Keresés

Részletes keresés

Darwin Creative Commons License 2012.06.17 0 0 638

Darwin Creative Commons License 2012.06.11 0 0 637

Is Hollywood say that Hollywood is The Hell?

movie theater for murder:


movie theaters for better knowledge:


finally, in this movie Hollywood is the Hell:


(these are only some examples where movie theaters as theater find our world's)

Darwin Creative Commons License 2012.06.06 0 0 636

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pécsi_ámokfutás

Kicsit emlékeztet arra ez a story, ahogy Anakin Skywalker tarolt a az EP3-ban. Mondjuk itt a szereplő neve Gere. Érdekes véletlen, hogy Perei Nóra az ott volt akkoriban iskolában.

king David with Gere
http://www.imdb.com/name/nm0000152/

https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts

http://hu.wikipedia.org/wiki/Terrorcselekmény

Persze akadnak még érdekes véletlenek, vívó államelnökünk szakdolgozata kapcsán ugye lemondott, Gere* vívó:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Gerevich_Aladár
elhunyt: 1991.5.14.
felesége:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bogen_Erna
elhunyt: 2002.11.23.

A véletlenek piszok jól időzítették ezeket a halálozásokat, nemde?

"Államterrorizmus, amikor az állami vezetés igyekszik belső vagy külső ellenfeleit fegyverrel és egyéb eszközökkel megrémiszteni és így meghátráltatni. "

Darwin Creative Commons License 2012.06.06 0 0 635

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pécsi_ámokfutás

Kicsit emlékeztet arra ez a story, ahogy Anakin Skywalker tarolt a az EP3-ban. Mondjuk itt a szereplő neve Gere. Érdekes véletlen, hogy Perei Nóra az ott volt akkoriban iskolában.


http://www.imdb.com/name/nm0000152/

https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts

http://hu.wikipedia.org/wiki/Terrorcselekmény

Persze akadnak még érdekes véletlenek, vívó államelnökünk szakdolgozata kapcsán ugye lemondott, Gere* vívó:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Gerevich_Aladár
elhunyt: 1991.5.14.
felesége:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bogen_Erna
elhunyt: 2002.11.23.

A véletlenek piszok jól időzítették ezeket a halálozásokat, nemde?

"Államterrorizmus, amikor az állami vezetés igyekszik belső vagy külső ellenfeleit fegyverrel és egyéb eszközökkel megrémiszteni és így meghátráltatni. "

Darwin Creative Commons License 2012.05.27 0 0 634

Keressük Indián Joe-t!

Mondjuk kettõs beszéd témakörében azér a Thomas (Voldemort) Sawyer bûnös, Muff (Harry) Potter ártatlan bírósági - jogos kérdés, miként jut eszembe - jelenetnél vannak enyhébbek is, még tán a 89 óta szenátor Liebe r Man államából - ott írta Márk a regényt - is?

# Kiegészítés 1.
Ha megfigyeljük elég sok (Balázs is: Schanda, Fekete, Vajai, Dzsudzsák, de most: ) Joe van a történetben: Joseph Lieberman (szenátor 89 óta), Joseph Biden (USA alelnök), Joseph Ratzinger (pápa), Jozef Woytila, sõt még Vados József is akad Budapesten (is, Téten is, egy generációval korábbi, és ha jól tudom szeret sakkozni, akár Magneto az X-menekben), aki ráadásul, milyenek a véletlenek épp a miniszterelnökkel (Viktor) egy további keresztnevet visel.

(Ma ezt a bírósági jelenetet kicsit úgy tûnik átírták (kettõs beszéd: lásd "ahhoz csak hazudni kell" elbeszélõk), és Indián Joe tanácsait követve Muff Potter akasztófa (avagy éhenhal a barlangjában; a Bowie kése - lásd David Bowie és a Labyrinth címû filmje - amivel kiásná magát meg eltörik) alá juttatja Thomas Sawyert. Legalábbis van némi ilyen beütése a jelennek. (feltûnõ kettõs beszédbõl, hogy Thomas Sawyer nevével játszatják Indián Joe szerepét)

EZ, a szereplõk minduntalan úgy variállása "ahhoz csak hazudni kell" "mi belõle élünk jól" jelszavakkal, hogy egy helyre csapódjön ki az ami rossz meg emlékeztet arra, mikor Darth Vader néven hol apám, hol anyám, hol én futottam, attól függõen épp kit kellett nem szeretni a hitelekért.)

# Kiegészítés 2.
József Attila: Altató
"Aludj el szépen, kis Balázs"
Ez a Józsefekrõl jutott eszembe, meg ott van például Mesterházy Attila vagy Liebe Attila esete is a történetünkhöz, és éppen Balázs is ott van.

# Kiegészítés 3.
Olybá tûnik, hogy a hitelezõk embereket cserélnek ki a hitelekért. Tegyük fel Mária nyalja anyut (Mária) amíg meg nem hal, David nyal engem (Dávid) amíg el nem hagyja minimum is az országot, és így tovább.

A dolog lényege, hogy a hitelekért emberéletekkel - nem feltétlen közvetlenül, szépen darabokban a vágyaidat, álmaidat elcserélik a hitelezõk számára kedvezõbbnek vélttel; a témában lásd a 220 felett címû Neoton Família számot - fizetnek.

Továbbá, hogy E köré egy hazugságokra épített mesefolyam keretében cserélgetik az egyes történetekbe a behitelezett szereplõket. Így lehet aztán - a hazugságok keretében - Tom Sawyer szereplõbõl Indian Joe életút. Tom Sawyer életére meg mondjuk felkérik Indián Joe-t. Nyilván ez egy hosszabb folyamat Muff Potter jogi esetétõl Indián Joe törött bowie-késéig. Ebben a hosszabb folyamatban cserélik el sorban-folymatosan a hitelekért a vágyaidat, álmaidat, elképzeléseidet.

# Kiegészítés 4.
Emlékeim szerint ki volt mondva elõre, hogy "csak akkor ébredhet fel, ha már nem tud semmit csinálni" ill. "elõre meg kell venni az életét". Ebbõl a Nóri is tudhatja, hogy a hitelezõk nem akarták, hogy tudjam, hogy azt kellett volna két éve mondanom, legalábbis, ha jól értesültem, azt hiányoltad, hogy nem mondtam, hogy "szeretlek". (Ezt egyébként most a lelkiismeretük nyugtatására arra a közmondásra alapozák, hogy: dehát te mondtad "a szerelem öl, butít és nyomorba dönt"; mintha ezt nem mondta volna mondjuk életében a Gerei Davidovics sose, mi?)



(két érdekesség:
1. David Bowie Labyrinth címû filmjében fontos szerepet kap a Barack,
2. Sofiát egy spanyol hölgy játsza a Nyisd ki a szemedben)

(two interesting thing:
1.David Bowie'S Labyrinth (1985) movie's has an important role Barack's (peach's)
2.Sofie roleplayer is a Spanish women in Open your eyes movie(1997))






(Ide kapcsolódik az a kép Zsófia, Ferenc, Nóra hármasával, de emílthetném Szegedet is, továbbá 91-es születésû, említsük meg tavaly a Liverpoolból a 89-es után eligazoló idén 91-es fekete David-et is; ha ezek után még ráérünk, hívjuk fel az izraeli követséget, hogy ismernek e Dávidot a Túróból izé Tórából? Korán vagy késõn hívták e? Aztán, hogy Sault ismerik e, ugyanonnét? Aztán, hogy ki az új Kadima párt vezetõ? Mi a pártja helyzete? Mi a pártvezetõ helyzete? Mit jelent a "Benjamin" név? Tamás vagy András keresztnevet javasolnak e, ha már a Dávidot láthatóan lopják? Nem mintha akarnék nevet változtatni, csak mégis. Utána hívják fel a PPKE-JÁKob sós kalandjai a szegedi 911-elt, aztán érdeklõdjék meg, hogy az aulában a Nescafé melletti Túró Rudi autómatát is fel kell e tölteni vagy csak a Nescafét? Vegyék fel a mobilt is, hívják fel a négyes metrót. Kérdezzék meg, hol metszik a hármas metró vonalát? Kálvin téren? Svájci? Mint a Nescafé? Jé! Itt hívják fel a magyar tõzsdét, svájci frank csúcs? Mennyi? Mikor? 270+ 2011.8.9! Azta! Végpontjai? Kelenföld-Keleti? Hívják fel George Lucast, legutolsó fejlemények alapján merre tart a felkelése? Nyomorba, mint Yoda a 3. rész végén? Cürukk JÁKSHOW: Fekete kávé kell e? Fekete csokis Túró Rudi? Ezek után kérdezzenek rá Perei Nóránál, hogy akadt e Rita ismerõse az elõzõ munkahelyén? Majd érdeklõdjenek, hogy Szeged kapcsán Nóra, Rita, senoriták összefûzhetõek é, mint a gyöngy? Aztán hívják oda mondjuk Túri Zsófiát és érdeklõdjék meg hol született? Szegeden? Csókolom. Esetleg még kérdezzék meg, hogyé adják az Orosz Nórit a BÉT-en? Há a Túri Zsófit? Ugye nem abból fedezik a felkelésbõl nyomorba yodai nyomvonalat? Hogyé adták a Moszkva teret? Az oroszlányi földrengés mennyit ért a tõzsdén/árfolyamokban? Há a 8.9-es japán földrengés? Ez volt benne a manyupokban, cirka 3000 milliárd a két lány lyuka? Kész Aranyember, bár az Jókai, oda mondjuk a Lendvai jár, abba meg az Orbán.. No mind1. A kérdésekre a válaszokat írásban is: Köszi.)

Darwin Creative Commons License 2012.05.27 0 0 633

Finding Indian Joe!

From the dual talk I like to say two name: Thomas (Voldemort) Sawyer and Muff (Harry) Potter's trial. It's a law thing. Tom Sawyer was written by Mark Twain in Connecticut, where Liebe r Man is the senator form 1989. (and where George W. Bush borned) (muff in hungarian sleng is vulva)

# First amendements
If u search find a lot (as same Balazs: Schanda (lurking suspicion), Fekete (black/schwarz), Vajai (buttered), Dzsudzsák, but now: ) Joe's in this story: Joseph Lieberman (senator from 1989), Joseph Biden (Vice President of USA), Joseph Ratzinger (pope), Jozef Woytila (pope), so Jozef Vados is there in Budapest (as same as an uncle from me in mad's house, who likes to play chess as Magneto in X-men movies) who, what coincidence, has a third name (Viktor) which same as Prime Minister of Hungary's name: Viktor (Orbán).

(Tom Sawyer's trial chapter a little bit changed to nowdays. (for to dual talk; "only lie to for this" talkatives) Indian Joe give advices to Muff Potter to hang (or to die of starvation in his cave: his Bowie knife - look David Bowie and movie: Labyrinth - which could solve this situation is broked - Tom Sawyer. Are u feel this in this story? (surprisengly from dual talk, that with Thomas (Voldemort) Sawyer name's plays Indian Joe's role)

This changeing of characters "only to lie this". "we live from him/her life" slogens results, that every bad thing goes to a center. And this same as somebody say once to my father is Darth Vader, once is my mother is Darth Vader, once myself is Darth Vader, depends which one to dislike/die to the creditials. (this world is not a "star wars" is a "soul wars to brakeing end credits)


# Second amendements
"Attila Jozef: Going to sleep
..Goes to sleep, small Balazs.."
I remember to this from Josephs, becouse political left leader is an Attila (Mesterházy), or remember Liebe Attila, and there are Balazs-s.

# Third amendements
Itt looks, that creditials exchangeing peoples (or soul of peoples) to another peoples becouse of credits. For example Maria lick my mother (Mária, Ani) to her dies, David lick me (Dávid) to my dies/to me leave my country, and so on.

The main in this thing, that to give your life/souls to credits. (you pay your soul, they pay with credits) Not sure suddenly, but slowly, at pieces of as a puzzle, your wishes/desires exchange to another peoples/souls (as exchange money in exchanges) what they think that better to them. I suggest to see for this Above 220 song from Neoton Family:


So, around these tales/lies exchangeing in stories the credited role players. It could result - in dual talks or with lies - with a Tom Sawyer name an Indian Joe life. To Tom Sawyer's life lived by for example Indian Joe. Of course, it is a longer story from Muff Potter's trial to Indian Joe's broked Bowie-knife. In this longer story exchanging continously your wishes/dreams/desires to credits.

# Fourth amendements
In my memories I remember that was sayed "only open his eyes when he does do nothing" and "we buy his life forward (- on stock exchange this is forward contract)". From these (Only open his eyes when he does do nothing) Nori knows, that creditials do not want, that I know, what must to say to Nori two years ago. If I know the true You are angry to me becouse I do not said then, that "I love you". (And this based on a hungarian saw which: you said that "love kill, carry to mad and carry to poverty"; as did not said nobody in Hungary for example Gerei Davidovics, isn't it?)

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 632

In this two scene (in Sean Penn & Harrison Ford) you will find a lot's of gestures of my - 8.16 borned, Lipót/Ludwig/Lajos/Alois/Louis nick/named - grandfather:




(for example jews president/prime ministers everyday use some of his gestures, not as many as you see there, but a few)





(ja és mivel néhány kérdezték tőlem, hogy "mi van pénz helyett", és a "pénz helyett" nem kell semmi, utalhattok ti világszerte egymás közt, akár Ausztráliából Kamcsatkába is közvetlenül, nem kell hozzá egyik kormány hozzájárulása sem; ha meg korlátozni akarják, észreveszitek egyből; a bankszámlaszámotokat interneten megtudjátok osztani, beszélgetni is tudtok..)




(some people questioned me: "what could you use if not money", so I say there is nothing "if not money". you can use bank accounts from Australia to Kamchatka direct, do not important government accept to this; if some government want check or forbid direct use bank accounts between counties you will see; you can communicate on internet, you can say your bank account each other on internet, you can direct use bank accounts between countires accros borders.. why is question "what could you use if not money?" money has a crossborder system as internet)

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 631

Black/Schwarz=Fekete who fuck Nori

http://www.mta-ius.hu/page_2_hu/fekete_balazs.htm?picture=pic1
http://m.cdn.blog.hu/mo/mosmaiorum/image/Szerzok/fekete_MM.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Arnold_Schwarzenegger

Gere who fuck Nori:

http://www.imdb.com/name/nm0000152/
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts


Ferenc who fuck Nori:
http://iwiw.hu/pages/user/search/search.jsp?freeText=huber+zolt%C3%A1n+ferenc
(on this link u will see only Ferenc Zoltán from Gyõr, with Huber family name)
https://www.facebook.com/Galeee001

Nori has connetzion to earthquakes, President dies, President wifes dies, Prime minister resigns, monetary politics as Hungarian CHF peak in 2011.8.9, and so on.. world wide events. As Saul in Israel, Sonia in Israel, Maria Shiver in California, Ted & Eugenia Kennedy in USA, resign of PM of Italy (Berluscni b. on 9.29) You can read more on my facebook page.
(I'm Zoltán Dávid from Gyõr)

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 630

Black/Schwarz=Fekete who fuck Nori

http://www.mta-ius.hu/page_2_hu/fekete_balazs.htm?picture=pic1
http://m.cdn.blog.hu/mo/mosmaiorum/image/Szerzok/fekete_MM.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Arnold_Schwarzenegger

Gere who fuck Nori:

http://www.imdb.com/name/nm0000152/
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts


Ferenc who fuck Nori:
http://iwiw.hu/pages/user/search/search.jsp?freeText=huber+zolt%C3%A1n+ferenc
(on this link u will see only Ferenc Zoltán from Gyõr, with Huber family name)
https://www.facebook.com/Galeee001

Nori has connetzion to earthquakes, President dies, President wifes dies, Prime minister resigns, monetary politics as Hungarian CHF peak in 2011.8.9, and so on.. world wide events. As Saul in Israel, Sonia in Israel, Maria Shiver in California, Ted & Eugenia Kennedy in USA, resign of PM of Italy (Berluscni b. on 9.29) You can read more on my facebook page.
(I'm Zoltán Dávid from Gyõr)

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 629

http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel



First look: Rachel Welsh Fargo and Coo... Rachel mother of Benjamin... In the Lucky Luke The Stagecoach comic you will find a pistol which cached in Bible same as in Shawshank Redemption where in Bible cached a hammer what named at first to toothbrush in Shawshank Redemption movie. The black dressed priest has this weapon:
http://lecturederaymond.over-blog.com/article-25764483.html

Kings of Israel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saul
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaul_Mofaz
http://en.wikipedia.org/wiki/David

http://www.imdb.com/name/nm0000152/
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts
http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon



BIBLIA
József története

Ják OB, hosszú évek óta Kánaán pátriárkája... Tizenkét fia körében élt, akik két feleségétõl, Leától és Ráheltõl...
- Na, nézzétek csak Simon, Lévi! Az álomlátó tisztel meg bennünket! Ne hagyjuk veszni az alkalmat! Öljük meg! Majd azt mondjuk, hogy széttépte egy vadállat... - kútba vetik, majd: - Adjuk el Józset ezeknek a kereskedõknek, így megmarad az élete, de nem is áthat nekünk. - és eladják húsz sékel ezüstért Egyiptomban... Telnek az évek és József felügyelõ lesz Egyiptomban. Így találkozik a piacon testvéreivel (leszámítva Benjámint), akiket kémnek jelent:
- Honnan jöttök? - Kánaánból - Hogy kémkedjetek... - Jól van, csak egyikõtöket tartom itt fogva, de ha a többiek nem jönnek vissza halál fia lesz... Simon marad ott túszként. Mikor is visszatérnek már Benjámin is velük van. Majd távozásukkor kerül sor a képekben vázolt jelenetre.

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 628

Képregény 80-90-es évek fordulója. Tom & Jerry képregény Hirdetései:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftorzsasztal.hu%2FArticle%2FviewArticle%3Fa%3D118021615%26t%3D9207224&h=YAQHlZJs_

Hatodik füzet: Katajev hétszínvirága.
(errõl tudni kell, hogy orosz gyerekirodalomból Valentintõl olvastam tán a leghosszabbakat; Puskintól meg talán a legtöbbet, bár azok meg nagyon rövidek egyenként)

Tizenharmadik füzet, (Saul és David - továbbá Salamon és Benjámin, tehát az Ószövetség - korába megyünk vissza) a szerelmes Salamon szívérõl lesz szó a Biblia zeneileg legmagasabban frekventált könyvében, az Énekek énekében:

Napjaink David (Richard Gere David king filmjétõl egész hosszú listát leheten itt írni), Saul (Mofaz) történetében találunk Benjamin (Netanyahu)-t is, mit tesz Isten, tizenegyedik kötet ugyanott, ugyancsak az Ószövetségbõl:

Na, mit tesz Isten, 2012-re összehozta a szerelmes Salamoni döntésrõl való Saul-David-Benjamin kérdéskörét Izrael magának.

Azért leírom a párbeszédeket:

Amely az Énekek éneke címet viseli:
- A biblia minden könyve szent, ám az Énekek éneke, melynek szerzésében Salamont gyanítjuk, a legszentebb.
Egy rabbi és a tanítványai a Jézus Krisztus elõtti 3. században.
- Rabbi, mi az az ének?
- Amikor Isten betölt egy szívet, ahogy lehelet egy nádsípot, akkor a szív elénekli énekét.
Salamon szíve olyan volt, mint egy szerelemre vágyó fiatal lányé.

Benjáminé:
- És most menj utánuk és hajtsd végre a parancsaimat...
- Álljatok meg! Miért fizetettek rosszal a jóért? Miért loptátok el az uram serlegét? Ebbõl a serlegbõl olvassa ki a jövõt!
- Ellponi egy serleget? Isten mentsen minket ilyen vétektõl!
- De gyõzõdjön meg róla magad! Ha megtalálod valamelyikünknél haljon meg a bûnös, mi pedig legyünk a nagyúr rabszolgái... Pénz! Ez képtelenség!
- No lám! Jól kezdõdik... A következõt!
Az intézõ minden egyes zsákban megtalálja a pénzt, amit az élelem beszerzésére hoztak, Benjámin zsákjában pedig:
- Itt a serleg! Nos hát, minden világos!


http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel



"Magyarországon egyetlen egy történet jelent meg a fõhõs mind a négy, itthon használatos elnevezésével, ez pedig nem más, mint “A postakocsi”. Elõször az újvidéki Taplraesett Tom (még a 70-es évek végén), majd az Alfa Willám Willje (1984-85), ezt követõen az Egmont-Pannónia Villám Vilije (1989), végül pedig a Pesti Könyv Kiadó Lucky Luke-ja (2007) kísérte a (#Rachel Welch#) Wells Fargo kocsiját, az utasokat és az aranyszállítmányt."

Ez csak azért említem meg itt, mert ebben esik meg az, hogy a Bibliába van elrejtve a fegyvere az egyik szereplõnek, akárcsak ugye a fogkefe/kalapács az A remény rabjaiba.

Mégpedig annak a fekete ruhás álpapnak, akit itt lehet látni képen:
http://lecturederaymond.over-blog.com/article-25764483.html

Kings of Israel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saul
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaul_Mofaz
http://en.wikipedia.org/wiki/David

http://www.imdb.com/name/nm0000152/
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts
http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon

(Egy érdekesség, napjainkban nem csupán egy Benjamin Izrael miniszterelnöke, de egy Saullal kötött a napokban egységkormányt.)



http://www.imdb.com/title/tt0031971/
http://www.imdb.com/name/nm0872456/
http://www.imdb.com/name/nm0686883/

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Platt_(footballer)

http://en.wikipedia.org/wiki/La_Diligence_(comics)

http://www.youtube.com/watch?v=KBfOY3xaVYY
http://www.imdb.com/name/nm0000173/
http://www.imdb.com/name/nm0635815/
http://www.imdb.com/title/tt0203009/

Napjaink vezetõ világhírei közül egy ausztrál:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rupert_Murdoch

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 627

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Moyes
David William Moyes (born 25 April 1963)
Moyes became manager of Everton in March 2002

http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Orbán
Viktor Orbán (Orbán Viktor, Hungarian pronunciation: [orba?n viktor]; born 31 May 1963)
Thus, Viktor Orbán became the second youngest Prime Minister of Hungary at 35 (after András Hegedüs), serving between 1998 and 2002.[7]

http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson
http://hu.wikipedia.org/wiki/Csányi_Sándor_(bankár)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Demján_Sándor
http://hu.wikipedia.org/wiki/Egervári_Sándor
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_Great

http://hu.metapedia.org/wiki/Várszegi_Gábor
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/20070612/egyuttmukodes_a_liverpool_es_a_sandor_karoly_akademia_kozott

http://en.wikipedia.org/wiki/Arsene_Lupin
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Leblanc
http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=blanc&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=fr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nTqxT9B_xdiyBoC_lLQG&biw=1247&bih=845&sei=oDqxT9nCJsfXtAbautyMBA
http://en.wikipedia.org/wiki/Arsene_Wenger
http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Szentesi_Gyorgy_szerk_Arzenal_82&id=2101119452&type=10
http://en.wikipedia.org/wiki/Lázár_Szentes


Na tehát, a 86-os vébén ott járt Egervári Sándor, a magyar csapat azóta nem járt vébén, viszont azóta egy Sándor van a MU élén.

Azt az Szentesi féle Arzenál 82-es könyvet én gyerekkoromban sokat forgattam, akkoriban játszott Gyõrben Szentes Lázár. Valamivel késõbb két Maurice Leblanc regényben találákoztam Arséne Lupinnal. Arsene Lupin Sherlock Holmes ellen úgy 91-2 környékén, és néhány évvel késõbb az Arsene Lupin a nõk lovagjával. Mint látható a szerzõ neve a francia blanc, azt értelmezhetjük akár feketének, akár fehérnek is. És ugye Arsene Wenger az Arsenal élén is francia.

És úgy gyerekkorom óta, valamivel tán még 86 elõttrõl, FC Liverpool szurkoló vagyok. Ami ott a vörös és nem a kék csapat. A 63-as David meg éppen Orbán Viktor leköszönése óta regnál a kékeknél. Észrevehetjük, hogy az USA válogatottak meglehetõsen kedvelt célpontja a csapat: nemcsak a legrutionsabb kapusuk, de a legrutinosabb csatáruk is itt szerepel. (újfent elõvehetjük a hitelezett kettõs beszéd témakörét)


So, on FIFA 1986 were Alexander hero of Siege of Eger (Sándor Egervári)
http://en.wikipedia.org/wiki/Eclipse_of_the_Crescent_Moon
Hungarian team never were from 1986 on FIFA WORLD CUPS.

At my childhood I read a lot Arzenal 82 book from George Szentesi. At that days were player there Lázár Szentes. Short after I red two books from Maurice Leblanc with Arsene Lupin. At Arsene Lupin against Sherlock Holmes in 1991-92, and in ~96-7 at a second Arsene book. As you see writer Blanc (means white) is a french, which could explanation to white or black. And Arsene Wenger as same a french guy as manager of Arsenal.

From my childhood, earlier that 86, I'm fan of Reds of Liverpool. David from 63 reigning at blues from 2002 when PM Orbán (63) resigned from Hungary. If u look team Everton, u will see, that USA team is very strong in Everton, not only their goalkeeper but goalscarers as same is the most veteran from USA national team. (so if we read this, we can thinking on dual talk at next)

At finally England Premier League finished with 89 point at champions. MU scores a goal from Everton talent Rooney at 20' minutes and MC won a 3:2.


Pictures from a worldwide (dual talk) tale:
http://www.youtube.com/watch?v=8PzXj_rssEw&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=5sBj6Aqytac

Kétszázhúsz felett:
Cirkuszt a pénzért, a pálya ma is megtelt,
Élõ plakátok hirdetik a versenyt.
Valaki kiszáll, valaki elszáll,
Valaki a pálya szélén hot dogot és hideg sört kínál.

Ref.:
Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot,
Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.
Kétszázhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol,
Kétszázhúsz felett több már nem lehet a kerékbe zárt magányból.

Cirkuszt a pénzért, a nézõ nem veszíthet,
Hajtûkanyarban minden kiderülhet.
Valaki kiszáll, valaki elszáll,
És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt álmokat talál.

Ref.: 1x
Valaki kiszáll, valaki elszáll,
És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt álmokat talál.


Kétszázhúsz felett (Above 220; english translate):

Circus for the money, the track is still full,
Live posters advertise the competition.
Someone gets out, someone crashes,
Someone on the sidelines hot dogs and cold beer.

Ref:
Two hundred and twenty above do not even realize, and leave the reality
Two hundred twenty revalued over the world in yourself.
Two hundred twenty one over there with you, close to the distance,
Two hundred and twenty more than the wheel can not be closed solitude.

Circus for the money, not lose the audience,
Every hairpin turn.
Someone gets out, someone crashes,
And all night wondering just found scattered dreams.

Ref: 1x
Someone gets out, someone crashes,
And all night wondering just found scattered dreams.

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 626

Story of world wide true basement:

http://www.imdb.com/title/tt0498380/
a letter writer form 4:30 at next:
http://www.youtube.com/watch?v=Zkty51PdRXY
"letters from Iwo Jima":
https://www.facebook.com/messages/100000413472984
her "partner" Gere David:
http://www.imdb.com/title/tt0089420/
Now arrived Saul for Israel government (Saul Mofaz to new government with Kadima).
In last days of 80's first days of 90's were Kandi comic series in Hungary. Some of these adverts:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118021615&t=9207224
So there is Solomon, there is a Solomonian love, there is Benjamin, and there is Russian writer Valentin (Kataev).

Some interesting number in this Kandi comic:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118013966&t=9205670

A superman story from Clone Wars (Dávid, David, earlier Ferenc as my father) with Jonathan father as May mother of Spiderman:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118015871&t=9157310

911 in Kandi - Spiderman - comic at 80-90's:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116978310&t=9006611

Andersen & Jameson (at mostly for my hungarian readers to understandings) in Kandi - Spiderman - comic at 80-90's:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116978310&t=9006611

dual talk in media:
Fc Waalwijk today:
22' [0 - 1] T. Kalas
55' [1 - 1] K. Nemeth
69' [1 - 2] B. Wilfried
75' J.v.d. Heijden
80' [1 - 3] B. Wilfried

with 89 point:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_Premier_League
1 Manchester City (C) 38 28 5 5 93 29 +64 89

scores at 89:
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_UEFA_Champions_League_Final
man ot match b. on 8.9:
http://en.wikipedia.org/wiki/Filippo_Inzaghi

http://en.wikipedia.org/wiki/Everton_F.C.
look player of USA national team members

http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.
look nowhere of USA national team members

How to choose a President in USA:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116349268&t=9185131

Here - if u read everything - u find pictures from presidents with interesting connections, find infos from Kennedys, Arnold Swarchzenegger divorce's, Sonia Peres dies, Japan atomic catastrophe background, Indonesian earthquakes backgrounds, monetary secrets as why was CHF peak in Hungary on 2011.8.9., what connection between Tzipora Livni (58) & Avigdor Lieberman (58) across Sharon's of world, why is from 1989 a Lieberman senator in USA, why a 89 borned man Anakin Skywalker & Harry Potter in movies and so on, so on...:
https://www.facebook.com/zoltan.vados?ref=tn_tnmn

dual talk in last 2 years everywhere:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=111541416&t=9198554
In this dual talks, u will find earthquakes world wide, hundred thousands dies, atomic catastrophes, terror actions, military actions, politicans, presidents, Barack, Medve, Gerard, Sárközy, David as Cameron or Petraeus and so on, lot's of lies behind dual talk at world wide.
More in this title from Darwin nick's:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198554
and find more - but not only this in his all comments - in Darwin nick's talks:
http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?o=2&aq_text=&aq_cre=&user_id=172744&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=1

Everybody says to me "U r guilty" why? What did I? Nobody knows. But it must be a guilty man to creditials. U r lying day after day. "U did this, u did that" and so on. I don't have job, nobody pay for me, what is my sin? What? I did earthquakes? Or u did? I did wars? Or u did?

Here is my bank account:
Vados Zoltán or Vados Zoltán Dávid name
HUF/USD/GBP/EUR/CHF

HU26
10800014-60000006-12073759
HU90
10800014-40000006-12436738
HU27
10800014-30000006-12051275
HU50
10800014-70000006-12073767
HU25
10800014-50000006-12437572

Will somebedy transfer for me? Will? How did u say that anybody behind me or anybody with me if nobody pay on my accounts? How? Dual talk and lie.

Everybody knows what I wrote is the true. Everybody knows that for this true a lot's of people died worldwide. Everbody knows that I'm a ridden. My family died shortly as I live in a war, but in Europe is not war. I dont have father, mother, grandparents, nobody. But I'm lost my job, I'm target of media, on the street I had attack which caused that I went to hospital, nobody get a job for me, nobody pay for my job, I got cianid acid, I banned from a public institute without cause (I have for document this on internet), but everbody want a guilty man for the world for the creditials. Jews are says "u r nazi", hungarians are says "u r not hungarian", "u r not christian" "u r not jews" "u r not muslim" and so on "u r nobody" "u originate money" "dont get a job, u originate a job for u" and so on. So, today I have home (I pay monthly as many forint as in dollar ~200-250; I say MONTHLY, I pay bills from this, I'm eating from this, I clothing, repairing and so on), but if U don't give donations (my family died: parents & grandparents; & I dont have wife, children, I dont get job I dont get money from my country) to me perhaps I will homeless. But I can use other word, I dont say "money" I say "defence" against Hungarian torture what for a tool "money" "job" "legal defence" and so on.

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 625

Miért halt meg az anyám 2009.11.22-én? Háááát, uuugye...

László bassza Máriát:
https://www.facebook.com/laszlo.gere.18?ref=ts
Látható az ING és az ÓRA tüntetõ mutatása.
https://www.facebook.com/marika.gere?ref=ts
A hölgy büszke a hajára, had ne mondjam a FODRÁSZATOT, mondjuk az A remény rabjaiból (lásd mozis jelenet). Ahogy az ott Nórára hajazó fogkefét SE.

Hogy aztán Dávid bassza Nórát:
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts
https://www.facebook.com/nori.orosz.1?ref=ts

Kiegészítések: anyám Mária, nagybátyám László néven fut(ott).

László itt még Anikót kefélgette szorgalmassan:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Való_Világ_2

További kiegészítések lásd izraeli találkozó a cseh és az usa vezetõséggel, aztán a David nevére hajazó szeptember óta cia vezetõ vagy épp a david king címû amerikai film a gere család egy prominens tagjával.

Egyébként a képen laci éppoly kopasz, mint Huber Zoltán Ferenc Gyõrben.
Amit még Dávid király sztorijához tudni kell, hogy családunkból éppen László nagybátyám járt Izraelben, ami könnyen köthetõ Dávid királyhoz.

(aztán érdemes elolvasgatni az adatlapom utolsó néhány postját is Nóri témában, Izrael-USA-Cseh vs. Magyar találkozón át, pornófilmbe oltott Nórin keresztül sokmindent találni)

#

Why did my mother in 2009 on 11.22.? So, so...

Laszlo fuck Maria:
https://www.facebook.com/laszlo.gere.18?ref=ts
Watch is watchable easily.
https://www.facebook.com/marika.gere?ref=ts
This women easyli watchable is very proud her hair. So as in Shawshank Redemption a movie star, isnt it? And in Shawshank Redemption there are a teetbrush which hidden in Bible. Which is connecting to Nóri.

After than Dávid fuck Nóri:
https://www.facebook.com/reacher05?ref=ts
https://www.facebook.com/nori.orosz.1?ref=ts

Some other information: my mother name was Maria, my uncle Laszló.

Laszló fucked Anikó earlier:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Való_Világ_2

Look Israel - Czech - USA meeting before Ungarn - Czech football match, David CIA leader from september, Richard Gere David king movie, and so on..

As bold laci as Huber Zoltán Ferenc in Gyõr.
What U like to know to Richard Gere David king stories is that my Laszlo uncle was in Israel, only my family.

(at last I suggest my facebook page last post, where u find from Nori: Israel-USA-Czech vs. Hungary, Nori left side in porno, and some others..)

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 624

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118165530&t=9070656

If creditials tale will continiue in future, than the small girl - who borned at first - will be GOD of Jews, the small boy - who borned at second - will be DEVIL of Jews. (if dual talk continiue then on media u will see reverse)

Hungarian plan is, that this small - Victoria namedy - girl (boy is Botond) will fucked/suck for the country in next decades. (becouse she is girl, she can suck, she could be fucked, that she like these) (maybe Nori's story is the example from the next to this girl) (their family name is Kiss which is english/hungarian "csók/small")

Now you see them on pictures, you can use this pictures to follow her/him across pictures, or repairing them from their childhood to their all life with these pictures.

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 623

Azt is jó lenne ha mindenki megértené, hogy a filmek olyanok, mint a Puppet show, az egyes szereplõket a hitelezõk oda vetítik ki, ahova akarják.

(R2-D2-t és C3-PO-t eladhatják külön például: mindkét számsor nagyon klapool a most zajló három év folyamataihoz, ahogy végig rímel az A birodalom visszavágra - abban ott van a "késõn érkeztek" motívum is a gáztermelõ - orosz motívum, akárcsak az ewok "Medve" az 6. részben - Bespinen- és a kifagyasztásra is ez a három év) (ep 5.: vesztenek, menekülnek, elszakadnak; ep 6: gyõznek, terveznek, összejönnek - Solo és Leia)

Arnold Schwarzeneggert el lehet adni Fekete Balázsnak (gondoljunk arra Arnold a T2 a moziszereplõket üldözi, a Total Recallban titkos ügynökként tér eszméletre, az Utolsó akcióhõsben meg eleve moziszereplõ), ha balról az néz ki jónak, Richard Gere akár Micsoda nõ, akár David king egyaránt eladható David Gerének, ha balról az néz ki jónak.. Ott úgy lehet hazudni, ahogy jólesik. Milliomos playboy, jachtal meg csöves lehet két különbözõ film fõszereplõje is.. Idõnként még a negatív szereplõ is lehet fõhõs.. és így tovább. Ellenben a Facebookon nem látok senkit, aki hasonló témákat kommentálna, mint amikrõl én írok.

Az én bankszámlám nyilvános világszerte, munkanélküli vagyok és senki sem utal rá külföldrõl, ami megy rá, az a havi hetvenezer, az az örökségem a halott anyám és apám után.

Talán az USA terve az volt, hogy ebben a húsz évben Magyarországon rám mutogat, hogy elad Luke Skywalker vagy mondjuk T1000-es címszó alatt (vagy bárki más mozi szereplõ) és ezzel egyidõben felépít a húsz évben más emberekbõl - vagy politikai pártokból - Luke Skywalkert (és bárki egyéb moziszereplõt). Végül, mikor a filmek hitelessége zéróra csökken, én majd meghalok - mondjuk anyagi hiányból fakadólag, és minden szereplõ ott lesz körülöttem. (gondoljunk a Neoton Família 220 felett címû számára és videóklippjére)

Vagy: az vajon véletlen, hogy Beck ham és Hungr y? Azaz kajából vissza és éhes ország? (részletek Dávid történetébõl)

#
I like to see that everybody understanding, that movies are as Muppet show, where any man connected to any rolers how creditials want.

(R2-D2 and C3-PO could be sold not together but separetly: this two number pair (if want replace alaphabets to english ABC's ordinal number) very easily connect to this 3 year, and could be connect easily to Empire strikes back - where is too late arrive motives in gasruler - russian motives (as in ROTJ ewok bears - Medve -) - Bespin - and defreeze as same this 3 years) (ep5: loose, fugitive, seperate; ep 6: victory, planning, together - Solo & Leia)

Arnold Schwarzenegger could sold out as Balázs Fekete (think that in T2 Arnold against movie rolers, in Total Recall he got memories as secret agent, in Last action hero is a movie roler) if from left looks good that; Richard Gera as Pretty Woman, as David king sold out to David Gere, if from left looks good that. There u can lie what you want. Playboy millionaire with yacht & homeless in athlete as same as could be main charachter of movies. Denzel Washington could be die and after get women: look Deja Vu.
BUT, on Facebook (forums and anywhere), I don't see anybody who wrote same thing as I'm.

My bank account public at worldwide, I'm unemployment, nobody for me from abroad, what is on is my heritage from my died mother & father, this is the monthly 200-250 euros.

Was USA plan with dual talk, that they sell out in twenty year me in Hungary as for example Luke Skywalker or T1000 (or anything else movie roler) and same time they build up in this twenty year other peoples - or political parties - as Luke Skywalker (and anything else movie roler). At finally when movie caracter's credits goes to zero, I will die - becouse of monetary reasons -, and every rolers will circle around me. (think to Neoton family's Above 220 titeled songs and videoclip)

Or, is this coincidence, that Beck ham & Hungr y? Back from eat and hunger country? (episode from David's story)

#
Bar ack, Bar ak, Bar Refaeli, BAR team
Ger e, Ger a, Ger aldine, Ger hard, Ger many

#
Is not joke:
(I live monthly 200-250 euro in Hungary. My bank account happily receives donations from worldwide to compensate torture in Hungary becouse of I say the truth.)

Vados Zoltán or Vados Zoltán Dávid name
HUF/USD/GBP/EUR/CHF

HU26
10800014-60000006-12073759
HU90
10800014-40000006-12436738
HU27
10800014-30000006-12051275
HU50
10800014-70000006-12073767
HU25
10800014-50000006-12437572

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 622

Dunaharaszti:
https://www.facebook.com/nori.orosz.1?ref=ts

Czuczor sziget, Sport sziget, Caminó panzió.. wow.. Nóra sétány wow2*

http://www.szobak.hu/

http://en.wikipedia.org/wiki/Kamino
It is inhabited by a race of tall, elegant, long-necked creatures, called Kaminoans, who keep to themselves and are known for their CLONING technology.

32 BBY-ban Sifo-Dyas Jedi mester - a Tanács tudta nélkül - megrendelést adott egy klónhadsereg gyártására a Köztársaság számára, mivel látomásai hírt adtak neki az eljövendõ háborúról.

A tartályokban növesztett klónhadsereg adta a nevét a 22 és 19 BBY között zajló Klónháborúknak.



http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_háborúja:_Klónok_háborúja

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Petraeus
The current Director of the Central Intelligence Agency. He was sworn in on September 6, 2011.
David king

Richard Gere
http://www.imdb.com/name/nm0000152/
911:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116978310&t=9006611
Secret Service:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118013966&t=9205670
Saul az egységkormányban:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaul_Mofaz
Benjamin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118021615&t=9207224

Klónozás

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bioetika#Kl.C3.B3noz.C3.A1s

... Ha párok használnák ezt a módszert, és mondjuk elkészítenék a nõ mását, akkor a férj szeme elõtt ott lenne a felesége két példányban csak egy emberéletnyi korkülönbséggel. !!!Nem fogja ez felidézni egy sajátos szerelmi háromszög lehetõségét?!!! Azt, hogy egy ember mivé lesz, nemcsak génjei, hanem külsõ hatások is befolyásolják. Ahhoz tehát, hogy valakit a szó szoros értelmében lemásoljanak, valószínûleg hajszálpontosan ugyanolyan körülmények között kell nevelni, már a fogantatástól kezdve, amilyenek között a „mintapéldány” fogant és nevelkedett. Megteheti-e egy társadalom, hogy már az élet kezdetén megmásíthatatlanul elhatározza egy ember teljes életútját, sõt már kifejezetten egy bizonyos funkció kedvéért hozza létre õt, miközben ugyanez a társadalom alapvetõ jogként vallja a hivatás szabad megválasztásának jogát? Nem egyfajta modern rabszolgaság ez?

Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 621
Darwin Creative Commons License 2012.05.23 0 0 620

A bal oldali számháborús, megbaszásos konfliktuskezelõs rendszer elemei közül megemlítenék egy továbbit is:
Hernádkak
Kiss Orosz Nóra
Orosz Mariann
a település irányítószáma:
3563 35+63=98 36+53=89

Esetleg megemlíteném Hernád Mariannt - JÁK-os munkatársat-, ugyan iránytószámot ez ügyben nem tudok, de az esküvõje és a hernádkaki Orosz Mariann esküvõje idõpontja kevésbé tér valszeg el, mint Perei Nóra - szintén JÁK-os munkatárs - hamis meg valós felmondása között.

Aztán tessék elmélázni egy ici-picit, ha már nemzeti/nem nemzeti kérdés, hogy: Ki magyarabb, Richard Gere + David Petraeus vagy a hernádkaki Orosz családnevûek?

Gondoljuk végig, miért lop valaki elhasznált - valamikori - fogkefét, és miért hazudja azt valaki, hogy kirúgták? (a kettõ közel egy idõre esik és azonos témakört érint)

Ezt most helyezzük ezt el abba a hitelrendszerbe amiben én se munka, se Nóri..

Tehát gondolkozzunk el azon, hogy ezek a már eléggé nyilvánvaló hazugságok és lopások milyen valóságos képet próbálnak kitakarni..





#

Czuczor sziget, Sport sziget, Caminó panzió.. wow.. Nóra sétány wow2*

http://www.szobak.hu/

http://en.wikipedia.org/wiki/Kamino
It is inhabited by a race of tall, elegant, long-necked creatures, called Kaminoans, who keep to themselves and are known for their CLONING technology.

32 BBY-ban Sifo-Dyas Jedi mester - a Tanács tudta nélkül - megrendelést adott egy klónhadsereg gyártására a Köztársaság számára, mivel látomásai hírt adtak neki az eljövendõ háborúról.

A tartályokban növesztett klónhadsereg adta a nevét a 22 és 19 BBY között zajló Klónháborúknak.



http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_háborúja:_Klónok_háborúja

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Petraeus
The current Director of the Central Intelligence Agency. He was sworn in on September 6, 2011.
David king

Richard Gere
http://www.imdb.com/name/nm0000152/
911:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116978310&t=9006611
Secret Service:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118013966&t=9205670
Saul az egységkormányban:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaul_Mofaz
Benjamin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=118021615&t=9207224

Klónozás

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bioetika#Kl.C3.B3noz.C3.A1s

... Ha párok használnák ezt a módszert, és mondjuk elkészítenék a nõ mását, akkor a férj szeme elõtt ott lenne a felesége két példányban csak egy emberéletnyi korkülönbséggel. !!!Nem fogja ez felidézni egy sajátos szerelmi háromszög lehetõségét?!!! Azt, hogy egy ember mivé lesz, nemcsak génjei, hanem külsõ hatások is befolyásolják. Ahhoz tehát, hogy valakit a szó szoros értelmében lemásoljanak, valószínûleg hajszálpontosan ugyanolyan körülmények között kell nevelni, már a fogantatástól kezdve, amilyenek között a „mintapéldány” fogant és nevelkedett. Megteheti-e egy társadalom, hogy már az élet kezdetén megmásíthatatlanul elhatározza egy ember teljes életútját, sõt már kifejezetten egy bizonyos funkció kedvéért hozza létre õt, miközben ugyanez a társadalom alapvetõ jogként vallja a hivatás szabad megválasztásának jogát? Nem egyfajta modern rabszolgaság ez?

ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.24 0 0 619
Előzmény: Törölt nick (618)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.10 0 0 618

Szakrális geometria vagy más néven szent geometria témaköre mennyire ON itt?

Sajnos nem találtam ilyen topikot.

e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.15 0 0 616

...."persze, minden relatív, mondta a kéményseprő. mihez képest ugyebár...."

 

Látom "fogtad a gombot" ! ;)

 

Ez lett a Te szerencséd! ;)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (615)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.14 0 0 615

Hová tüntél Darvin?

 

e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.07.16 0 0 614

Ne kérj meg rá légyszíves !

 

( félő,hogy én bánnám meg elsőnek! ;)

Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 613

An international entertainment: killing children (What a wonderful world):

A movie which has lot's of connections of nowdays:
jokes in this movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537442&t=9198554
comments before movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537612&t=9198554
some more comments::
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537470&t=9198554

To renaming Moscow Square, one of biggest prominents of Hungary:
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Szijj%C3%A1rt%C3%B3_P%C3%A9ter_az_Orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9sben_2010-02-22.jpg&filetimestamp=20100908200719
(I suggest to watch timings of picture history)
Hungarian prime minister case without watch:

http://www.daylife.com/photo/05oD6Td9hLcA1?q=merkel

movie (Moscow Square):

http://isohunt.com/torrent_details/13557627/moscow+square?tab=summary
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/02/03/10/Moszkva_ter.aspx
http://online-filmek.hu/film/1-moszkvater

how can connecting "Szíven szúrt ország" "A country which heart stuffed" movie?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537889&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537905&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538000&t=9198554
(I suggest to watching borning dates of all of handballers)


and from nowdays:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538181&t=9198554

and "Valami America 2." ("Something American 2."?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538239&t=9198554

"Csillag születik" ("Star is Borning") program from Tv and jury:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538426&t=9198554

 

Lybian war with Mouammar Gaddafi:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538530&t=9198554

 

Tax hamburger case with books:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539077&t=9198554

To the Mason's story's:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539445&t=9198554

 

(these are secrets!:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539257&t=9198554

what a wonderful coincidences: secret to 89, 2089
----------------------

(some more informations here (and newest are in newest comments)
http://tasztal.index.hu/Article/showArticle?t=9198554 )

 

----------------------

from movies:

21:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539473&t=9198554
22:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539501&t=9198554
from an russian soldier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539515&t=9198554

from books:
Harry Potter 7 (this is actual in theatres):
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539893&t=9198554
Twenty years after
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539912&t=9198554
One Hundred Years of Solitude:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539915&t=9198554
(at two last I suggest to watch timeing os records) as same are here:

Asterix (an french from the past)
http://ru.wikipedia.org/wiki/Файл:Asterix.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Asterix_-_Cast.png

 

Japan, French fusion:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539638&t=9198554

 

Shimon Peres case with picture timings:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540463&t=9198554

 

basketball:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539954&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540031&t=9198554


football on 6.19:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540297&t=9198554

some interesting events on FIFA WC 1966:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110952473&t=9198554

Champions League Final 2005
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110822570&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110819357&t=9198554
(I suggest Andrei Shevchenkos birthdays, but on the next link you will see lot's of interesting thing, for example numbers or for example look who has clock on his arm around Sheva's penalty at ending)

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110816759&t=9198554


some day which was active on earthquakes in the last days:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540425&t=9198554

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111541045&t=9198554

news from world wide:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001256&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001623&t=9198554

 

to hairdressers:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540368&t=9198554

I dont think so, these are most interestings but: politicans from nowdays:
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:AM_Juli_2010.jpg&filetimestamp=20110609190211
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111140457&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111245229&t=9198554
http://www.daylife.com/photo/0dxR5EUaK04ZD?q=Nicolas+Sarkozy
http://www.daylife.com/photo/0fJZ9NXdcB0ou?q=merkel

a little bit earlier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111095753&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111092531&t=9198554

----------------------
prequels are here:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110785144&t=9198554

Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 612

An international entertainment: killing children (What a wonderful world):

A movie which has lot's of connections of nowdays:
jokes in this movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537442&t=9198554
comments before movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537612&t=9198554
some more comments::
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537470&t=9198554

To renaming Moscow Square, one of biggest prominents of Hungary:
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Szijj%C3%A1rt%C3%B3_P%C3%A9ter_az_Orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9sben_2010-02-22.jpg&filetimestamp=20100908200719
(I suggest to watch timings of picture history)
Hungarian prime minister case without watch:

http://www.daylife.com/photo/05oD6Td9hLcA1?q=merkel

movie (Moscow Square):

http://isohunt.com/torrent_details/13557627/moscow+square?tab=summary
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/02/03/10/Moszkva_ter.aspx
http://online-filmek.hu/film/1-moszkvater

how can connecting "Szíven szúrt ország" "A country which heart stuffed" movie?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537889&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537905&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538000&t=9198554
(I suggest to watching borning dates of all of handballers)


and from nowdays:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538181&t=9198554

and "Valami America 2." ("Something American 2."?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538239&t=9198554

"Csillag születik" ("Star is Borning") program from Tv and jury:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538426&t=9198554

 

Lybian war with Mouammar Gaddafi:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538530&t=9198554

 

Tax hamburger case with books:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539077&t=9198554

To the Mason's story's:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539445&t=9198554

 

(these are secrets!:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539257&t=9198554

what a wonderful coincidences: secret to 89, 2089
----------------------

(some more informations here (and newest are in newest comments)
http://tasztal.index.hu/Article/showArticle?t=9198554 )

 

----------------------

from movies:

21:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539473&t=9198554
22:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539501&t=9198554
from an russian soldier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539515&t=9198554

from books:
Harry Potter 7 (this is actual in theatres):
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539893&t=9198554
Twenty years after
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539912&t=9198554
One Hundred Years of Solitude:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539915&t=9198554
(at two last I suggest to watch timeing os records) as same are here:

Asterix (an french from the past)
http://ru.wikipedia.org/wiki/Файл:Asterix.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Asterix_-_Cast.png

 

Japan, French fusion:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539638&t=9198554

 

basketball:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539954&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540031&t=9198554


football on 6.19:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540297&t=9198554

some interesting events on FIFA WC 1966:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110952473&t=9198554

Champions League Final 2005
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110822570&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110819357&t=9198554
(I suggest Andrei Shevchenkos birthdays, but on the next link you will see lot's of interesting thing, for example numbers or for example look who has clock on his arm around Sheva's penalty at ending)

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110816759&t=9198554


some day which was active on earthquakes in the last days:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540425&t=9198554

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111541045&t=9198554

news from world wide:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001256&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001623&t=9198554

 

to hairdressers:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111540368&t=9198554

I dont think so, these are most interestings but: politicans from nowdays:
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:AM_Juli_2010.jpg&filetimestamp=20110609190211
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111140457&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111245229&t=9198554
http://www.daylife.com/photo/0dxR5EUaK04ZD?q=Nicolas+Sarkozy
http://www.daylife.com/photo/0fJZ9NXdcB0ou?q=merkel

a little bit earlier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111095753&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111092531&t=9198554

----------------------
prequels are here:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110785144&t=9198554

Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 611

An international entertainment: killing children (What a wonderful world):

A movie which has lot's of connections of nowdays:
jokes in this movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537442&t=9198554
comments before movie:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537612&t=9198554
some more comments::
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537470&t=9198554

To renaming Moscow Square, one of biggest prominents of Hungary:
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Szijj%C3%A1rt%C3%B3_P%C3%A9ter_az_Orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9sben_2010-02-22.jpg&filetimestamp=20100908200719
(I suggest to watch timings of picture history)
Hungarian prime minister case without watch:

http://www.daylife.com/photo/05oD6Td9hLcA1?q=merkel

movie (Moscow Square):

http://isohunt.com/torrent_details/13557627/moscow+square?tab=summary
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/02/03/10/Moszkva_ter.aspx
http://online-filmek.hu/film/1-moszkvater

how can connecting "Szíven szúrt ország" "A country which heart stuffed" movie?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537889&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111537905&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538000&t=9198554
(I suggest to watching borning dates of all of handballers)


and from nowdays:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538181&t=9198554

and "Valami America 2." ("Something American 2."?
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538239&t=9198554

"Csillag születik" ("Star is Borning") program from Tv and jury:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538426&t=9198554

 

Lybian war with Mouammar Gaddafi:

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111538530&t=9198554

 

Tax hamburger case with books:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539077&t=9198554

(these are secrets!:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111539257&t=9198554

what a wonderful coincidences: secret to 89, 2089
----------------------

(some more informations here (and newest are in newest comments)
http://tasztal.index.hu/Article/showArticle?t=9198554 )

from movies:
21:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111333582&t=9198554
22:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111355798&t=9198554
from an russian soldier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111286687&t=9198554

from books:
Harry Potter 7 (this is actual in theatres):
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111339678&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111339978&t=9198554
Twenty years after
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111332999&t=9198554
One Hundred Years of Solitude:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111308691&t=9198554
(at two last I suggest to watch timeing os records) as same are here:

Asterix (an french from the past)
http://ru.wikipedia.org/wiki/Файл:Asterix.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Asterix_-_Cast.png

 

basketball:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111063445&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111065384&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111089179&t=9198554

football on 6.19:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110959362&t=9198554

some interesting events on FIFA WC 1966:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110952473&t=9198554

Champions League Final 2005
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110822570&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110819357&t=9198554
(I suggest Andrei Shevchenkos birthdays, but on the next link you will see lot's of interesting thing, for example numbers or for example look who has clock on his arm around Sheva's penalty at ending)

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110816759&t=9198554


some day which was active on earthquakes in the last days:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111384794&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111388312&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001025&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110975971&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110959386&t=9198554
for example on 6.30:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111237898&t=9198554

news from world wide:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001256&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111001623&t=9198554

 

to hairdressers:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111288218&t=9198554

I dont think so, these are most interestings but: politicans from nowdays:
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:AM_Juli_2010.jpg&filetimestamp=20110609190211
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111140457&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111245229&t=9198554
http://www.daylife.com/photo/0dxR5EUaK04ZD?q=Nicolas+Sarkozy
http://www.daylife.com/photo/0fJZ9NXdcB0ou?q=merkel

a little bit earlier:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111095753&t=9198554
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111092531&t=9198554

----------------------
prequels are here:
http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=110785144&t=9198554

Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 610

More Earthquakes:

 

Turkey:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=09c4205d-dfd6-410d-891f-5e4282db2f17

 

Italy:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=b7f408e3-777e-4009-ab23-c1ddc507ecf9

 

Italy more:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=dc876745-10f5-4a63-9345-e751bf18dc2c

 

This last is so exciting, becouse happend at Santa Sofia. And "Sofia" name is a very strong connections between a lot's of "actors".

(From Nicolette to Sofia a lots of actors has connections. Maybe very easy the explanation: an important Nicolette lived one house with a Greek restaurant. And world has a famous Greek Sofia: wife of Spanish King.)

Another example: Red Sonja movie from 80's - Sonja is nicks of Sofia in Russia - with Schwarz(anegger) :)

 

A Sofia from Sopron-91 ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100000414265722 ) and a Sonja from 89, and two article for the last month:

 

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/39_fok_arnyekban_turkeve_az_orszag_legforrobb_telepulese/2229524/

 

Rejtély, miért épp Oroszlányt sújtják földrengések

A tudomány mai állása szerint nem lehet megmondani, mi az oka a jelenségnek. Tovább »

forrás: Index.hu

Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 609
Darwin Creative Commons License 2011.07.16 0 0 608

biggest earthquake on 6.19:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=0c79ddcd-fd0b-4140-b2ab-bc70af1aeb36

 

short after that I watched movie "Gandhi":

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=adb22e19-15b5-4b73-8658-e97677556ba7

 

---

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=aa359a5e-95c4-447d-849b-a3d5895c3c16

 

7.7.:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=1b80dac6-f8e8-4599-aef5-18786eac48eb

 

---

http://tasztal.index.hu/Article/viewArticle?a=111388312&t=9198554

 

----

on 6.30:

 

biggest:

http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=4b69c3b1-1844-471f-81d3-82eb9ccae8b6

 

but on this day biggest earthquaeks world wide toplist:

(5,2) Cs 15:37 - Chagos Archipelago régió
(5,1) Cs 06:30 - Tonga régió
(5,0) Cs 16:16 - Fiji szigetek
(4,9) Cs 06:21 - Balleny szigetek régió http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=6816c908-aaf1-4527-9ae8-96595ae960ca
(4,9) Cs 12:22 - Near the east coast of Honshu, Japán http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=e4181f31-d240-4953-bdca-c5744b689595
(4,8) Cs 06:29 - Tonga régió http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=87dd8868-de34-46bf-9c3d-4e5f5b6a7980
(4,7) Cs 01:21 - Honshu, Japán keleti része http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=c01e2083-49fe-4212-9b07-d2acc6dff774
(4,7) Cs 08:22 - Off the east coast of Honshu, Japán http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=b951446f-caeb-4768-8396-4936c8240dcc
(4,6) Cs 18:20 - Near the east coast of Honshu, Japán http://www.ittvoltam.hu/foldrenges/info.aspx?id=200e17dd-a4f8-4210-a797-ea33df8d1212

 

so much interesting to coincidences I think

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!