Keresés

Részletes keresés

blackbile Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1900
köszi, természetesen a b. verzió érdekelt volna...
Előzmény: oplab (1899)
oplab Creative Commons License 2007.03.24 0 0 1899
Például céges flottával... :-) Szóval felhívod a cég vezetékes számát, és ott áttárcsázással, egy mobiladapteren keresztül lépsz ki a flottán belüli számra.

VoIP szolgáltatón keresztül magyar számra nem megy ingyen, csak 10 másodperces próba lehetséges a justvoip-nál mobilra.
Előzmény: blackbile (1898)
blackbile Creative Commons License 2007.03.24 0 0 1898
Mo-i mobilra ingyenes elérést meg tudsz oldani?
Előzmény: oplab (1896)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.24 0 0 1897
OFF

mikimaus

Volt itt az indexen egy fórum, ami ezzel a témával foglalkozott, de most hiába keresem, már nincs meg. Törölték? furcsa dolgok vannak itt.

Előzmény: Csimbió (1892)
oplab Creative Commons License 2007.03.24 0 0 1896
Az árak és egyebek tekintetében azért pontosítanék. A hét napos periódus nem egyben hét nap, hanem egy hét napos ablakot képzelj el elcsúsztatva a beszélgetési listád felett (újabb információk szerint nem napi váltással, hanem percre az adott időpont előtti hét napra (ha jobban tetszik, 168 órára) vonatkoztatva. Ha az ablakon belüli beszélgetéseid időtartama nem haladja meg a 300 (nem 500!!!) percet, akkor az ingyenesként meghirdetett irányokba tényleg "ingyen" telefonálsz, ha túllépi, akkor 1 eurócent a percdíj. Az előbb az 'ingyen' szó azért került idézőjelbe, mert ehhez az ingyenességhez 0 centnél nagyobb egyenlegre van szükség a számládon, valamint ingyenes napjaidnak kell lennie hozzá, ami befizetéssel szerezhetsz. Ha elfogytak az ingyenes napok, akkor elkezd fogyni a számlád egyenlege, de mindaddig, amíg van rajta pénz, tovább használhatod a rendszert. Ha elfogy a pénzed, hiába maradt ingyenes napod, akkor sem megy (tehát nem áll vissza a bejelentkezéskori egy perces próbahívások lehetősége).

Van egy új szolgáltatás, a www.justvoip.com, ahol az EU-ba irányuló mobilhívások (így a magyarországi is) olcsóbb az eddigi 13-20 centnél. Itt csupán 10 centbe kerül. Ennél a szolgáltatónál viszont csak a saját szoftvertelefonja használható, ATA vagy pl. X-Lite nem. Legalábbis egyelőre...

Azért ezt is ki lehet használni pl. arra, hogy magában a szoftvertelefonban beállítod az átirányítást a mobilodra, és az ATA-dban pedig minden hívást párhuzamosként beállítasz az itteni felhasználónevedre. Én így küldöm magam után a hívásokat egy Fritz!Box-szal (egészen pontosan egy "kétéltű" telefonra, ami GSM-et és WLAN-on keresztül VoIP-ot is tud egyszerre, a VoIP persze egy második párhuzamos átirányítást igényel). Így ahol van nyitott WLAN, oda ingyenesen jönnek utánam a hívások.

A pénzügyi gondok (a külföldre történő átutalás) németországi baráti segítséggel - ezúton is köszönet érte - átmenetileg megoldódott, az egyéb utakon jelenleg a próbautalások eredményét várom, hány nap alatt ér oda a pénz az eddigi azonnali helyett. Sajnos a német bankok legalább olyan tetű lassúak, mint a hazaiak, ha nem a saját bankon belül történik az utalás, az első 10 eurós próba 9-én reggel indítva 19-én délben ért célba... A bigbro címet kár volt ideírni, mert hetente egyszer nézem meg, meg a kukacos változatot is, ugyanis ha tele lesz levélszeméttel, akkor sajnos lehúzhatom az erre felépített rendszert a fajanszon. Valami nyavalyás robot begyűjti és akkor annyi.

Tájékoztatásul: van már hardveres Skype-kliens, három hete mutatták be egy sajtótájékoztatón. Még nem sikerült kiverni belőlük tesztpéldányt. Őszre állítólag lesz kombinált Skype/SIP adapterük is. Hiszem, ha látom... Amúgy drága, és kényszerszolgáltatást ragasztott rá a bolgár gyártó.
gyoszi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 1895
Jó ötletet adtál a fonline-al!A routerem második vonalára pik-pakk beüzemeltem, és szuperul működik.Az ne tartson vissza senkit a pénz feltöltésénél, hogy a bankszámla
egy magánszemély(látszólag) nevére szól, ez így működik is kész.
Üdv:gyoszi
Előzmény: kgyuri1 (1893)
kgyuri1 Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1893
Hali,

Nekem tegnap kb. 5 perc alatt sikerült feltölteni neophonex egyenlegemet otp visa electron nem dombornyomott kártyával.
Így megspóroltam a feltöltőkártya utána rohangálást.
Én sem szívesen adom ki neten a kártyám adatait, de mivel otp-ről ment euroweb otp számlájára, ezért megbíztam az otp hitelesítésében.
Nem tudom hogy ugyanezzel a kártyával mondjuk skype vagy buster klónokat fel tudok-e tölteni, igaz nem is próbáltam.

Most nekem az fonline jött be, a maga mostani 2ft bruttó magyar vonalas irányba indított hívásaival.

Üdv.: Gyuri
Csimbió Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1892
OFF
Nem akarok sokat ofolni, ezért csak tömören:
USD-ben veszik le a pénzt a Forint számlámról, mert a kártyatársaság pl USD-ben számol, majd átváltják az USD-t Forintra, mert a légitársaság Forintban adta meg az árat. A gond az, hogy én ezt nem sejtem amikor vásárlok az internetkártyával, mert nem tudhatom, hogy az eladó belföldön vagy külföldön vezeti-e a számláját. Azt viszont tudom, ha rászólok a bankra, jóváírják a kölönbözetet. Vagy azért, met ők a hunyók, vagy nem hunyók, de így is megéri nekik, mert jó haszon van a váltogatáson.

A devizaszámlával is csak óvatosan, mert például ha OTP devizaszámládról utalsz CIB devizaszámlára 20 eurót, az további 35 euródba fog kerülni. Azért, mert a magyar bankok deviza szempontból nem állnak levelező kapcsolatban egymással, ezért az összeg elhagyja az országot, majd egy közvetítő bankon keresztül visszajön, ez drágítja meg ennyire az utalást.

Bocs az offért.
Előzmény: Törölt nick (1890)
atk Creative Commons License 2007.03.10 0 0 1891

Sziasztok,

 

tud valaki segíteni, hogyan kell a neophonexre konfigurálni a Netgear TA612V Routert.

Mit kell hová írni?

 

Köszi.

 

 

 

netgear
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1890
(off)
Ezt em értem: ha egyszer valaki leemel a sázmládról forintot, utána azzal csak a saját terhére végezhetne tranzakciót: nem USD-ben (EUR-ban) emellik le a Ft-számláról a manit, amit aztán újra Ft-ban "írnak jóvá" a jegyen és emiatt magasabb eleve forintösszeggel terhelik meg a számlád?!

Ebben az esetben ugyanis legalább 50%-bana bank a mocsok, de erre érdemes USD/EUR számlát fenntartani, no persze nem az OTP-nél ;-D (Szerintem, de ha tévedtem, javíjj ki!)

Robi
Előzmény: Csimbió (1888)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1889
(off)

Igen: pl. rohadjon meg az OTP (pedig én aztánnem szoktamígy kirohanni!), mert újabban a szar Visa Electron kártyájukra (amit csak ők maguk miatt nem lehet netes vásárlásra hazsnálni, és azt is letagadják, hogy miattuk nem megy, lásd VoipCheap feltöltés, ahol VAN Visa Electron logo és a bank utasítja vissza az igényt, de a bank helpdesk-je letagadja, hogy megkeresés érkezett volna..) is ÉVI 1.700,- forintot kérnek el, ami az OTP Direkt 99,- forinmtjával már havi több mint 200,- forintos fix költség - ha ezt havi 10 tranzakcióra számítom, akkor ez 20 forint per váásárlás!

Ezen kívül ahány szar ATM-jük akad, egyre töb helyen nem ad igazoló szelvényt felvételkor, de itt Kpbánya Óhegyen a régiós fiókjukban is nekem kellett decemberben szólnom, hogy egész egyszerűen csúszik a a kártyabehúzó gumi...

Kívánom Csányi Sándornak, hogy legyen milliomos - Kubában! ;-DDD


Üdv!
Robi
Előzmény: Mr.Robinson (1885)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1888
Sky légitársaságnál, ha repjegyet veszel a neten, a forintodat átváltják dollárra, majd visszaváltják forintja, nekik jó árfolyamon. A vásárláskor te ezt nem is sejed, csak a bankszámládon döbbensz rá, ha egyáltalán észreveszed.
De vásárlás díja címszóval nem kérnek semmit. :-)
Előzmény: Mr.Robinson (1887)
Mr.Robinson Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1887

Igaz!

elnézést....

Előzmény: Törölt nick (1886)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1886
Nem tudom mit értesz tranzakció alatt, de ha vásárlást, azért NEM KELL FIZETNI (hacsak nem a termék árára gondolsz, mert azt sajnos igen).
Előzmény: Mr.Robinson (1885)
Mr.Robinson Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1885

 Neked van igazad Gyoszi!

Ez egy ördögi kör amiből piszok nehéz kiszállni. A kártyaelfogadó hely is fizet és a kártyatulajdonos is tranzakciónként. Van a kártyának is költsége és a számlának havi díja. Ennél a pénz olcsóbb. Nem véletlen,hogy egy laptopot  képtelenség kártyával vásárolni....

Előzmény: gyoszi (1884)
gyoszi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1884
Szevassz!

"Egyébként az a 3% nem is annyi, mert nem veszed hozzá a POS adatforgalmát, ami kisebb vásárlások esetében akáér a 3%-nál is többre jön ki..."



Ezen még nem is agyaltam, szóval még ez is.
Mennyi lehet az? Max. egy perc szokott lenni egy eksön.

Üdv:gyoszi
Előzmény: Törölt nick (1883)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1883
Szervusz!

Szerintem inkább alapíts egy bankot Te Magad, és akkor te szedheted jogosan a sápot ;-D

Ismered a régi viccet: azért, ha kirabolsz egy bankot, börtönbe zárnak, de ha bankot alapítasz, te leszel a menő - miközben többet rabolsz mint ha bankrabló maradtál volna ;-DDD

Egyébként az a 3% nem is annyi, mert nem veszed hozzá a POS adatforgalmát, ami kisebb vásárlások esetében akáér a 3%-nál is többre jön ki...

Üdv!
Maus Robi
Előzmény: gyoszi (1881)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1882
Topiktársaink felvetették, hogy miért OTP-s oldalon kell fizetni a Neo feltöltést, holott Ő nem azzal a kártyával bír. A cikkben a válasz.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a hozzászólás alján látható kinek címezi az ember.
Ha nálad ez kiveri a biztosítékot - mármint egy nem neked szóló válaszon, felbosszantod magad - ugorjál, vagy értesítsd a topikrendőrséget.

Sajnos előfordulnak ilyen agressziók, ha az ember fórumolvasó!

Szép napot!
Előzmény: gyoszi (1881)
gyoszi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1881
Olvasom a topikot folyamatosan!
Sajna még mindig nem értem, hogy kapcsolódik ide az, hogy kevés a kártya elfogadó
hely M.on.Kilenc éve van elfogadó pos. terminál az üzletemben, és 3 %-ot fizetek
a banknak tranzakciónként.Ez igen sok, ezért van kevés!
Neo-t is használok az első perctől, és semmi gondom nem volt a feltöltéssel.Távol álljon tőlem a "baszakodás".
Előzmény: Törölt nick (1880)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1880
Olvass vissza!

Amúgy csak baszakodni jöttél?
Előzmény: gyoszi (1879)
gyoszi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1879
Ez hogy kapcsolódik ide?
Előzmény: Törölt nick (1878)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1878
Kötelező olvasmány:)

http://index.hu/gazdasag/magyar/karelfog0702/
Előzmény: Csimbió (1877)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1877
Sikerült rátölteni, 2 perc azért kellett neki.
Először beijesztett, mert amikor az egyenleget kérdeztem, azt irta érvénytelen a kártya. De amikor nem kérdeztem, hanem beírtam, feltöltötte.
Előzmény: szvl (1876)
szvl Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1876
Számtalanszor töltöttem már fel Neophone kártyával NeophoneX egyenlegemet, soha sem volt vele gond: pár perc alatt mindig megjelent a NeophoneX egyenlegemen a kártya értéke.
Előzmény: Csimbió (1875)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1875
Egy ismerősömnek ugyanolyan internetkártyája van mint nekem, azzal szokta neophont feltölteni, gondoltam egyszerűbb lesz, mint kisétálni a trafikba, de nem.
Marad a séta. Bár a kaparóskártyás feltöltés sem szokott azonnal aktiválódni.
Előzmény: szvl (1873)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1874
Kösz. Nem szoktam neten fizetni, nem tudtam mi a felállás. Így már érthető.
Előzmény: Törölt nick (1872)
szvl Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1873
A NeophoneX 2 éves története során gyakran panaszkodtak hogy a bankkártyás feltöltés nem működik. Ugyanakkor a Neophone kártyás feltöltésses sosem volt gond. Ezért, ha hozzajutsz Neophone kártyához javaslom annak a használatát. Ha nem (pl. külföldön laksz), akkor érdemes csak szenvedni a bakkártyás fizetéssel.
Előzmény: Csimbió (1871)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1872
Hidd el hitelesebb ez így, gondolj bele, a Neophone nem bank, ki tudná azt követni, hogy élnek vissza az adatokkal. Tuti, hogy erre törvény van és ez így van jól.

Az OTP ellenőrízhető ilyen szempontból.

Megjegyzem az összes áruházi terminált is vagy 2-3 bank tartja kézben, mégsincs gond, hogy nem teszkós a kutyanyelv.
Előzmény: Csimbió (1871)
Csimbió Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1871
Kösz. Akkor nem az a gond, hogy nem otp kártyával próbálom.
Nem kell tudniuk mivel akarok fizetni, de mehetne a fizetés neophone felületről is. Nem zavarnának meg azzal, hogy otp-re vált. Vagy ha vált, kiírnák, hogy bármivel fizethet, ne ijedjen meg.

Különben nem sikerült fizetni, visszaugrott neophone.hu-ra, és ezt írja:
"A bank nem igazolta vissza a tranzakció sikerességét. A bank üzenete: TRANZAKCIOVISSZAUTASTVA / REJECTEDTRANSACTION (050)"
Előzmény: Törölt nick (1870)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1870
Semmi jelentősége, ők vannak vele szerződésben, Te azzal fizetsz amivel akarsz.

Amúgy honnan a bánatból tudnák, hogy mivel akarsz fizetni???
Előzmény: Csimbió (1869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!