Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.12 0 0 71

Hála e Topiknak, én is gyorsan töröltem a mailt...

Ma kaptam és a fizetős részhez érve már baromi gyanús lett.

 

Köszi az infókat, töröltem is egyből!

Kiscsillag71 Creative Commons License 2010.10.04 0 0 70
Szia!

Mi már 2-szer voltunk ilyen Eurorest-es csekkel, igaz régebben. Talán 2006-ban Zalakaroson és 2007-ben Prágában. Egyszer sem vertek át és sokkal olcsóbb volt a szállás, mint a csekk nélkül. Lehet, hogy ma már nem olyan jó a helyzet.
Előzmény: p.vandor66 (69)
p.vandor66 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 69
Próbált már valaki felhasználni eurorest hotelcsekket? Kérem, irja meg, működött e ?
Köszi.
svindlerseg Creative Commons License 2010.04.29 0 0 68
No,en is beugrottam!! Nemcsak az 1900 ft-ot vettek le a szamlamrol, hanem+1USD-t is!!!..amirol szo nem volt...itt mar gyanus volt a dolog, hatmeg, amikor a harkanyi XAVIN HOTEL arait megneztem--ugyanis tobbszor voltunk mar naluk, igen kellemes szalloda--de kb ugyanennyit fizettunk szallassal egyutt./Egyebkent 2500FT avacsora ara,szamoljunk 1000-et a reggelire es 1000-ot a wellness hasznalatra---messze nem 7100!!! Felhivtam nehany ajanlott szallodat, mindenhol uannyi volt az 1 ejszakas szallas felpanzioval, mint amennyit az utalvannyal "KEDVEZMENNYEL"fizetni kell.
Kerdezem:EBBEN AZ ORSZAGBAN MINDENT LEHET BUNTETLENUL???:?:
Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.06 0 0 67
Na jól van. Akkor már megérte itt agyalni ezen.. Szívesen! :)
Előzmény: lupidu (66)
lupidu Creative Commons License 2010.02.06 0 0 66

Tök megörültem neki, mert kereknapéktól épp az iménti napokban kaptunk két óra nyálverés után 2 nap hétvégét 4 főre.

 

Jött ez a mél nekem is, ezt is kitöltöttem. Aztán jött az 1.500,- forint a végén, ami már 1.900,- lett....

 

...és akkor beütöttem ezt az FSPSLTizét a gugliba és többek között ezt a topikot adta ki.

 

Ebbe beleolvasva = ablak becsuk.

 

Köszönöm emberek!

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.04 0 0 65
Akkor már csak az van hátra, hogy egy vagy több (akár percsoportban) sértett ill. aki annak érzi magát, feljelentést tesz e cég ellen és a bíróság majd eldönti, hogy üzleti tevékenységük kimeríti-e a 2008. évi XLVII. törvénytben foglalt, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot.

Amúgy érdekes hogy milyen új ez a törtvény... nem? ;)

A bírósági ítélet után majd bizton kijelenthetjük, hogy csalás-e vagy még éppen elfogadható üzleti trükk..
kiscsaj01 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 64
Bocsi, rossz linket adtam be. Ime a jó:

http://www.fogyasztok.hu/cikk/20090310/fogyasztovedelem_eurorest_ugyfelszerzes_ingyenenek_hirdetett_de_megsem_ingyenes_termekkel
kiscsaj01 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 63
Érdemes elolvasni a kommenteket, hogy a főnök, hogyan magyarázza meg,hogy ez egy teljesen legális, nem átverés....:S

//www.fogyasztok.hu/cikk/20090310/fogyasztovedelem_eurorest_ugyfelszerzes_i
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.01 0 0 62
Tudtam én hogy szent emberek ezek emberek... HÁ missziót végeznek a turizmusé.. Najóvannakkor...
Ösztönzik... tudod?
Szal tessékcsak menni gyorsan-gyorsan üdűni, az ebmeriséget segíteni..!

Hálélúújaaajjj

8)
hedi101 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 61
Kaptam, kiutalást!!!
beléptem, lesprinteltem a 15 perces kérdezz-felelek-et.
Itt a "játékszabály":

Az Európai Program Az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Szabályzata
1. par. A részvétel feltételei az Európai Programban Az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért

1. Az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért (EPETF) célja, hogy az egyéni üdülés ösztönzésével egész Európában támogassa a turisztikai ágazat fejlődését, különös tekintettel a kis és közepes szálláshelyek, azaz a panziók és kisebb hotelek szektorára.

2. Az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért rendszeresen jelentkező Kiadásokat szervez, amelyek feladata, hogy a Program résztvevőinek a Hotelkatalógusban található hotelekben és egyéb szálláshelyeken a Szabályzatban leírt feltételekkel felhasználható, térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványokat utaljon ki.

3. A részvétel feltételei az EPETF aktuális Kiadásában:
a) ennek a Szabályzatnak a tudomásul vétele,
b) az elszállásolásra szóló érvényes Kiutalás megléte,
c) a Kiutalási Kód regisztrálása az EPETF weblapján,
d) a kérdőív kitöltése az EPETF weblapján,
e) egy valós cím megadása a térítésmentes szállásra szóló Tanúsítvány kézbesítéséhez.

4. Az EPETF Kiadásaiban kizárólag nagykorú személyek vehetnek részt.
2. par. A szállásokra szóló Kiutalás odaítélésének szabályai

1. Azok a személyek, akik meghívást kapnak a részvételre az Európai Programban az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért, szállásokra szóló kiutalást kapnak (Kiutalás) egy Kiutalási Kóddal és a Kiutalás lejárati határidejével.

2. A Kiutalási Kód a Program Résztvevőinek az EPETF informatikai rendszerében történő azonosítására szolgál, igazolja, hogy joga van részt venni a Programban, és lehetővé teszi, hogy Tanúsítványhoz juthasson.

3. A Kiutalási Kód meghatározott ideig érvényes, nagybetűkből, számokból, és a kód két tagját elválasztó kötőjelből áll.

4. A Program Résztvevőjének regisztrálnia kell a Kiutalási Kódot annak lejárta előtt az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért weblapján. A Kiutalási Kód regisztrálása egyet jelent azzal, hogy a Program Résztvevője belép az EPETF informatikai rendszerébe.

5. A Kiutalás érvényességének lejárta után, ha a személy, akinek a Kiutalás szól, nem teljesítette az 1. paragrafusban leírt feltételeket, a szállásokra szóló Kiutalás automatikusan törlésre kerül, és azt ni a Program soron következő Résztvevőjének.

6. Azoknak, akikre a Program nem terjed ki, de Kiutaláshoz szeretnének jutni, valamint a Program azon Résztvevőinek, akik a szállásokra szóló, már lejárt és fel nem használt Kiutalásukat szeretnék megújíttatni, erre díjfizetés ellenében van lehetőségük, feltéve, hogy van még szabad Kiutalás az EPETF aktuális Kiadásában.
3. par. A térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványok forgalmazásának szabályai

1. A Kiutalási Kód regisztrálása után a Program Résztvevője tájékoztatást kap arról, hogy van-e még térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítvány a Program Résztvevői között kiosztásra szánt tartományból. Ha a Tanúsítványtartományban van még szabad Tanúsítvány, a Program Résztvevője számára lefoglalásra kerül egy térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítvány.

2. A Tanúsítvány lefoglalása azt jelenti, hogy a EPETF informatikai rendszerébe történt belépéstől számított 15 percen belül a Tanúsítványt nem lesz kiosztva más olyan személynek, aki az adott időben regisztrálja a Kiutalási Kódját. Ez garanciát jelent arra, hogy a Résztvevő megkapja a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványt, ha teljesíti az 1. paragrafusban leírt és a Szabályzatban található további feltételeket.

3. A cím adatlapnak az EPETF weblapján történő helyes kitöltése után, haladéktalanul, de legkésőbb a kitöltéstől számított 5 munkanapon belül kibocsátunk és feladunk a Program Résztvevője számára egy térítésmentes szállásokra szóló, egyedi Tanúsítványt.

4. A Résztvevő teljes felelősséggel tarozik a cím adatlapon megadott adatok helyességéért. Amennyiben más személy adatait adja meg, a Résztvevő köteles a Program Szervezőjének megtéríteni a Tanúsítvány kibocsátásával és más személynek történt elküldésével járó a költségeket, azzal a kártérítési igénnyel együtt, amelyet ez a személy a Szervezővel szemben támaszt.

5. Az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért fenntartja magának a jogot, hogy szabadon válassza ki, kivel kézbesítteti a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványokat, azt a dokumentumot, amely a tulajdonosát feljogosítja arra, hogy ne kelljen fizetnie a szállásra jutó díjat a hotelkatalógusban szereplő szálláshelyeken. Az EPETF aktuális Kiadásában a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítvány az Eurorest hotelcsekk.
4. par. Az Eurorest hotelcsekk kitöltésének és a hotelekben történő beváltásának szabályai
Az Eurorest hotelcsekk

1. Az Eurorest hotelcsekk egy névre szóló dokumentum, amely feljogosít maximum két főt ingyenes szállás vagy étkezéssel együtt járó kedvezményes tartózkodás igénybevételére, a Hotelkatalógusban feltüntetett szálláshelyeken.

2. Az ingyenes éjszakák vagy étkezéssel együtt kedvezményesen eltölthető napok maximális száma, amelyre az Eurorest hotelcsekk a tulajdonosát feljogosítja, a csekken az "Az éjszakák száma" mezőben található.

3. Az Eurorest hotelcsekket csak egyszer és egy - a csekk tulajdonosa által önállóan kiválasztott - szálláshelyen lehet felhasználni.

4. Az Eurorest hotelcsekkeket össze lehet vonni, ilyen módon meghosszabbítva a tartózkodást.

5. Az Eurorest hotelcsekk a kiállításától "Az érvényesség lejárata" rubrikában feltüntetett dátumig érvényes, amely nem meghosszabbítható. A hotelben legkésőbb az érvényességi idő utolsó napjáig lehet a csekkel tartózkodni.

6. Az Eurorest hotelcsekken található egy fémes biztonsági jegy vagy egy biztonsági hologram, és számítógéppel ki vannak töltve rajta a következő rubrikák: A csekk száma, Az érvényesség lejárata, Az éjszakák száma. A csekk tulajdonosának önállóan, golyóstollal és nyomtatott betűkkel ki kell töltenie a Vezetéknév és keresztnév, valamint a Lakcím rubrikákat. Köteles további a csekket "A csekktulajdonos aláírása" rubrikában aláírni.

7. Az Eurorest hotelcsekk érvénytelen, ha az érvényességének dátuma lejárt, a hitelességét megkérdőjelező módon sérült, a csekktulajdonos nem a 6. pontban foglalt szabályoknak megfelelően töltötte ki, vagy a csekktulajdonos nem írta alá "A csekktulajdonos aláírása" rubrikában.

8. Az Eurorest hotelcsekk elvesztése vagy a tulajdonos hibájából történő megrongálódása esetén a kibocsátó nem ad ki másolatot. Az Eurorest hotelcsekkért, amelyet nem használtak fel, a csekktulajdonosnak nem jár visszatérítés sem pénzben, sem bármely más formában.
Hotelkatalógus

9. Az összes olyan szálláshelyet tartalmazó Hotelkatalógus, amely vállalta, hogy elfogadja az Eurorest hotelcsekkeket, a www.epetf.eu internet címen található, és minden objektumról tartalmazza többek között az alábbi információkat:

9.1 Az Eurorest hotelcsekkek elfogadási időszakait, azaz azokat az időszakokat, amikor a szálláshely fogadja az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosait;

9.2 A szálláshely által az Eurorest hotelcsekk tulajdonosai számára garantált napi étkezések számát és fajtáját;

9.3 A szálláshelyen érvényes, az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosaira vonatkozó díjakat:

9.3.1 Az ingyenes éjszakákat ajánló szálláshelyek esetében ez a kötelező ellátás díja, amely egy felnőtt személyre és egy napra vonatkozik, magában foglalja a szálláshely által deklarált étkezéseket, valamint a standard hotelszolgáltatásokat;

9.3.2 Az engedményes tartózkodást és étkezést ajánló szálláshelyeknél ez az a napi díj, amely egy felnőtt személyre szól az engedmény levonása után, és magában foglalja a szállást, valamint a szálláshely által deklarált étkezéseket és a szálláshely standard szolgáltatásait;
A szálláshelyek jogai és kötelességei

10. A szálláshelyek kötelesek fogadni az Eurorest hotelcsekkel rendelkezőket a jelen Szabályzatban rögzített feltételek szerint.

11. A szálláshelyek az Eurorest hotelcsekkel rendelkezőknek minimum napi kétszeri étkezést biztosítanak a teljes tartózkodási idő alatt.

12. A szálláshelyek kötelesek a csekk tulajdonosától az érkezés időpontjában elvenni és megtartani az Eurorest hotelcsekket.

13. Amennyiben nincs szabad hely az Eurorest csekk tulajdonosa által igényelt időpontban, a szálláshelynek joga van visszautasítani a foglalást, még abban az esetben is, ha az időpont az Eurorest hotelcsekkek elfogadásának időszakába esik.

14. A szálláshelyek megtagadhatják az Eurorest hotelcsekk tulajdonosának kiszolgálását, vagy azonnali hatállyal felmondhatják azt, ha a csekktulajdonos nem tartja magát a jelen Szabályzatban leírt szabályokhoz, vagy megsérti a szálláshelyen érvényes házirendet.
Az Eurorest hotelcsekk tulajdonosának jogai és kötelességei

15. Az Eurorest hotelcsekk tulajdonosának a szálláshelyre érkezése előtt önállóan és közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a kiválasztott szálláshellyel, szállást kell foglalnia, és ellenőriznie kell a szálláshelyen az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosai számára érvényes díjak érvényességét.

16. Az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosának önállóan kell kiválasztania a szálláshelyen való tartózkodás időpontját és időtartamát, és a szállásfoglalás időpontjában közölnie kell ezt az információt, a hotelcsekk számával együtt, a szálláshely személyzetével.

17. Az Eurorest hotelcsekk beváltásának feltétele, hogy a csekktulajdonos az adott szálláshelyen a tervezett tartózkodás teljes időtartamára, minden felnőtt személyre, előre kifizesse a csekkek aktuális, kiválasztott elfogadási időszakában ott érvényes díjat. A díjak a szálláshelynek a 9. pontban említett Hotelkatalógusban szereplő ajánlatában vannak megadva.

18. Az Eurorest hotelcsekk tulajdonosa köteles saját költségére önállóan megszervezni az odautazást a szálláshelyre és a hazautazást.

19. Az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosa, aki igénybe vesz a szálláshely által ajánlott, térítéses többletszolgáltatást, mint pl. sportpályák, telefon, pótágy, parkoló stb., köteles azt a szálláshely házirendje szerint meghatározott, vagy a szálláshellyel egyénileg megállapodott időben, a szálláshelyen érvényes árjegyzék szerinti áron megfizetni.
5. par. A Programban résztvevők személyes adatainak védelme

1. A Program Résztvevőinek személyes adatait a Program Szervezője dolgozza fel a Résztvevők engedélyével, a vonatkozó jogszabályokkal összhangban azért, hogy részt vehessenek az Európai Programban az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért.

2. A személyi adatok feldolgozásának elsődleges célja, hogy a térítésmenetes Tanúsítványokat el lehessen küldeni a Résztvevő által megadott címre.

3. A Program Résztvevőinek joguk van az adataikba betekinteni, és azokat kijavítani.

4. A Programnak azok a Résztvevői, akik előfizettek az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Hírlevelére beleegyezésüket adják abba, hogy az általuk megadott e-mail címre az EPETF-re, az EPETF további Kiadásaira, az Európai Programmal az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért kapcsolatos promóciókra és egyéb újdonságokra, valamint a Programmal együttműködő partnerekre vonatkozó információt és értesítéseket kaphassanak. Abba is beleegyezésüket adják, hogy a Hírlevelek kereskedelmi információkat is tartalmazhassanak.

5. A Program Résztvevőinek jogukban áll törölni a Hírlevélre történt feliratkozásukat.
6. par. A Tanúsítvány kézbesítése és az érte fizetendő díjak

1. A térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítvány kézbesítése postán történik a Program Résztvevője számára, az általa az űrlapon megadott címre.

2. A Program Szervezője elkövet mindent tőle telhetőt, hogy a Program Résztvevője mielőbb megkapja a Tanúsítványt. Tekintettel arra, hogy az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért a Tanúsítványokat külső postázó cégek közvetítésével kézbesíti a Program Résztvevőinek, a Tanúsítványok kézbesítési ideje a postázást végző cégeknél alkalmazott eljárásoktól függ. A Tanúsítványok maximális kézbesítési ideje nem haladhatja meg a cím megadására szolgáló űrlap helyes kitöltésétől számított 30 napot.

3. A Tanúsítványért fizetendő díj nagysága 1900 Ft és 3400 Ft között mozog, a díj fizetésének módjától függően. Ez a Program Résztvevője által fizetendő, a kibocsátás és kézbesítés költségét magában foglaló díj egyszeri és végleges. A Program Résztvevője maga választja ki a díj megfizetésének neki legjobban módját.

4. A Program Szervezője fenntartja magának a jogot a fizetendő díj nagyságának jövőbeni módosításához. A Program Résztvevőinek a cím megadására szolgáló űrlap kitöltésekor megjelenő mértékű díjat kell fizetniük.
7. par. Reklamáció és a Program Résztvevőinek más jogai

1. Ha a Program Szervezőjétől kapott küldemény nem tartalmazza a Tanúsítványt, illetve a kapott Tanúsítvány sérült vagy hibás, a Program Résztvevője köteles azt a Program Szervezőjének levelezési címére visszaküldeni. A Program Szervezője az ilyen esetekben a címére küldött küldemények postázásának díját a megtéríti.

2. A Tanúsítvány kézbesítésével kapcsolatos egyéb panasz esetén a Program Résztvevője írásbeli reklamációt küldhet a Szervező levelezési címére, vagy az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Információs Irodájához fordulhat e-mailben.

3. A Program Résztvevőjének reklamációja a reklamált Tanúsítvány tartalmazó küldeménynek a Program Szervezőjéhez történő megérkezésétől vagy a reklamációt tartalmazó levél kézhezvételétől számított 7 napon belül kell elbírálni.

4. A reklamáció elfogadása esetén, a Program Szervezője egy új, teljes értékű Tanúsítványt küld a Program Résztvevőjének, ha pedig ez nem lehetséges, visszatéríti az általa fizetett díjat.

5. Az a Résztvevő, aki az EPETF weblapján kitöltötte a cím megadására szolgáló űrlapot, a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítvány kézhezvételétől számított 10 napon belül, egy ilyen értelmű, a Program Szervezőjének levelezési címére küldött nyilatkozattal elállhat a Tanúsítványtól. A tíz napos határidő betartásához elegendő a határidő lejárta előtt megküldeni a nyilatkozatot.

6. Amennyiben a Program Résztvevője eláll a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványtól, miután azt átvette, vagy miután azt a Program Szervezője a címére feladta, a kézhezvételtől számított tizennégy napon belül köteles a Tanúsítványt a saját költségére a Program Szervezőjének postacímére visszaküldeni. A visszaküldés költsége nem jár vissza.

7. Ha Programnak a térítésmentes szállásokra szóló Tanúsítványtól a jelen paragrafusban leírt feltételekkel elálló Résztvevője teljesen vagy részben megfizette a Tanúsítványért kért díjat, azt a Program Szervezője haladéktalanul visszatéríti, miután megkapta a Program Résztvevője által visszaküldött Tanúsítványt tartalmazó küldeményt. A kifizetett díj visszatérítésének módját kizárólag a Program Szervezője dönti el.
8. par. Az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért Szervezője és felelőssége

1. A Program Szervezője a TLG Travel Group LLC, melynek székhelye: 19801 Wilmington, DE, 108 West 13th Street, USA.

2. A TLG Travel Group kizárólagos európai képviseletére jött létre a CompoSYS Group Sp. z o.o. cég, melynek székhelye: Radwanice k. Wrocławia, ul. Wrocławska 13b, Lengyelország.

3. Az Európai Programhoz az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért valamint a Program Szervezőjéhez címzett mindennemű levelezést a CompoSYS, ul. Wrocławska 13b, 55-015 Radwanice, Lengyelország címre kell küldeni.

4. A Program Szervezője az idegenforgalmi szolgáltatásokról szóló, 1997. augusztus 29. keltezésű törvény (az egységes szöveg publikálva a Törvények Közlönye [Dziennik Ustaw] 2004. évi 223 sz. 2268. pozíciójában).

5. A Program Szervezője nem vállal felelősséget a csekknek a Program Résztvevője által egy hotelben vagy más szálláshelyen történő felhasználásáért.

6. A Program Szervezője semmilyen módon nem közvetít a Tanúsítvány tulajdonosának az általa kiválasztott hotelben vagy más szálláshelyen történő szállásfoglalásában.

7. A Program Szervezője fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat módosítására. A hatályos Szabályzat mindenkor megtalálható az EPETF weblapján.
horex Creative Commons License 2010.01.29 0 0 60

FRUZSIKAAAAA!

Elsompolyogtál?

:)

by horex

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.29 0 0 59
A kérdés, hogy a reklám nélkül is mentél volna-e nyaralni, illetve a reklám nélkül nem-e próbálsz ennél olcsóbb szállást szerezni...
Előzmény: fruzsikaa (44)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.29 0 0 58
Arról ne is beszéljünk, hogy mit ér a svédasztal, amit 5 ezerért fizetsz meg egy tök átlagos szállodában, ha egy csomó étteremben 2 ezer/fő áron jól lehet lakni...
Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.29 0 0 57
Akkor is átverés, én is kaptam ilyen e-mailt, abban azt írják ingyen van. Nyilván én tudom, semmi sincs ingyen, de a célcsoport ezt nem tudja, ők csak ott szembesülnek, hogy nincs ingyen. Mellesleg Balatonon 3-4 ezer Ft/fő áron lehet 4-5 ágyas házakat bérelni, persze az nem hotel, de miből gondolod, hogy aki beugrik az ingyen ajánlatnak, az alapból kifizetne 15 ezret egy éjszakáért?
Előzmény: fruzsikaa (35)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.15 0 0 56
Mint kitárgyaltuk volt immáron, ez nem bűncselekmény jogilag, tehát az, hogy lehúzás, azért túlzás.

Egyszerű gusztustalan, alávaló, etikátlan üzleti trükk. Aki horogra akad, azért lehúzva nem lesz, csak kicsit a kelleténél jobban megkopasztva... de azért kap is valamit.
Szóval lájtos balek, palimadár vadászat..

Kb olyan ez mint a night klub-ok, ahol az itallapon apró berűs részben ott van, hogy az első ital 10x-es áron van...
Bár nyilván ennyire nem durva ez az üdültetés. Végül kb az árában nyaralsz egyet, ebben az "akcióban"...
Czaar Creative Commons License 2010.01.15 0 0 55
A napokban én is többször kaptam ezektől levelet, nagyon hitelesen van megcsinálva és persze alulinformálják az embert kissé...
Nagyon nem hiszek az ilyenekben,úgyhogy az általuk ajánlott negyed óra sem kellett,hogy a google-on sok sok gyanakodó kérdést és pár hasznos választ leljek.
Szerintem ez a netes fórumok korában már nem egy életképes ötlet.
gybarko Creative Commons License 2010.01.12 0 0 54
Látom régen nem szoltatok ehez a témához.

Mivel én ma kaptam ilyen meghívást utána kerestem, látom aggodalmam és fenntartásom jogos. mindenki lehúzástól tart. Én is , nem is lesz ebből semmi.

üdv bgy.
sajnos boka Creative Commons License 2009.10.13 0 0 53
miért ne lenne igazunk? kaptál egy papírt "ezeröté".
Én adok neked ilyet "ezernégyötvené" is, és megígérem, hogy vehetsz repülőjegyet a reptéren, ha ezt felmutatod.

Na, hányat veszel?
Előzmény: fruzsikaa (44)
csekkecske Creative Commons License 2009.10.12 0 0 52
Ha valaki már beregisztrált erre a fantasztikus csekkes megoldásra van még belőle kiút?
horex Creative Commons License 2009.10.08 0 0 51

Fruzsikaa, bookmarkold be ezt a topikot és ha visszajöttél élménybeszámolot irjál

Viszont HA lehuztak, ne irj a homárra, hogy csalók.

 

Meg milyenduma, ha el sem mész már nyertél és nem sajnálod az 1500-at

Hát épp ezzel huznak le párezer/tizezer embert

Erre te nem azt mondod,csalás?

 

Értem már milyen buliba kellene belevágnom :)

by horex

Előzmény: fruzsikaa (45)
brygy Creative Commons License 2009.10.08 0 0 49
Sziasztok!
Az én férjem is kapott ilyen emailt, de nem tudom egyesek miért lovagolnak azon hogy ingyenes sehol egy ingyenes szó sincs a levélbe.
És én is megnéztem pár hotelnek a saját oldalát és volt olyan aminek ott volt hogy mennyit kell fizetni a kajáért ha azzal a csekkel akar valaki oda menni.
Annyi éjszakánként majdnem a szállás mint amit kérnek kajáért de van olyan hely ahol még a reggeli sincs hozzá. Tehát a kaját megspórolja részben az ember.
Természetesen mindenkinek más a véleménye.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.07 0 0 48
Hát igen, ha nem lennének bepalizható naiv emberek, akkor nem lennének ilyen szuper ajánlatok...
Előzmény: Timoc (46)
Syrann Creative Commons License 2009.10.05 0 0 47
Én is kaptam egy 3 napos üdülési lehetőséget. Semmi fogódzó: hová, mennyiért lehet menni, mennyi az az összeg , amelyet ajándékként kapok :Nyertem címszóval. Erről az 1.500 Ft.-ról most olvasok először
Úgy látom, jobb , ha elfelejtem ezt kedvező ajánlatot.
Timoc Creative Commons License 2009.09.23 0 0 46
Minden átverés! Az egész világ! Nincs élet, csak a mátrixban éltek! :)

Nem értem mi a probléma azzal hogy valaki, mint viszonteladó megkeres embereket (és tesz hozzá annyit hogy házhoz szállítja a csekkeket)... és még keresni is mer rajta? az anyja picsmákját.... fujj fujj rohadt kapitalista! :)

A kényelmet és azt hogy eljuttatták hozzád ezt az információt meg kell fizetni!

semmi sincs ingyen.... bocs, de ez való világ!
fruzsikaa Creative Commons License 2009.09.23 0 0 45
Én balatoni szállodában fogom 'lelakni'. Hacsak a férjem nem megy sielni vele Ausztriába kedvező összegért. Nem feltétlen ebéd a főétel, lehet egy svédasztalos bőséges reggeli, és estebéd (ha a sielésből hazaér) Ahogy a szállodával megegyezel.
Előzmény: Törölt nick (41)
fruzsikaa Creative Commons License 2009.09.23 0 0 44
Sajnálom, hogy nincs igazatok. Megkaptam a csekket!
Jövő nyáron lesz felhasználva. Sok ezer szállodából, szálláshelyből választhatok, akik elfogadják az euorest csekket.
Természetesen előzetesen pontosan egyeztetek velük, hogy milyen feltételekkel. Oda megyek, azt a szálláshelyet választom, amelyik nekem megfelel.
Azt hogy ki milyen szájízzel jön el onnan, az lutri, az euorest nélkül is lutri bármelyik szállodában szállsz meg.
Ha csak annyi a kedvezményem a végelszámolásnál, amennyi a kifizetett 1500 Ft, akkor már pénz az ablakban.
Ettől több lesz a megtakarításom, (mert el sem megyek, ha nem így lesz), tehát ez viszont már tiszta nyereség...
Nyugodtan huhogtattok, ha nekem megéri megyek, ha nem, nem megyek, akkor buktam 1500 Ft-ot.

Lottón is elbukhatom.

Az meg, hogy nyer az euorest rajtam 1500 Ft-ot, nem sajnálom, ha én nyerek ezért kb. 5-10 ezer Ft-ot tisztán. Jó befektetés.
Egyébként 1-7 napra szól a csekk 2 főnek.
Előzmény: sajnos boka (43)
sajnos boka Creative Commons License 2009.09.21 0 0 43
drága csillag.

Ez a móka az 1500 Ft-odra megy főleg....Aztán ha van, aki eljut a hotelig(1500 Ft nélkül nem fogsz), akkor még ott is van valami marzsuk, tehát akkor már dupla nyereségük van.
És hogy te milyen szájízzel jössz majd el onnan, na azt csak a jövő tudja, de azért az eü csomagban vinnék tictacot vagy mentolos rágót:)
Előzmény: fruzsikaa (30)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.19 0 0 42

A DVSC még nem kezdte el a hazai Fiorentina és a Liverpool meccs belépőinek forgalmazását. Ezekre eddig csak a 3 meccses bérletet lehetett venni.

Ma találtam egy honlapot, ahol hazai Fiorentina és Liverpool meccs belépőit árulták 95-145 eurós áron. A DVSC a legdrágább jegyet 7500 Ft-ért adja a Liverpool meccsre.

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.19 0 0 41

Nekem egy ilyen Eurorestes nyaralás drágább lenne, mintha nélkülük csinálnám. 2008-ban napi 12000-ért (ifával, áfával együtt) négyszemélyes apartmant béreltem Sárváron, ellátás nélkül. Idén 10 ezer Ft körüli árakon kétszemélyes szobát reggelivel. De ebédelni ott ebédelhettem, ahol éppen megéheztem. Volt, hogy kisvendéglő, ha épp nem volt ilyen arrafelé, akkor egy szendvics, vagy be a boltba egy zsemléért. Tudom, nem nagy ebéd, de nekem nem nyaralás egy szállodában ücsörgés, meg az se, hogy "jajj érjünk vissza ebédre"

Ha elmegyek valahová, akkor szeretem bejárni a várost, vagy környékét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!