltel, hogy meglincselunk?:)))
Na jo nem volt jo poen:),de mostmar a kollegaidtol kell csak felned:DDDD
bike Creative Commons License 2000.04.11 0 0 101
Ott még nem tartunk :)))
De azért az embernek saját véleménye is van ugye. Nem biztos, hogy ez a legjobb módja a gyors karriernek, de hát ez van.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 100
"jó nagy pert akasztanak a tv2 nyakába..."
BÁR OTT TARTANÁNK MÁR!
Esetleg mi is segíthetünk, hogy ne csak fikázzuk a tv2-t, hanem tegyünk is ÉRTE valamit! :DDD Mikor küldhetjük a figyelemfelhívó emileket? :->
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 99
"jó nagy pert akasztanak a tv2 nyakába..."
BÁR OTT TARTANÁNK MÁR!
Esetleg mi is segíthetünk, hogy ne csak fikázzuk a tv2-t, hanem tegyünk is ÉRTE valamit! :DDD Mikor küldhetjük a figyelemfelhívó emileket? :->
Constn Creative Commons License 2000.04.11 0 0 98
Szia bike!

Kirúgtak??? ;DD

p.s. (bocs a gonosz humorért, _tényleg_ nem kívánom...)

bike Creative Commons License 2000.04.11 0 0 97
A tiszta tavaszt én sem értem. Ám szerintem az elég gáz, hogy ez a szignál egy az egyben ugyanaz, ami a SAT1-en ment néhány hónappal ezelőtt. Egyébként ezt már többször lehetett látni.Úgy értem, hogy a TV2 keratívok annyira kreatívok, hogy megnézik egy külföldi TV ötletét, aztán magyarítják. Lásd pl. azt a promót, amiben egy nő kiszáll egy autóból, felmegy egy lépcsőn, be a magándetektívhez, és azt mondja: találjon egy olyan TV-t, ami jobb, mint a TV2. vagy valami hasonló. Erre az ürge azt mondja: felejtse el. Namost ez egy Fielmann szemüvegreklám, ami a német adókon ment tavaly. Azért tök ciki így ellopni valamit, mert teljesen hiteltelenné válik a TV azok előtt, akik mondjuk kinti adókat is néznek. A másik dolog meg az, hogy ha ez a kintiek fülébe jut, jó nagy pert akasztanak a tv2 nyakába...
Frisco Creative Commons License 2000.04.11 0 0 96
Na ma reggel belepillantottam. Iszonyúúú igénytelen volt.
Arra meg különösen kiváncsi lennék, hogy mikor kapunk már valami rendes állásfoglalást, véleményt az index részéről (a 84, na az nem az).
És ha valami szar, akkor azt az első nap agyon kell verni.
Új Péter véleményére külön kiváncsi lennék: olyan de olyan utánozhatatlan módon fikázta eddig a kertévéket, most meg...
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 94
Megint lemaradtam valamiről... Miféle tiszta tavasz?!
tivad777 Creative Commons License 2000.04.11 0 0 93
Szutyok kérdése engem sem hagy nyugodtan aludni, ti: mit jelent a "tiszta tavasz" a tv2 reklámok, filmek közti átvezető klipjében, és miért csóválják közben az ott dolgozók a fejüket?
Komolyan kérdem...
És ha nem tartjátok túlzásnak (mohónak) azt is szeretném kérni, hogy a választ konvertálják át a netriporterek ide, mert a reggeli televíziózás gondolatától is elsápadok.

Köszönöm a választ!

TomAce Creative Commons License 2000.04.11 0 0 92
Huu, azt a borzalmat is te csinaltad?:))Ezek utan 2x is meg kell gondolnunk , hogy szoba alljunk e veled:))
Constn Creative Commons License 2000.04.11 0 0 91
Kérdésekre, kérésekre a moderator@tv2.hu-n válaszolok. :)
TomAce Creative Commons License 2000.04.11 0 0 90
Igen, most lebukott, elarulta, hogy nezi mind a ket borzalmat:))))
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 89
Hogy Te miket nem tudsz! :)))
Constn Creative Commons License 2000.04.11 0 0 88
A két műsort összevonták, mert a szinvonaluk teljesen hasonló volt. :D
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 87
Ingyen belépőket a Dáridó és a Vitriol felvételére biztosan. :))
TomAce Creative Commons License 2000.04.11 0 0 86
Csatlakozom, az elottem szolohoz, es meg 1 megjegyzes, azt meg nem arultad el, hogy mennyit kaptatok ezert a a tv2tol!!??:))
Constn Creative Commons License 2000.04.10 0 0 85
Humorod az van, nem kétséges...

De keveset ér, ha nem kommunikáltok _időben_ és megfelelő módon az olvasókkal. Úgy érkezett az ötlet, mint az atomba Hirosimára. Nem hiszem el, hogy nem ismertétek a @2 népszerüségi mutatóit az olvasók körében. Ilyen otromba módon nem lehet semmit eladni. Eddig sokkal profibbnak tűntetek. A hatást pedig már le is mérhetéttek! Gondolom, mennyire élvezhetted az eddigi hozzászólásokat, ha azzon aggódsz, hogy tönkretesszük a közös ötleteteket (értsd:üzleteteket).

Üdv.
felelőtlen olvasó

eMM Creative Commons License 2000.04.10 0 0 84
A kereskedelmi csatornák közül, a TV3 volt a legnézhetőbb,ezért van siratva.
Nem pedig mert ilyenolyankirályfi volt.
Takács Viktor Creative Commons License 2000.04.10 0 0 83
Sokan vágytak egy hivatalos Indexes véleményre, íme. Élvezettel olvasgattam a különböző összeesküvés-elméleteket, s nem akartam senkit sem összezavarni a tényekkel :-)

Az együttműködés nem a Dáridóra vonatkozik, nézzétek meg a fórum nevét: Jó reggelt, Magyarország!, ez az ominózus műsor címe. Amúgy nem előzmény nélküli a próbálkozás, hiszen a mostani TV2-s műsorkészítők között van olyan, akivel annak idején a Mélyvíz fórumokat is együtt indítottuk. Most ugyanerre teszünk kísérletet, egy másik csatornán. S ahogy Múzsa is mondta, több Indexes munkatárs is résztvesz majd a műsorban - Bodoky Tamás, Uj Péter, jómagam -, reméljük, ennek lesz némi hatása majdan a műsorra.

Ja, és ne verjük agyon első nap alatt az ötletet, ez most tényleg egyfajta kísérlet, várjuk ki, mi sül ki belőle.

üdv.

Takács Viktor
INDEX - felelős szerkesztő

TomAce Creative Commons License 2000.04.10 0 0 82
http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9015431&uq=74

Ez egy kicsit elobb volt ugyanilyen cimmel...

TomAce Creative Commons License 2000.04.10 0 0 81
eMM, tenyleg ez egyelore e legsikeresebb topic:)))
Talan nem veletlen...
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 80
Éljen, éljen. :-| Gondolhattam volna.
meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://index.hu/forum/forum.cgi?a=f&f=27"
MOLNARKA Creative Commons License 2000.04.10 0 0 79
"Ja és azért a fórumok sorrendjében ilyen formában nem a
negyedik helyre raknám -- lehet, hogy az autókkal, meg a szexszel többen foglalkoznak,
mint a tv2-vel? Még szerencse, hogy a kultúra alá került..."

...még szép. Az lett volna csak igazán abszurd, ha belekerül.
Bár ez az egyenrangúsítás is elég szégyenteljes. Olyan, mintha a "Windows"
fórum asztala mellé egyenrangú partnerként nyitnák meg mondjuk a "miert doglott
meg a fat32-es particiom?" vagy a "Javascript Szivacs...." c. témák
valamelyikét...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!